Tartalomjegyzék AoE2.hu archívum
2008-2011

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Travian
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Játékok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gab_

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 2:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csipa: Én úgy szoktam, hogy este, amikor abbahagyom aznapra a traviant, rányomok a f?épület fejelsztésére, ami úgyis sok id?be tellik. Napközben mennek a bányák, tanyák stb.
Ha van meghívó a klánhoz, akkor tudnék mondani egy embert, aki csatlakozna.

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 3:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A vezet?knek is beállítottam h meg tudjanak hívni tgokat a klánba, szóval te is meghívhatsz akár kit. S?t még kivülr?l is lehet jelentkezni. Amúgy aszem még 1 van, mivel azt írja h szintenként 3 meghívó, és hát h klánt lehesen alakítani ahoz úgyebár ahoz 3 szint? követség kell. És 8-an vagyunk.
Amúgy meg direkt van ennek különtopic, máskor pls oda írj ilyeneket.

Csipa

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 4:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

engem nem akartok meghivni?? Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
TLW_Beszosz

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 5:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De, csak most akkor mi van Bone? Mert kéne fejleszteni akkor a Követséget. Na jól van benyomtam a 4. szintet is. Akkor jöhet még 3 tag Smile

TiL_Lui_

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bár nem vok vorás de ha gondoljátok én is beléphetek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
TLW_Beszosz

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 7:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ha így merészeled még1szer leírni a klán nevét, akkor tuti nem Evil or Very Mad

Opti

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 8:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szóljatok ha kell nyersi a követséghez. Smile

(Nekem van egy kicsi és persze segítek jó ügy érdekében Razz )
Vissza az elejére
_venace_

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2szintél kezdheted a várost de a nyersanyagokra figyelj oda mert azt is b?ven fel kell nyomni

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Opti

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt mos kinek írtad?
Vissza az elejére
TiL_Lui_

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 9:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs bazdmeg.
WORA powa
beütöttek travianba:)Lehet nem ez az én sportom.Majd még csinálok valamit hogy kemény legyek:)
Vissza az elejére
BoSB_Stormrage

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 9:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

öcsém még 1x meglátom,hogy valaki hiszis picsát jáccik mert valamit nem úgy ír le más mint ahogy kéne,akkor többé nem is láttok
qrvára elegem van,hogy nem látok mást csak nyafogást.ottvan az a qrva EDIT tudtommal át lehet írni és kijavítod olyanra amilyennek tetszik,de ilyenen mit kell már sszarakodni?
lassan self destruct lesz ha folytatódik ez a 4 éves színvonal

amúgy Travian:van egy h?söm Roquennél és van 90es atk meg 145/120as defence :Dmegéri nyomni 1-2t sztem mer ha azokat kigyúrod 2-3 szinttel már Herkules feeling lesz Very Happy

EDIT:amúgy miel?tt vki félreértené:Nem Beszt cseszegetem,hanem unom,hogy mindenki itt vitázik meg cseszegeti egymást. Msn való erre emberek,nem egy publikus fórum

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 9:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak meg akartam dorgálni, a klán neve szent Very Happy

BoSB_Stormrage

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 9:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

joh most úgy konkrétan az összes eddigi összezörrenésre gondoltam,csak ma kissé feszült vagyok(amit a netes asztrológia mailben meg is kaptam) meg úgy mindenki más is(ezt is írta,igaza van)
szal jó lenne nem vitára használni ezt a fórumot ha meg hülyéskedsz nyomj be vmi smileyt mer amikor ien kedvemben vok,mindent komolyan veszek xD

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 20, 2007 11:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hmm...
csak egy h?st lehet, nem? Mert úgy vettem ki Roq a szavaidból, hogy te több h?st akarsz...

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 8:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[SPQR] klánba a legjobb azt mondta nekünk hogy még enméri meg h?st csinálni majd kés?bb, mert nagyon lassan fejl?dik

Vissza az elejére
reneg4de

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 12:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ndavid1212 21.04.07
nincs cím 12:15:34
picsádat szétrugom de büdös kurva! ragyáskép? faszfej te transzvesztita
kurva picsád

Nah ennyire szeretnek a szomszedok:)))

Es most ezert nem rablotamadasra megyek ellene a 30 legiommal hanem simara ami rombolja az epuleteit is.Utanna majd valaszolok neki a levelere
Vissza az elejére
BoSB_Stormrage

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 1:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laughing Laughing Laughing nah szép Very Happy
fogadni merek h vmi kis 14 éves degenerált kocka,akinek ez az élete Very Happy
én most egy 31 popos gyereket fosztogatok mer nem lép be ?se,úgyhogy van ingyennyersi placc Very Happy
énmár csináltam egy h?st,de ha télleg ígyvan h elég gyér,akkor nemsokára elküldöm valahova,amint ki tudom fejleszteni kardosokat...viszont akkor Nixor faluban várok a kreálásával és mondjuk egy csatabárdost gyúrok ki majd,amikor kitom fejleszteni...qrvadrága itt minden Sad

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 1:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WoRA_Roquen írta:
Laughing Laughing Laughing nah szép Very Happy
fogadni merek h vmi kis 14 éves degenerált kocka,akinek ez az élete Very Happy
én most egy 31 popos gyereket fosztogatok mer nem lép be ?se,úgyhogy van ingyennyersi placc Very Happy
énmár csináltam egy h?st,de ha télleg ígyvan h elég gyér,akkor nemsokára elküldöm valahova,amint ki tudom fejleszteni kardosokat...viszont akkor Nixor faluban várok a kreálásával és mondjuk egy csatabárdost gyúrok ki majd,amikor kitom fejleszteni...qrvadrága itt minden Sad

En toroltettem a masik falumat.
Jobban tudok igy koncentralni erre az egyre jah es kurva messze volt a masiktol 16 ora volt az ut meg taolni se volt jo.
Vissza az elejére
reneg4de

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 1:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mingyart kesz a felderito lovasom mongyuk ez eleg koltseges volt es akkor kiprobalom hogy is muxik az
Vissza az elejére
Opti

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 1:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

H?st legjobb lovasból képezni. Oázist 10-es h?sház után lehet csatolni. A felderít?vel a nyersanyagokat és az egységeket/ nyersanyagok védelmi berendezéseket lehet kémlelni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Játékok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Következő
11 / 17 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.