Tartalomjegyzék AoE2.hu archívum
2008-2011

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Online play
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Multiplayer
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gecsa

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 03, 2009 10:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csá! ha valakinek van hamachija és szivesem játszik csak lépjen be ide:név:aoe2multi
jelszó:aoe2
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kunyi

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 04, 2009 7:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

multiba nem lehet gép ellen tolni csak egymás ellen, mert 1 idö után megál és bejona kisablak bármit is csinálsz ez nekem si nekunk is midnig igyvotl sajnos Sad kivéve scenario..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
VNJ_Techno

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 04, 2009 8:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi tudtunk jáccani ha jol emléxem (lanban biztos)

http://www.youtube.com/watch?v=I9QJpwpLZWI&feature=related
Vissza az elejére
kunyi

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 05, 2009 11:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én csak ai ellen probáltam probáltuk 90% kba mindig kifagyot néha jo volt, atol függ ki volt a host, általában mikor hardre kreált akkor mulkodot Very Happy
Vissza az elejére
VNJ_Techno

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 05, 2009 4:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja máskor nem mert a többit mind te irtad:D

Vissza az elejére
kunyi

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 05, 2009 8:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nemistutad leverni...Smile azota már fejlödtek AI-k nagyon durvák vannak multkor ép toltam párat, már tudnak maalcot is vadászni, turbo random mapon (nem csalnak) brutális aikat irtak párnál meglepödtem Very Happy
Vissza az elejére
VNJ_Techno

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 05, 2009 9:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jah tényleg nem tudtam megverni mert idegileg kikészitett h kb 40percen keresztül rusholtam és a végén 5 helyen harcoltam és mindenhol papolt meg téritett meg rotty és kikészitett:D

Vissza az elejére
SpLiT

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 16, 2009 9:17 pm    Hozzászólás témája: Online amat?r liga Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Szeretnék csinálni 1 online netes kis amat?r ligát ha lenne elég jelentkez? és az igazat megvallva még nem csináltam iet de szeretnék már jáccani rendes ellenfelek ellen.Ha lenne 1 kis segítségem azt is megköszönném aki jártasabb e helyzetekben.mindenesetre több infót itt találsz:aoe2-liga.mlap.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 16, 2009 9:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát sztem minimum 1 évre tervezzed^^

Vissza az elejére
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 16, 2009 9:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem akarom a lelkesedésedet lerohasztani, de... aoc patch? hamachi? uh, igzones.com, tournament lobby, nemkell ide hamachi. "A csapatoknak min. másfél óráig kell fentlenni a mapon vagy akkor azt a meccset egyedül folytatja az illet?.(Ezt az admin a hamachin keresztül ellen?rzi)" ez mit jelent? "-Aki nyer annak kell 1 képet csinálnia amit majd elküld az adminnak msnen" ottvan a record game, minek kép?Smile " -Wonderrel nem , de Reliccel lehet nyerni.Ha vki csinál Wondert akkor azt az ellenfél lefotózhatja és elküldheti nekem a képet!" hát ha vki wondert nyom az már wonder^^ Game speed:Fast ? még a normal is néha gyors nekünk, nemhogy a fast... Team together? x vagy nem x?

Vissza az elejére
TLW_Priby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 16, 2009 11:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát hallod.. Very Happy
elég érdekes... szerintem t?lünk nem sokan mennek, ha iylen beállításokon kell játszani... pl fast-on én nem játszok normál beállítás mellett.

Meg hamachi is felesleg.

Mi amúgy folyamatosan szervezünk bajnokságokat, elég régóta és talán még fogunk is (de megjegyzem ezután csakis 1v1 bajnokság lesz), ha van kedved és igazi profik ellen akarsz játszani, itt majd megteheted! ^^

Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 17, 2009 12:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja pribi megalázz a korbáccsal^^

Vissza az elejére
SpLiT

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 17, 2009 11:41 am    Hozzászólás témája: Aoe2 liga Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Szeretnék csinálni 1 online AMAT?R Aoe2 ligát de ehhez több segítség is elkellne mivel még nem nagyon csináltam iet az mlapos honlap kész van már csak kiegészítések hiányoznak és természetesen a csapatok:)
több info:aoe2-liga.mlap.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
TiL_Lui_

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 17, 2009 11:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi az a buzi zene azon az oldalon, lol Very Happy
amugy felesleges az az oldal, mert ezt minden magyar ages( aki neten játszik) ismeri, szal ha szervezni akarsz valamit, itt csináld.
Sok szerencsét hozzá! Wink

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
VNJ_Techno

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 17, 2009 11:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egyszerü itt meghirdeted azt jolvan;)

Vissza az elejére
Kody

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 18, 2009 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem nem ismeri minden magyar:P! Bár ha gugliba beírod,és magyar nyelv? oldalakra keresel,akkor ezt az oldalt hozza fel els?nek:D!

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 18, 2009 8:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

még jó

Vissza az elejére
MonkeyG

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 09, 2009 11:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

megrendeltem a gémet az oldalotokon, mert szeretném megnézni mit tudok AOE2 ben online. AOE3-as vagyok egyébként(ott online játszom elég gyakran), a 2 ismeretlen még, de tetszik a változatosság, na meg a sok nép Smile nem tudom itt hogy megy a multi, igz klienssel, ugye? esetleges segítséget a kezdésseel kapcsolatban, legf?kébb taktikákkal népekkel kapcsolatban szívesen fogadnék Smile Bocs hogy offolom a multiplayer fórumot, ezt találtam alkalmasnak, mert multi részben lennék érintett.

kthxbye
Vissza az elejére
Rolo

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 09, 2009 12:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát én csak arra vagyok kiváncsi h itt kinek van eredeti ageof-a Very HappyVery Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
MonkeyG

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 09, 2009 1:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem is van tört, de az a baj vele, hogy frankón installálva van(nincs ilyen hogy c:\docs & settings... tehát games mappa, és hajrá. ezért igz-n nem tudok vele gémelni. meg most ?szintén 3k-ért eredeti a szoftver. nem mindegy sztem.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Multiplayer Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
4 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.