Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
VNJ_Techno
|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ha már igy belemerültél akkor probáld ki a 40 fullos kinai scorpiont ugyanis scorpionnak ha jol emléxem attack bonusa van a fáni ellen a kinai scorp meg amugyis nagyon ütős a +sebzés miatt _________________
http://www.youtube.com/watch?v=I9QJpwpLZWI&feature=related |
|
Vissza az elejére |
|
|
VNJ_Techno
|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jah fánira 22t rápirit a scorpi pedig 7es páncélja van a fáninak;) egész jol felveszik a versenyt összesen 3 fáni maradt 40v40be
amugy ez a michis cut time ez csak gpn lett divat de hogy mért az nemtom bazeg de nevetséges... mondjuk én 1-2szer michiztem itt gpn de szépen magyarosan szolva telibe fostam h NO CUT TILL 40!!! ugyhogy átcammogtam 30kor és megöltem őket... nevetséges a no cut ez kb mint arabia no flush....
a no turk no kor az mindig is életben volt egyszerü ok miatt: korean +3as onargerek michin télleg tul durvák ugyan ez a török bombardok _________________
|
Vissza az elejére |
|
|
TLW_Apollo17hu Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.21. Szombat 12:26 Hozzászólások: 329 Tartózkodási hely: nappali
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 3:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azt az L_CLan_Bender-féle fáni-attakot én is láttam, egy rec-gyűjtő oldalról szedhettem le. Állítólag a valaha játszott egyik legjobb game volt. A srác, aki mongollal volt, már háromszor is szólt a szövjeinek, h nála vége van, tc-it ennyiszer le is rombolták, de a help mindig just-in-time érkezett, visszaépült, és végül nyertek. Végig olyan kereskedelem ment, hogy beszartok, és a poén az volt a mapon, h a yuca-folyókon hajókkal is csatáztak, még heavy demolition ship-eket is használtak.
A témához kapcsolódva nekem a halbik jönnek be a legjobban: rengeteget lehet belőlük gyártani, és nem fáj a szívem, ha kimúlnak, mert nem kerülnek aranyba. Szinte bármi ellen használhatóak nagyobb mennyiségben: cav archereket lehet nyomni, arbalesteket feltartani, egyedül a puskát nem szeretik. Akkor van gáz, ha az ellenfél csampikra gyúr, de ez mostanában nem annyira divat. :/
mod: Azért nem csak elefántokat gyártott Bender, mert az ellenfél papolása sem járt sikerrel. |
|
Vissza az elejére |
|
|
gab_
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:42 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 4:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm ez a scorpi vs eli ezt egyszer kipróbálom Szeretem a skorpikat, de inkább ijászokra használnám _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
TLW_GamesJr
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:35 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Apollo majd dobj már meg ezzel a reccel, mert felkeltetted az érdeklődésemet Akár oldalra is feltöltheted. Majd megkereslek msn-en ha látlak _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
gab_
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:42 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 6:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha itt tartunk, inkább oldalra tedd fel légyszíves, mert engem is kezd érdekelni! Köszi _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
TLW_Beszosz
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 18:00 Hozzászólások: 696 Tartózkodási hely: Lenti
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tegnap elgondolkoztam egy taktikán. Még kicsit utána akarok nézni, de szeretném Bone ha te lennél akivel gyakorolnánk. Hétvégén ki is proszálhatnánk h megy Másra is gondoltam, de Bone játszik a legtöbbet meg úgyis ő lesz a WoRA "sztárja" _________________
|
|
VNJ_Techno
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja ez a rec engem is érdekel amugy halbi szép is jo is szarnál többet is ér de sajnos kell gondolni a pop limitre is és mivel az aranyba kerülő egységek erősebbek ezért kevesebb kell belőlük és jobban lehet gazdálkodni velük, halbi skirm ezek a fogyo áruk inkább ilyen kiegészitésnek;) de persze ha jön 40 fáni akkor azt telibe kell fosni a halbokkal az biztos megállitja ^^ mögötte meg lehetnek a skorpik vagy a mamelukok vagy bármi apám fasza _________________
|
Vissza az elejére |
|
|
BoSB_Stormrage
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:31 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Nagyvenyim
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja apolló azt felrakhatnád
láttam énis 1 iet ha jól emléxemAoC_Dave nek hívták a gyereket és a TOAO nevű klánal jáccott mindig.1ik telerakta galleonal meg cannon galleonnal vizeke és rohadtnagy segítség volt. mindenhol volt tó v egy jó hosszú folyó és mindenhol volt legalább 6-6 galleon és CG.
