Tartalomjegyzék AoE2.hu archívum
2008-2011

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Online play
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Multiplayer
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 31, 2008 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jah, a rekord eddig a 4 megabit^^Very Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
_venace_

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 31, 2008 8:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

t?lem megkérdezték hogy az-e a patch amikor meg adja a számokat és rácsatlakozik a játékba szerintem nyertem Very Happy

Vissza az elejére
[KX]snatch

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 31, 2008 10:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BoSB_gab_ írta:
Segíts neki snatch, úgyis olyan jó kapcsolatokat tudsz teremteni az emberekkel Very Happy Very Happy

Nekem soha senkivel nem volt gondom. Jó a kapcsolatom mindenkivel. Nem értem miről beszélsz Smile.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gab_

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 01, 2008 11:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Very Happy Very Happy maximálisan pozitív kijelentéssel próbáltam írni Very Happy

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 04, 2008 3:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gab_ írta:
Very Happy Very Happy maximálisan pozitív kijelentéssel próbáltam írni Very Happy
sziasztok!csak most regisztráltam és nemtudom hogy hogy kell itt jáccani,nemtud valaki segíteni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
_venace_

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 04, 2008 4:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pipi44 írta:
sziasztok!csak most regisztráltam és nemtudom hogy hogy kell itt jáccani,nemtud valaki segíteni?

talán ha konkrét hibát irnál akkor tudnánk segiteni de enyi információ kevés lesz

Vissza az elejére
gab_

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 04, 2008 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondolom mivel 13 éves, arra gondol hogyan lehet multiban játszani.
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 04, 2008 6:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

itt sehogy, de a téma elején leírtam, hogy magával a játékkal hogyan lehet.

Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gab_

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 04, 2008 9:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vannak emberek akik lusták Very Happy

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 05, 2008 11:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

róbert biztos megmutatja nekik úgyis egy korosztály

Vissza az elejére
[KX]snatch

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 05, 2008 5:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gab_ írta:
Gondolom mivel 13 éves

Ezzel arra célzol, hogy egy 13-évesnek nem fejlődött még ki rendesen az agya?
Vissza az elejére
gab_

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 05, 2008 5:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem, csak én is voltam 13 és én sem tudtam sok dolgot akkor még err?l az egészr?l

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 06, 2008 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

most mér kellett zárolni a tlw vs bank os topicot?? végre lett volna egy kis eksön meg amugyis ki latko uj párja? jajj nyissátok már ki had veszekedjünk már egy picit:D

http://www.youtube.com/watch?v=I9QJpwpLZWI&feature=related
Vissza az elejére
Guti_

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 06, 2008 1:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hehe Very Happy de ne itt beszéljék meg hogy mi bajuk 1mással hogy mindenki lássa.. Very Happy

és azt hiszem hogy kody az új társa de nem 100% Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
TiL_Lui_

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 06, 2008 2:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én leszek latko uj embere, ha kell Smile

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
TLW_Priby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 06, 2008 3:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már megvan az új embere, Kody az.

Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek!
Vissza az elejére
VNJ_Techno

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 06, 2008 6:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ejjjj ejjjj pedig én látni akarom ahogy egymással megbeszéli mi bajuk van:D

http://www.youtube.com/watch?v=I9QJpwpLZWI&feature=related
Vissza az elejére
majombenzin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 10, 2008 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretnék multiban játszani age of-al, de egy elég érdekes problémába ütköztem. IP alapján csinál egyik haver egy szervert, rendesen kivan neki engedve t?zfalon, routeren. Én is routert használok, nekem is be van állítva minden, de egyszer?en nem látja a szervert. A vicc az egészben, hogy ha átülök a bátyám gépéhez(ami ugyanarra a routerre van kötve) neki simán látja, és tökéletesen fut a játék. Aki szervert csinálja XP-t használ, nekem is XP van, bátyámnak viszont Vista, de már egy Vistás gyerek is csinált szervert, semmi különbség. A gépben kipróbáltam másik hálókártyával, ugyanúgy rossz. Újraraktam a windowst, semmi változás. Viszont minden más játék megy rendesen, IP alapján csatlakozva(Trackmania, CoD:UO, stb.)
Van valami tipp?
Vissza az elejére
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 10, 2008 8:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

van... a forwardolás van elb@szva a routerben szvsz, rossz ipre van beállitva a portnyitás.

Vissza az elejére
majombenzin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 10, 2008 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A routeremben van külön MSN gaming zone-os cucc, ami a szükséges portokat nyitja, és ez az ip-t?l független. sajnos nem ez a gond. De próbáltam már külön a saját ipémre nyitni a portokat, de az sem használ.
(csak zárójelben, egyszer nem tudom hogy, de elindult a játék, másnap pedig már nem ment, pedig semmi beállítást sem változtattam meg) D-Link DI-604-es routim van
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Multiplayer Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
2 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.