Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
drosiii
|
Elküldve: Szer. Jan. 16, 2008 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
azt irtam, hogy aok. es az is. szabacsik@walla.com |
|
Vissza az elejére |
|
|
BoSB_Subotai
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 19:39 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Hungary, Solt
|
Elküldve: Szer. Jan. 16, 2008 6:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én meg azt kérdem h Conquerors? Mert az az AoC! _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Maxxtro
|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én személy szerint a feudal archereket szeretem, főleg mayánál, de aztéknál is. De a militiákiat is imádom, amikr az ellen azt hiszi h fczni fogsz aztékkal vagy mayával egy drush után és utána meglepetten konstatálja hogy van egy tower a goldpileja mellett és két archery range is, továbbá 5-6 militia
mosanában az azték feudal war ami nagyon tetszik! |
|
Vissza az elejére |
|
|
TiL_Lui_
|
Elküldve: Szer. Jan. 30, 2008 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja Én is a Feudal age warfacet részesítem el?nyben! ha ott fölénybe kerül az ember, nehéz megfordítani utána! Bár ha valaki elrontja a flusht mint én szoktam sokszor, és enemy már lépett c-be mire odaérek... Akkor van para.
Amugy én ugy emékszem, hogy AoK-ban a dárdás meg pikásnak plusz sebzése volt ház ellen...jol emlékszem? _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
xSeCh_Ultram
Csatlakozott: 2007.05.26. Szombat 16:14 Hozzászólások: 1346 Tartózkodási hely: Óperencián is túl
|
Elküldve: Csüt. Jan. 31, 2008 4:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
TiL_Lui_ írta: | J... és enemy már lépett c-be mire odaérek... Akkor van para.
|
akkor van gg:D
ma csak aztekkal voltam... egyre jobban bejön _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Richard Site Admin
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 19:40 Hozzászólások: 304 Tartózkodási hely: Solt/Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jan. 31, 2008 6:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azték jó! _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
gab_
Csatlakozott: 2006.10.15. Vasárnap 15:42 Hozzászólások: 1140 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Csüt. Jan. 31, 2008 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De a legjobb a maja. _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2008 6:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Lenne egy olyan hozzászolásom hogy találtam egy zavaró dolgot a játékban.
Szal van az a cataphract nevö egység a bizánciaknál.
És az a bajom vele hogy camelként azaz teveként érzékeli a jéták pedig biztos hogy nem annak kéne:)
Több dolog is bizonyítja pl:
- a halberdier kevesebbet vesz le neki mint pl a palladinnak(mivel van egy kitétel hogy a halberdier a tevéknek kevesebbet vesz le)
-több egység is aminél azt irja hogy bonusz attack vs cavarly a cataphractellen nincs bonusz. pl: mameluke camel
A szal mi a hejzet?
A cataphract attack bonus vs infantry+ spéci taposó képesség mindenféle egység ellen + nincs attack bonus ellene, szal szerintem tul tapos(legalább piece armora nincs)
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2008 6:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és még valami 7 évie játszom kb a játékkal de eddig sose gyártottam skirmisert, és most jöttem rá mijen fasza löv?sök ellen és olcso |
|
Vissza az elejére |
|
|
VNJ_Techno
|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2008 9:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
elösször is 11. másodszor a cata az unique szoval nem lovas ennyi az egész. pl japán samurainak van ellene bonusza és igen kurva tápos egység de kurva drága is a kifejlesztése és maga az egység is drága _________________
http://www.youtube.com/watch?v=I9QJpwpLZWI&feature=related |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2008 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
VNJ_Techno írta: | elösször is 11. másodszor a cata az unique szoval nem lovas ennyi az egész. pl japán samurainak van ellene bonusza és igen kurva tápos egység de kurva drága is a kifejlesztése és maga az egység is drága |
Attol hogy unike unit attol még lovasnak kéne tekinteni mint a többinél pl tarkan |
|
Vissza az elejére |
|
|
TiL_Lui_
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekes felvetés. MiniCBzés közben én is észrevettem, hogy a mameluke nem veszi olan jol a vata életét...(kellet is a h'n'r
Menj rá paladinnal. _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 6:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
TiL_Lui_ írta: | Érdekes felvetés. MiniCBzés közben én is észrevettem, hogy a mameluke nem veszi olan jol a vata életét...(kellet is a h'n'r
Menj rá paladinnal. |
Ja én is meglep?dtem ezen el?ször.A paladin megöli bár nem fölényesen csak akor csinál pár halbit a paladinom ellen és vége:)
Akkor a halberdier:
Paladinnak, tarkannak, lovasnyilasnak, war vagonnak stb kb 38at vesz le.
Camelnak mammeluknak cataphractnak 21-22-t
Ezért van az hogy könyen megöli a halbit a cataphract mert camelnak érzékeli mint a mamelukot |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak a mamelukon ott vannak a pupok:) |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A másik vicc dolog hogy, akkor megprobál az ember nyilasokat csinalni vagy puskést mivel a cata. nak nincs nagy pierce armorja, akkor meg az van hogy bizánc olcsobban gyárt skirmisert(25%), vicc |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És ha azt mondjátok hogy drága akkor meg azt mondom hogy cavarlier +paladin kifelylesztés kb enyibe kerül és ösz visz csak +10 kalyába kerül,
A mameluk meg 85 aranyba + nincs armorja és kicsi a hpja:) |
|
Vissza az elejére |
|
|
xSeCh_Ultram
Csatlakozott: 2007.05.26. Szombat 16:14 Hozzászólások: 1346 Tartózkodási hely: Óperencián is túl
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tevének és mamelnak kevesebb az élete azért vesz le annyit... vicce lenne ha egy tevét három szurásra lebaszna...
nem biztos h drágább a paladin kifejlesztése.. kurvasok kaja kell a katához is... goldrol nem is beszélve.. paladinhoz 1300 és szvsz a katához is kell annyi _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Ryan
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 7:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pont ezért mondom azt hogy a cataphrathot nem szabadna teveként érzékelnie mivel nagy hp+armor.
A paladint meg azért hoztam fel példának mivel hozzá képest a cataphract nem drága |
|
Vissza az elejére |
|
|
Latko
Csatlakozott: 2007.05.30. Szerda 12:22 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Jászberény
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 9:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát érdekes amit felhoztál,nem hittem de mikor megnéztem láttam h Neked van igazad. cata veri mamet!! mame camel egység az tuti, halbot azért szedi annyira cata mert bonusza van gyalogos ellen meg a körsebzése miatt,és még a camelt is leöli a körsebzése miatt.bár az tény h cata cavalrly egység,de nem tom.sztem ez byz kiváltság....
ez olyan mint a skirm vs plumed, a plumed is arher de a skirm nem sebez rajta olyan mértékben mint egy "átlagos" ijjászon...
avagy sokan a mame ellen skirmet csinalnak,de mért hisz az nem range units,de mégis jól öli??
van itt több okosság is amire sztem nincs válasz,de ez van
köszi az észrevételt...!!! _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
TiL_Lui_
|
Elküldve: Csüt. Máj. 15, 2008 10:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen ez mindenképpen érdekes felhozatal volt. Tudjuk be anak hogy bizánc a legfejlettebb nép a játékban, ezekszerint nemcsak a fejlesztések számát illet?leg, hanem más területeken is _________________
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|