megkeresem majd azt felrakom mer marhajó volt. |
|
Vissza az elejére |
|
|
BoSB_Subotai
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 19:39 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Hungary, Solt
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És milyen az elefántos attack skorpióval spékelve?? Multkor azt nyomtam bone ellen... kicsit kurvára aranyigényes de haladtam előre... ameddig volt aranyam _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
TLW_Beszosz
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 18:00 Hozzászólások: 696 Tartózkodási hely: Lenti
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nálam a huszár a fogyó eszköz _________________
|
|
Csatlakozott: 2006.10.21. Szombat 12:26 Hozzászólások: 329 Tartózkodási hely: nappali
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 12:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
'sszátok meg, én nem vagyok recbuzi, h minden egyes gamet archiváljak! Több mint fél órán át kerestem, mire megtaláltam az AOC group-on...
Viruljatok, megnézem én is mégegyszer, h biztosan az-e.
Ez a szar fórum nem engedi, h ide töltsem fel, mert fél megánál is nagyobb, de tolok linket, ahonnan elvileg gyorsan lejön. (1-2 hét után sztem törlöm, addig bőven le tudjátok húzni) |
|
Vissza az elejére |
|
|
VNJ_Techno
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 1:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, ez az. ...és most így másodjára megnézve láttam csak, Bender hogy kisöpörte az Arch-okat a félszigetről.
A lepakolt, de fel nem épített épületek tényleg lagot okoznak? Vagy csak ha rájuk mászunk az egységekkel? (egyszer asszem Rami át is szólt az ellennek, h nem ártana felszedni, mert belassult a game) |
|
Vissza az elejére |
|
|
TLW_Beszosz
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
lol ez komoly? Amúgy mi az h nem lehet feltölteni? Priby! _________________
|
|
TLW_Priby Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:34 Hozzászólások: 2131 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mert senki sem állította be
Apollo ne szarozd a fórumot, mert ez a legjobb
most már fel tudnád xD _________________
Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek! |
|
Vissza az elejére |
|
|
BoSB_Stormrage
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:31 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Nagyvenyim
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ezt énis láttam jórégen^^
szegény sky picit elfelejtete h kéne az a parthian tactics agy a c-s páncélzat.pedig ha az megvan sztem végigtarolt volna zöldön^^(sárga segytségével csak persze ) |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 10:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bocs, de nekem nem igazán jönnek be az ilyen csilivili fórumok
pl. amikor téged olvaslak, egy képernyőnyi (1024*768) területen elfér kb. 2 post...
sokkal jobban tetszik az sg-féle, amin fél perc alatt akár 50 hsz-t is végigpörgetek, mert nem azt keresem, h hol van a konkrét olvasnivaló
persze ez szigorúan csak az én véleményem
most pedig el is kezdem keresni a számomra megfelelő topikot, amibe beírom azt a kérdésem, h hogyan képzelitek el a legközelebbi aoc-bajnokságot, mert valszeg tudnék hívni pár srácot - akik eddig csak regicide-t játszottak, de annyira nem lennének rosszak (sőt!), ha végre velünk is tolnának pár gamet |
|
Vissza az elejére |
|
|
TLW_Beszosz
|
Elküldve: Szer. Nov. 08, 2006 7:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lol Apollo, ez beállítás kérdése Meg szerintem elég ennyi hsz egy oldalon.
Ezt meg másik topicba leírtam.
DE ne off-oljuk már _________________
|
|
TLW_Beszosz
|
Elküldve: Kedd. Nov. 21, 2006 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Találtam egy 5 éves hírt ami a patch javításáról szól
Akit érdekel olvassa el: Bővebben _________________
|
|
|