Tartalomjegyzék AoE2.hu archívum
2008-2011

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Multiplayer segítség
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Multiplayer
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
BoSB_Subotai

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 07, 2007 10:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lol a nyusz a tóhoz ért a medve megnyalta a villany vezetéket^^ Laughing

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
TiL_Lui_

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 10:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gááz van, tegnap buli volt aztán reggel azt írta ki a gép ha rámegyek bármeik meghajtóra hogy,:
D:\ az alkalmazás nem futtathaó win32 módban.
Totál commanderbe betudok lépni a meghajtokra, csak igy normál módban nem.
Valami ötlet?Smile

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 1:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

format d

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 1:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

amugy ez eleve fasság lui, mi az h nem futatthato win32ben... a d nem egy alkalmazás vazze

Vissza az elejére
Kody

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 1:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ultra,ne Luit szidd,? csak elolvassa mit dobott ki neki a gép...most ezt dobta:D! winFOS!

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 4:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem luit szidom, hanem amit mondott arra mondtam h fasságVery Happy
lui, használj Debiant! azzal nem leszek ien gondjad:)

Vissza az elejére
TiL_Lui_

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 18, 2008 11:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát jah, bassza meg windows..psp volt rádugva gépre, aztán azután irogatott ki ilyeneket.
Valszeg ujra lesz rakva a dolog...

Vissza az elejére
V.Peti

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 2:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Keresgéltem, de nem találtam jobb témát, mint a léccike helpet Smile

Játszottam régebben, de most újra kezdtem. CD felrak, patch felrak, minde jó.
Szóval játszom, de a fejl?désemhez nézek recordokat. Nos az a baj, hogy 3-4p után lepausolja és abbahagyja a recordot magát...volt vmi orvosság rá, de elfellejtettem, mi az?
Vissza az elejére
gab_

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 3:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is tapasztaltam ilyet, de az patch miatt volt.
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 04, 2009 7:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tuti, hogy a patched nem jó. Mégpedig a record van újabb patchen játszva, mint a te gamed. Ellenkez? esetben az lenne a hibaüzenet, hogy "Cannot load that old recorded game".

Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nord

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 30, 2009 9:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali lenne egy olyan problémám hogy ritkaszar a routerem amit minden próbálkozás ellenére is szar maradt... namost letöltöttem a HAMACHI-t és nem sok minden változott. pntosan mit kell vele csinálni?
Vissza az elejére
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 01, 2009 2:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ezt:
http://www.aoe2.hu/forum/router.php

Vissza az elejére
TLW_WOodo

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 01, 2009 11:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csak egy példa. vagytok ketten.
mindkett?tök letölti a hamachit, feltelepítitek. ha elindítod és belépsz a programba, a sarkában lesz egy 3szög, arra kattintasz, majd lesz egy olyan opció, hogy belépés egy létez? hálózatba. Kérni fogja a nevet meg a jelszót.
Név: AocRooW
jelszó: radeon29
mind a ketten felléptek, és ha zöldek vagytok, akkor stim. tegyétek le tálcára a progit, te elindítod az age of empirest, krealsz egy szobát, a másik gyerek hamachin rákattint jobb egérgombbal a nevedrel, ott "copy address" vagy "cím másolása" belép ? is az age-be, Internet IP\TCP blabla, megnyitja, jobb kill, beillesztés, (berakja a hamachis ip-t) le okézza, és elvileg tud joinolni.
Minden t?zfalat, vírusírtót, windózos védelmi progit KI KELL KAPCSOLNI! A vezérl?pultban is a windóz vízfalat.
ha így nem megy akkor marad a router beállítása, de mennie kéne.
Vissza az elejére
Drogi

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 16, 2009 12:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali!
Haverokkal akartam átszani 1 kört de nem tudtunk csatlakozni 1máshoz Hamachit hasznáétunk , megtalálja a másik félt de azt irja h nem lehetséges a csatlakozás vagy mi. Marhára nem vágom van valami ötletetek? elörre is köszi
Vissza az elejére
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 16, 2009 12:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Drogi írta:
hali!
Haverokkal akartam átszani 1 kört de nem tudtunk csatlakozni 1máshoz Hamachit hasznáétunk , megtalálja a másik félt de azt irja h nem lehetséges a csatlakozás vagy mi. Marhára nem vágom van valami ötletetek? elörre is köszi

ha csak 2 hszt visszaolvasol....

Vissza az elejére
Drogi

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 16, 2009 11:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az a bibi h nekem a router is be van állítva (elvileg jól), hamachit is próbáltam és akkor se tud csatlakozni pedig ugy tom h hamachival sikerülni kellene.
már nagyon felk**ta az agyam
Vissza az elejére
_venace_

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 16, 2009 12:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

és neki be van állitva? t?zfalak kivannak kapcsolva?

Vissza az elejére
Drogi

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 18, 2009 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jaja neki is be van állítva, de most megpróbálom másik gaméval mert lehetséges h a játék hibás.
Vissza az elejére
xSeCh_Ultram

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 18, 2009 12:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hamacival csináljátok, de tcp/ip-s kapcsolattal!

Vissza az elejére
Drogi

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 18, 2009 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ugy csináljuk próbáltam a tcp/ip-t és a lan kapcsolatot is mind a kettönél metalálja de azt irja h a csatlakozás nem lehetséges oO de most este minden kiderül Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Multiplayer Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
3 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.