Magyar klánok

Re: Off Topic

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.28. 21:07

Maxxtro írta:Igen, ezt mindig imádtam Pribyben, hogy alapvetően igazságosan vélekedik az esetekről, de ebben az esetben nagyon erősen a döntése ellen vagyok: teljes mértékben unfair. Ha beszosz is kapna egy hét bannt, úgy oké, így viszont nevetséges és finoman szólva protekció.
S ez tökéletesen izlések és pofonk: valaki feljelentéssel fenyegetőzik, valaki kurva anyázik, mind a kettő alpári és aljas, ki vagy te hogy eldöntsed?

Akkor kapjon beszosz is 1 hét bant... viszont tényleg kontrollálni kéne a dolgokat, és priby pont ezt próbálja csinálni mert egy szenny lesz ebből a fórumból !!!
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.02.28. 22:22

Mondjuk, Ő egy moderátor és eldöntheti. Válasz a kérdésedre Max. Az hogy a döntés helyes vagy helytelen, az már mindegy, megteheti, hogy kitilt valakit a fórumról.
Sőt, meg is tette :D
Amúgy most ilyen van, hogy valakit fel lehet jelenteni mert neten kurva anyázik? Rágalmazás meg ilyesmi?
Lui
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.28. 23:05

Lui írta:Mondjuk, Ő egy moderátor és eldöntheti. Válasz a kérdésedre Max. Az hogy a döntés helyes vagy helytelen, az már mindegy, megteheti, hogy kitilt valakit a fórumról.
Sőt, meg is tette :D
Amúgy most ilyen van, hogy valakit fel lehet jelenteni mert neten kurva anyázik? Rágalmazás meg ilyesmi?

nincs... leszarja az ilyet a rendőrség, csak poénból hallgatják meg max a panaszkodót :)
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.02.28. 23:08

TLW_Priby írta:Margi, 1 hét kitiltás!
Utána visszajöhetsz, de véglegesíthetem, ha folytatod. Újra regisztrálni meg ne próbálj, akkor egyből tiltalak.
A többieknek pedig tilos a fikázás ezek után, szóval ezt értsétek úgy hogy nem csak Marginak kell hallgatnia, hanem pl Beszosz sem kezdheti a vitát.
téma lezárva

Én ezzel a döntéssel nem értek egyet. Eddig nem szóltam bele az egészbe, de figyelemmel követtem. Minden esetben Beszosz kezdte a kötekedést (Margi pedig folytatta, tehát ő sem jobb). De Beszosz egy fikarcnyival se ártatlanabb, sőt...
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.02.28. 23:29

Nem tudom, miért, de nekem először a Lausbub-féle "Törpe vagyok, bazmeg?!" jutott eszembe.

Komolyra fordítva a szót: eddig nem avatkoztunk be, mivel korábban már néhányan felvetették, hogy visszaélhetünk a moderátori "hatalommal". Ez egy ilyen dolog, az aoe2.hu nem demokratikus fórum, nem válnak szét a hatalmi ágak. Akinek nem tetszik a túlzott moderálás, az indíthat saját oldalt, toborozhat közösséget, de ez, amit itt láttok, Priby nélkül nem létezne. Részemről én sem tartom fairnek a megoldást, dehát aki Priby unokatestvérével baszakszik, az Pribyvel baszakszik. :D bad luck...

Talán szerencsésebb lett volna, ha a privát üzenetek ösvényére tereljük a vitát. Eleve itt kellett volna elfojtani az egészet, nem hagyni Beszoszt, hogy ide terelje át a mocskolódást.

Viszont Margi is túl messzire ment. A rendőrség bedobása a beszélgetésbe... háát... az én értékítéletemmel szembe megy, hogy ilyen emberrel játsszak. Van itt 1-2 tapló, aki a poénon túl beleköt a másikba, de ez már más dimenzió. A "De igen!" - "De nem!" vita eldöntésének nem ez a módja. (Az lett volna a módja, amit most Priby csinált, csak hamarabb, esetleg más szankciót alkalmazva.)

Btw. a feljelentés blöff, mivel minden olyan adat/információ, ami a felhasználó gépén tárolódik, manipulálható (= szerkeszthető). Egy feljelentés megtételéhez minimum olyan log szükséges, ami pl. egy közösségi oldal szerverén tárolódik, ezt viszont a rendőrségnek ki kell kérnie a szolgáltatótól, szóval elég komplikált a folyamat.
Gondoljatok bele, mekkora erőforrását kötné le a rendőrségnek, ha 1-1 szakítás után a szitkozódó párok feljelentenék egymást! :D
(Ezzel nem azt írom, hogy nem volt még rá példa, de a hatóságnak nagyobb gondja is van az ilyen eseteknél.)
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.02.28. 23:56

legalább megvolt párnapig a téma, hétmulva folyt. köv,. :D
kunyi
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.29. 00:07

Apollo17hu írta:Nem tudom, miért, de nekem először a Lausbub-féle "Törpe vagyok, bazmeg?!" jutott eszembe.

