Amúgy szerintem igen, mert ez már nekem is feltűnt, hát van pár rosszul időzített dolog a játékban az biztos. De szerintem az, h semmilyen egység nem képes átmenni a legkisebb erdőn, vagy két fa között, amit írtál az semmi ehhez képest.
 Amúgy szerintem igen, mert ez már nekem is feltűnt, hát van pár rosszul időzített dolog a játékban az biztos. De szerintem az, h semmilyen egység nem képes átmenni a legkisebb erdőn, vagy két fa között, amit írtál az semmi ehhez képest. 

Apollo17hu írta:A hétvégén nagyon pihent voltam, és végre megfogalmazódott bennem a kérdés:
A ramok által okozott romboló hatás tényleg akkor érvényesül (= akkor csökken az épület HP-ja), ha a ramban a mukik éppen hátralendítik a kost?

!
!
 számomra érthetetlen h lehet ennyivel jobb mindenkinél.
 számomra érthetetlen h lehet ennyivel jobb mindenkinél.

Kezdő írta:viper egy állat, mindig is az voltszámomra érthetetlen h lehet ennyivel jobb mindenkinél.

Rolo írta:kb. mindegyik 2k játékos ilyen, szóval ne akarjatok 2k lenni!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég