Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
TLW_Beszosz
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 18:00 Hozzászólások: 696 Tartózkodási hely: Lenti
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 6:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha az összes ellenfelünk 17++ vagy több akkor nem érdemes... _________________
|
 |
BoSB_Subotai
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 19:39 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Hungary, Solt
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És kezd?dik el?r?l! Beszosz nem az a lényeg hogy nyerjünk!  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Richard Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 19:40 Hozzászólások: 304 Tartózkodási hely: Solt/Budapest
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lol, akkor nem játszol, ennyi. _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Priby Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:34 Hozzászólások: 2131 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 10:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó, akor tegyük félre, még van id?nk eldönteni.
Hétvégén kéne jétszanunk a ToR ellen, jó lenne ha ráérne egy pár ember.  _________________
Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek!
A hozzászólást TLW_Priby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 10:31 pm-kor. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_GamesJr
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:35 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: Kedd. Márc. 27, 2007 11:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hááát Nekem péntek 100 hogy nem, a többit meg még nem tom :\ _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Beszosz
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 18:00 Hozzászólások: 696 Tartózkodási hely: Lenti
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 1:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kezdem el?lr?l a többi ilyen verseny tanulságát sz?röm le.
1. mindeki mondja h fel?le, és az esetek 90% még msn se elérhet?
2. sokan mondják h jaj én nem érek semmi, meg most nem vagyok olyan formába, stb...
3. ha ilyenek ellen állnánk ki megint mindeki azt várná el h ábi, Bone, sustum játszon...
Ne megint engem baszogasatok, hanem szálljatok magatokba ki mennyi meccsen játszott, meg hányszor volt elérhet?, és ki hányszor jött a gyenge kifogásaival. Most ilyen teamwork-kel és aktívitással kurvára nincs értelme kiállunk kemény ellenfelekkel. _________________
|
 |
Csipa
Csatlakozott: 2006.10.17. Kedd 11:03 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Miskolc/Gyöngyös
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 2:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nekem a 7váge jo,h ha kellek akkor megtaláltok sztem msn-en!
bár arabot nem nagyon szerettem soha...... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csipa
Csatlakozott: 2006.10.17. Kedd 11:03 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Miskolc/Gyöngyös
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 2:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
azt azért tudni kell,h ha 14++ emberekkel játszunk soha nem fogjuk tudni felülmulni önmagunkat!!
szel én személy szerint inkább kikapok 100X egy jobbtol minthogy 2v1-ben megverjek 2 olyan játékost akikkel nincs értelme jáccnai !
szal sztem nem akadály azt,h mennyi is a rate! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
BoSB_Subotai
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 19:39 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Hungary, Solt
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 3:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ez így igaz! Hát hogy volt más programom... :S Esetleg azért nem játszottam de most mit csináljak üljek gépelött a haverok helyett? Azt az id?szakomat már kin?ttem... _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Priby Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:34 Hozzászólások: 2131 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 3:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Senki nem mondta, hogy ülj a gép el?tt a haverok helyett. Bár azt inkább mondanám, hogy ülj a gép el?tt a bebaszás helyett, de ha nem err?l van szó, akkor nem szóltam.
T?lem nemfügg, hogy jelentkezünk-e, elég sok klán jelentkezett már ebben a két napban, szóval minden remény szerint egy elég felkapott liga lesz. _________________
A hozzászólást TLW_Priby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 10:33 pm-kor. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gab_
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:42 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én szeretnék rajta résztvenni, mert arabot szeretem és sztem nincs annál nagyobb élmény, mint amikor jó játékosokkal játszunk. A rececb?l meg lehet nézni vmi újat, amit eddig nem tudtunk..
Mikor lenne ez a liga? _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Priby Site Admin
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
április 8-a után pár nappal _________________
Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_GamesJr
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:35 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát én általában mindig elérhet? voltam, csak nem mindig kellettem
Fel?lem mennyünk aztán most is leszek beugrójátékos, ha nem vagyunk elegen  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
BoSB_Subotai
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát bebaszásról nem mindig Na mindegy én szeretm az arabot mert igazi nehéz pálya a kavés fa miatt meg nehezen látni a dolgokat a minimapon... Egyik kedvencem különben és ha lehet azon jáccok... Nem azé játszok ezzel a játékkal mert nem szeretem szal Igen próbálkozok aktívkodni f?leg h most (sajnos) egy csaj miatt nem jáccogattam annyit de bebuktam a partyt hát igen van ez így Na mindegy mostmár aktívabb leszek remélem csak hívjatok azt vagy megyek vagy nem De az igen azé remélem több lesz  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Beszosz
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 9:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha indulni akartok akkor a következ?ket most már tényleg meg kell csinálni!
El?ször is aki amellett van h induljunk, az ne h már ne érjen rá játszani, jaj meg most nem jó. Tervezd úgy h jó legyen, eddig mindig egy héttel elöbb meg lett adva az id?pont, nem hiszem el h sokatoknak 1 héttel el?re már megvan percre pontosan a programja.
Másodszor peddig játszani kell! SEMMI! Értitek? Semmi csapatmunkánk nincs! Kurva kevés alkalom van mikor meggyünk játszani és megbeszéljük most h lesz. És most nem az van h mindeki gondol vlmire, vagy ami jön. Ne h már úgy akarjatok benevezni egy ilyen bajnokságra h nincs legalább 5 fajta taktikai felálásunk és hiba esetén is más szitú. Kurvára megprobálnék csapatmunkát kicsikarni, de ha egyszer nem lehet veletek összehozni, még hétvégén se normális meccseket, akkor nem tudom mit vártok. _________________
|
 |
TLW_Priby Site Admin
|
Elküldve: Szer. Márc. 28, 2007 11:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt most tiszta kiv?lállóként mondtad... te is ugyanúgy a klánba vagy mint mi... _________________
A hozzászólást TLW_Priby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09, 2009 10:34 pm-kor. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Beszosz
|
Elküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát mert ezek miatt néha úgy is érzem, vagy esetleg másokat érzem annak. _________________
|
 |
Csipa
|
Elküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 3:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztem beszosz megint tul akarsz esni a lovon......
nem kell mindent ennyire mellre szivni!
pl nekem akár meik pillanatban fordul a kocka
föleg ha otthon vagyok!
azért kaka a ratem is mert sokszor ki kell lépnem a gamekböl!
nagyfaterom a fönököm és amikor ugy gondolja,h melo van akkor van melo....
ennyxi szal én egy orával elöre sem nagyon tudok tervezni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TLW_Priby Site Admin
|
Elküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó én se nagyon tartom esedékesnek az indulásunkat mert tényleg nem nagyon aktívkodunk. Dehát ez van, én megértem, hogy senki sem ér já játszani.. majd indulunk nyáron vmelyik bajnokságban. Ennyi. _________________
Ha bármiféle problémád van, a fórumba írd! PÜ-ben nem segítek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gab_
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:42 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Csüt. Márc. 29, 2007 9:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kár hogy 3vs3 liga.. remélem lesz 1vs1 is
De jó lenne, ha indulnánk sztem, bár lehet hogy csak én akarom ennyire?  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|