Komolyra fordítva a szót: eddig nem avatkoztunk be, mivel korábban már néhányan felvetették, hogy visszaélhetünk a moderátori "hatalommal". Ez egy ilyen dolog, az aoe2.hu nem demokratikus fórum, nem válnak szét a hatalmi ágak. Akinek nem tetszik a túlzott moderálás, az indíthat saját oldalt, toborozhat közösséget, de ez, amit itt láttok, Priby nélkül nem létezne. Részemről én sem tartom fairnek a megoldást, dehát aki Priby unokatestvérével baszakszik, az Pribyvel baszakszik. :D bad luck...

Talán szerencsésebb lett volna, ha a privát üzenetek ösvényére tereljük a vitát. Eleve itt kellett volna elfojtani az egészet, nem hagyni Beszoszt, hogy ide terelje át a mocskolódást.

Viszont Margi is túl messzire ment. A rendőrség bedobása a beszélgetésbe... háát... az én értékítéletemmel szembe megy, hogy ilyen emberrel játsszak. Van itt 1-2 tapló, aki a poénon túl beleköt a másikba, de ez már más dimenzió. A "De igen!" - "De nem!" vita eldöntésének nem ez a módja. (Az lett volna a módja, amit most Priby csinált, csak hamarabb, esetleg más szankciót alkalmazva.)

Btw. a feljelentés blöff, mivel minden olyan adat/információ, ami a felhasználó gépén tárolódik, manipulálható (= szerkeszthető). Egy feljelentés megtételéhez minimum olyan log szükséges, ami pl. egy közösségi oldal szerverén tárolódik, ezt viszont a rendőrségnek ki kell kérnie a szolgáltatótól, szóval elég komplikált a folyamat.
Gondoljatok bele, mekkora erőforrását kötné le a rendőrségnek, ha 1-1 szakítás után a szitkozódó párok feljelentenék egymást! :D
(Ezzel nem azt írom, hogy nem volt még rá példa, de a hatóságnak nagyobb gondja is van az ilyen eseteknél.)

teljesen osztom Apollo véleményét.... végre valaki megmondta a frankót :geek:
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.29. 01:47

Tök jó, én befejeztem ti folytatjátok. :D Elég lesz már. Mert feljelentem az egész aoe2 közösséget! :)
Peti, akkor elég félvára követed a dolgokat. Az tény, h a fórumon én kezdtem de ennek megvolt már máshol az előzménye. Na de tök mind1.
Aki még szeretne hozzáfűzni inkább küldje el privátban annak akihez szeretné intézni. Szerintem ez lesz a legjobb.
Na most akkor beszélgessünk a hüvelygombáról, vagyis a prosztatáról! :lol:
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.29. 02:37

TLW_Beszosz írta:Tök jó, én befejeztem ti folytatjátok. :D Elég lesz már. Mert feljelentem az egész aoe2 közösséget! :)
Peti, akkor elég félvára követed a dolgokat. Az tény, h a fórumon én kezdtem de ennek megvolt már máshol az előzménye. Na de tök mind1.
Aki még szeretne hozzáfűzni inkább küldje el privátban annak akihez szeretné intézni. Szerintem ez lesz a legjobb.
Na most akkor beszélgessünk a hüvelygombáról, vagyis a prosztatáról! :lol:

én canestent használok és bevált
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Ultram » 2012.02.29. 03:08

Lui írta:Amúgy most ilyen van, hogy valakit fel lehet jelenteni mert neten kurva anyázik? Rágalmazás meg ilyesmi?

nem, a rágalmazás (btk. 179§) kicsit más, és becsületsértés (btk. 180§) sem lehetne. Ahhoz, hogy rágalmazás legyen azt kellene mondani, hogy "te kurva", nem pedig hogy "a kurva anyád". Meg amúgy is ez csak 1év, bár ha az aoe2.hu-t nagy nyilvánosságnak tekintjük akkor 2 év lenne, de így is csak vétség - 11§(2) -, nem letöltendő, hanem bírság illetve nem vagyoni jellegű kártérítést lehetne követelni. De így is hiányozna a társadalomra való veszélyesség, hiszen ez itt csak két tökfej nyomorult kakaskodása egy eldugott fórumon, semmi más...

rem kielégítő a válaszom :D
Ultram
Aktív tag
Aktív tag

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános