Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
xSeCh_Ultram
Csatlakozott: 2007.05.26. Szombat 16:14 Hozzászólások: 1346 Tartózkodási hely: Óperencián is túl
|
Elküldve: Vas. Aug. 10, 2008 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
van az ugy hogy elfelejti a rúter.. énis szopok ezzel 2-3 havonta 1x^^ de amugy ezt az elöre beállitott okoságokat el lehet felejteni, mert kb semmit nem ér, külön nyissad a saját gépedre... probáld meg ujra, lehet elnéztél vmit:) _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
xSeCh_Ultram
Csatlakozott: 2007.05.26. Szombat 16:14 Hozzászólások: 1346 Tartózkodási hely: Óperencián is túl
|
Elküldve: Vas. Aug. 10, 2008 9:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vagy rúter reset és beállitod az egészet elöröl, néhanap segit. _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Priby Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:34 Hozzászólások: 2131 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 10, 2008 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem másnak van pontosan ugyanilyen routerje, majd körbe kérdezek, aztán az biztos tud segíteni  _________________
Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gab_
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:42 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Vas. Aug. 10, 2008 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vagy www.portforward.com _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_GamesJr
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:35 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: Hétf. Aug. 11, 2008 12:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
De azért itt azt is át lehet gondolni, hogy kés?bb is ment-e a bátyja gépén. Mert ha mindezek után a bátyjánál még mindig megy, nála pedig nem, úgy hogy a routert már x-edszerre állította újra, akkor viszont mégiscsak a géppel lesz valami gubanc...
Amúgy most kb ellentmondok kicsit magamnak. De mikor én úgy csináltam, hogy a routeren a portokat egy ip tartományra osztottam ki(nem csak egyszerre egyre), hogy esetlegesen n?vérem gépér?l is lehessen játszni (hozzáteszem nem most, még régebben), akkor n?véremnek nem akart menni, nekem pedig m?ködött. Pedig ugyanazok a beállítások, csak... nem tom  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
majombenzin
|
Elküldve: Hétf. Aug. 11, 2008 4:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem is a gépemben lesz valami, csak nem tudom mi. Mert a bátyám gépén mindig megy, akárhogy szarakodtam a routerral. Portforward.com-on meg azt mondja, hogy a routeremben nem lehet elég portot nyitni...
Viszont van egy harmadik gép, és azon sem megy:P. Meg az Age of DirectPlay-t használ multihoz ha jól tudom, nem lehet, hogy az kavar be?(DirectX frissítés is volt) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
majombenzin
|
Elküldve: Kedd. Aug. 12, 2008 1:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na rájöttem hogy router a ludas: kikötöttem direkt a netre a gépem és megy. Egyébként a router reset után a bátyám gépén is elszállt a játék:p. Valahogy be lehet l?ni? Aki tudja, az írjon-és köszönöm az eddigi segítséget |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_GamesJr
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:35 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: Szer. Aug. 13, 2008 4:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom, hogy ez segít-e valamiben, mivel nekem D-Link 624+-om van, de hátha hasonló a beállítás ablak, és esetleg valami elírást észreveszel magadnál.
Tehát itt egy kép az én beállításaimról, amivel eddig még elég tökéletesen m?ködött a dolog
ugyebár az én ip-m itt a 192.168.0.3 és az els? kett? beállítás a lényeges, de gondolom ez egyértelm?... _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
majombenzin
|
Elküldve: Vas. Aug. 17, 2008 4:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi, így már megy a dolog.
Most a következ? a probléma: : ha bátyám is és én is akarunk egyik haverjához csatlakozni, be is jutunk, de amikor indítaná a játékot, kidob nekem egy hibaüzenetet, hogy vmi rejtett IP nincs támogatva háromf?s játéknál. Sztem az lehet a baj, hogy a router miatt egy IP-n vagyunk, és egy embernek láthat minket a szerver. Erre (is) van valami megoldás? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_GamesJr
|
Elküldve: Vas. Aug. 17, 2008 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt azt hiszem csak úgy tudjátok kiküszöbölni majd, hogy az egyik?tök csinálja a szervert, és a másik még localban csatlakozik hozzá. Én úgy voltam, hogy meg sem próbáltam ezt(mármint amit te mondtál), mert szerintem valamit úgy is elkavarna a router, esetleg a játék. De én próbáltam n?véremmel játszani úgy, ahogy hozzászólásom elején ajánlottam, és nem emlékszem, hogy nem m?ködött volna
Az pedig, hogy ki a szerver szerintem ebben a játékban nem nagyon számít(mármint az a gépek általában bírják már...) úgyhogy ezzel nem lehet probléma. _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kunyi
|
Elküldve: Hétf. Aug. 18, 2008 1:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
ja nekem meg vérzik a kukim 11 kam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_GamesJr
|
Elküldve: Hétf. Aug. 18, 2008 6:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kunyi azzal korházba mennyé, ne ide írogass  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szemusz
|
Elküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ide is bedobom a kérdésem, Priby javaslatára.
Arról lenne szó, hogy haverral szoktunk multiba játszani direkt ip-s megoldással. Régen többet játszottunk, akkor kevesebbet jelentkezett a probléma de volt pár hónap szünet, és újra el?vettük és már játszhatatlanul el?jött a hiba. Mégpedig: a játék folyamán csak úgy megakad a játék (laggol), semmi nem mozdul, várunk, bead egy ablakot és ott hiába megyünk rá hogy játék folytatása, semmi reakció, muszáj valamelyikünknek kilépnie.
Utána betöltjük a mentést de utána is rájön random id?ben a probléma.
Nem tudtunk befejezni 1 játékot sem az utóbbi játszásainkkor.
Feltettük az oldalatokon lév? 1.0e patchet de így se változott semmi.
Háttérben minden kil?ttünk, se t?zfal, se egyéb netet "ev?" program.
Régen jó volt, akkor végig tudtuk játszani a játékot.
Légyszíves segítsetek!
Köszönöm |
|
Vissza az elejére |
|
 |
xSeCh_Ultram
|
Elküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 3:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
gépek ellen toljátok? mert lehet az is a probléma. pl ti 2en + 6 gép az huzos, mivel akkor a hostnak kb oylan, mintha a netjéröl 7en játszanának. nézzétek meg 1v1ben háthan em laggol. _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
V.Peti
|
Elküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 3:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nagy hasznomra van a routeres új link a f?oldalon, köszönöm.
igzoneson játszom, de nagyon gyakran lefagy a játék, habár a többiek még játszanak (3 ilyen után kaptam -100 pontot).
DI-604-es routerem van és jól be kéne állítanom azt mondta az admin.
ezzel szemben:
The DI-604 will not allow you to forward enough ports, to run Age of Empires II. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.
nos mit csináljak? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Priby Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:34 Hozzászólások: 2131 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 4:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A képeket nézted amit feltettem, ugye az 624+-os, de gondolom nem olyan sokban különbözik a 604-est?l... de ha mégis akkr dobj egy printsreent az adminjából.. vagy kett?t
Elég sok routernél írja ezt és mégis meg lehet oldani. Végs?soron pedig ott a DMZ. _________________
Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szemusz
|
Elküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 5:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
BoSB_Ultram írta: | gépek ellen toljátok? mert lehet az is a probléma. pl ti 2en + 6 gép az huzos, mivel akkor a hostnak kb oylan, mintha a netjéröl 7en játszanának. nézzétek meg 1v1ben háthan em laggol. |
Igen gépek ellen toljuk, ketten vagyunk 2 ellen, de a hosttal máskor is csak ritkán volt baj. Én szoktam hostolni. Próbáltuk, hogy haver hostol de akadozott nagyon. Régen jó volt az a furcsa.
Ma teszteljük a nem kieges verziót, meglátjuk milyen eredménnyel. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
felvideki
|
Elküldve: Vas. Dec. 21, 2008 9:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Valami hamchi server-t keresek!MIndegyik tele van.PLS help me!
Bence |
|
Vissza az elejére |
|
 |
xSeCh_Ultram
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
lali0000
|
Elküldve: Vas. Dec. 21, 2008 11:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja, igézén tudsz játszani. igaz elején én se szerettem aztán rákaptam ,nem is kicsit. ^^off^^ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|