Tartalomjegyzék AoE2.hu archívum
2008-2011

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

WoRA - The next generation
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> WoRA klán
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TLW_Beszosz

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 6:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha az összes ellenfelünk 17++ vagy több akkor nem érdemes...

BoSB_Subotai

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És kezd?dik el?r?l! Laughing Razz Beszosz nem az a lényeg hogy nyerjünk! Rolling Eyes Shocked Very Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Richard
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 8:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lol, akkor nem játszol, ennyi.
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 10:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó, akor tegyük félre, még van id?nk eldönteni.
Hétvégén kéne jétszanunk a ToR ellen, jó lenne ha ráérne egy pár ember. Rolling Eyes

Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek!

A hozzászólást TLW_Priby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 10:31 pm-kor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
TLW_GamesJr

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 11:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hááát Very Happy Nekem péntek 100 hogy nem, a többit meg még nem tom :\

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 1:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kezdem el?lr?l a többi ilyen verseny tanulságát sz?röm le.
1. mindeki mondja h fel?le, és az esetek 90% még msn se elérhet?
2. sokan mondják h jaj én nem érek semmi, meg most nem vagyok olyan formába, stb...
3. ha ilyenek ellen állnánk ki megint mindeki azt várná el h ábi, Bone, sustum játszon...

Ne megint engem baszogasatok, hanem szálljatok magatokba ki mennyi meccsen játszott, meg hányszor volt elérhet?, és ki hányszor jött a gyenge kifogásaival. Most ilyen teamwork-kel és aktívitással kurvára nincs értelme kiállunk kemény ellenfelekkel.

Csipa

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 2:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem a 7váge jo,h ha kellek akkor megtaláltok sztem msn-en!
bár arabot nem nagyon szerettem soha......
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Csipa

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 2:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azt azért tudni kell,h ha 14++ emberekkel játszunk soha nem fogjuk tudni felülmulni önmagunkat!!
szel én személy szerint inkább kikapok 100X egy jobbtol minthogy 2v1-ben megverjek 2 olyan játékost akikkel nincs értelme jáccnai !
szal sztem nem akadály azt,h mennyi is a rate!
Vissza az elejére
BoSB_Subotai

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 3:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez így igaz! Wink Hát hogy volt más programom... :S Esetleg azért nem játszottam de most mit csináljak üljek gépelött a haverok helyett? Rolling Eyes Azt az id?szakomat már kin?ttem...

Vissza az elejére
TLW_Priby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 3:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Senki nem mondta, hogy ülj a gép el?tt a haverok helyett. Bár azt inkább mondanám, hogy ülj a gép el?tt a bebaszás helyett, de ha nem err?l van szó, akkor nem szóltam.

T?lem nemfügg, hogy jelentkezünk-e, elég sok klán jelentkezett már ebben a két napban, szóval minden remény szerint egy elég felkapott liga lesz.

A hozzászólást TLW_Priby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 10:33 pm-kor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gab_

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 4:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szeretnék rajta résztvenni, mert arabot szeretem és sztem nincs annál nagyobb élmény, mint amikor jó játékosokkal játszunk. A rececb?l meg lehet nézni vmi újat, amit eddig nem tudtunk..
Mikor lenne ez a liga?
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 4:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

április 8-a után pár nappal

Vissza az elejére
TLW_GamesJr

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 5:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát én általában mindig elérhet? voltam, csak nem mindig kellettem Razz

Fel?lem mennyünk aztán most is leszek beugrójátékos, ha nem vagyunk elegen Smile

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 9:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát bebaszásról nem mindig Razz Na mindegy én szeretm az arabot mert igazi nehéz pálya a kavés fa miatt meg nehezen látni a dolgokat a minimapon... Egyik kedvencem különben és ha lehet azon jáccok... Nem azé játszok ezzel a játékkal mert nem szeretem szal Very Happy Igen próbálkozok aktívkodni f?leg h most (sajnos) egy csaj miatt nem jáccogattam annyit de bebuktam a partyt hát igen van ez így Crying or Very sad Na mindegy mostmár aktívabb leszek remélem csak hívjatok azt vagy megyek vagy nem Very Happy De az igen azé remélem több lesz Wink

Vissza az elejére
TLW_Beszosz

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 9:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha indulni akartok akkor a következ?ket most már tényleg meg kell csinálni!
El?ször is aki amellett van h induljunk, az ne h már ne érjen rá játszani, jaj meg most nem jó. Tervezd úgy h jó legyen, eddig mindig egy héttel elöbb meg lett adva az id?pont, nem hiszem el h sokatoknak 1 héttel el?re már megvan percre pontosan a programja.
Másodszor peddig játszani kell! SEMMI! Értitek? Semmi csapatmunkánk nincs! Kurva kevés alkalom van mikor meggyünk játszani és megbeszéljük most h lesz. És most nem az van h mindeki gondol vlmire, vagy ami jön. Ne h már úgy akarjatok benevezni egy ilyen bajnokságra h nincs legalább 5 fajta taktikai felálásunk és hiba esetén is más szitú. Kurvára megprobálnék csapatmunkát kicsikarni, de ha egyszer nem lehet veletek összehozni, még hétvégén se normális meccseket, akkor nem tudom mit vártok.

TLW_Priby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 28, 2007 11:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt most tiszta kiv?lállóként mondtad... te is ugyanúgy a klánba vagy mint mi...

A hozzászólást TLW_Priby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 10:34 pm-kor.
Vissza az elejére
TLW_Beszosz

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 3:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát mert ezek miatt néha úgy is érzem, vagy esetleg másokat érzem annak.

Csipa

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 3:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sztem beszosz megint tul akarsz esni a lovon......
nem kell mindent ennyire mellre szivni!
pl nekem akár meik pillanatban fordul a kocka
föleg ha otthon vagyok!
azért kaka a ratem is mert sokszor ki kell lépnem a gamekböl!
nagyfaterom a fönököm és amikor ugy gondolja,h melo van akkor van melo....
ennyxi szal én egy orával elöre sem nagyon tudok tervezni!
Vissza az elejére
TLW_Priby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 5:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó én se nagyon tartom esedékesnek az indulásunkat mert tényleg nem nagyon aktívkodunk. Dehát ez van, én megértem, hogy senki sem ér já játszani.. majd indulunk nyáron vmelyik bajnokságban. Ennyi.

Vissza az elejére
gab_

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 9:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kár hogy 3vs3 liga.. remélem lesz 1vs1 is Razz
De jó lenne, ha indulnánk sztem, bár lehet hogy csak én akarom ennyire? Rolling Eyes
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> WoRA klán Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Következő
11 / 17 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.