Air Dream
           Photo and Video with RC Quadcopter

                Born to Fly with The Eye of Sky

 

 

Partnereink

golyafeszekbalf.atw.hu

kocsagapartman.atw.hu

 

Drónok - Quadrocopterek

 Ki nem álmodozott arról, hogy a madarak szemével néz körbe az égen vagy a földön? Ezt az élményt nyújtják a legmodernebb videós drónok. A strapabírás mellet a kiváló irányíthatóság biztosítja a játékélményt. Egy kamerás drónnal remek felvételeket készíthetünk egy soha nem látott perspektívából és új értelmet nyerhetnek kirándulós és nyaralós videóink. A precíziós távirányíthatóság mellett előny a kezdők számára, hogy az úgynevezett "bukfenc" gombbal minden különösebb pilóta tapasztalat nélkül képesek vagyunk akrobatikus mutatványokra. A drón röptetés után pedig jöhet a pihenés: egy kellemes székben ülve nézhetjük vissza a jó minőségű videófelvételeinket.

Rólunk

Drón – így nevezik a pilóta nélküli, távirányítással működő repülőeszközöket. A drónok az utóbbi évtizedben robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül – köszönhetően annak, hogy az akkumulátorok mérete lecsökkent - kapacitásuk ugyanakkor megnőtt.

A kisméretű drón olyan helyeket is be tud repülni, amit más repülő eszközzel megközelíteni is képtelenség, így egyedi látványvilágot tudunk biztosítani megrendelőink számára megfizethető áron. A gép valós idejű képet közvetít a földi irányító személyzetnek, ezért nem szükséges a repülő szabad szemmel történő követése, be lehet vele repülni megközelíthetetlen helyekre is.

A távirányíthatóság kiterjed a kamera irányára, dőlésszögére is, és az egyéb fotózási vagy filmezési paraméterek is állíthatóak. A drón GPS vezérléssel közbeavatkozás nélkül egy helyben lebeg, ezért a képek elkészítéséhez nincs szükség kapkodásra, a megfelelő pillanatban történő exponálásra.

A GPS vezérlésnek köszönhetően a repülés biztonságos, a gép távirányítás nélkül is „hazatér”.

Szolgáltatásaink

Néhány felhasználási ötlet a teljesség igénye nélkül:

 • ingatlanhirdetések egyedivé tétele légifotókkal
 • szállodák, fürdők bemutatása egyedi látványvilággal
 • sportesemények (vitorlás, jet-ski, kerékpár, stb.) videózása
 • egyedi felvételek készítése esküvőkön
 • építési területek, kivitelezések, építőipari beruházások, felújítások dokumentálása
 • épületdiagnosztika, magas épületek, tornyok, kémények, tetők felmérése
 • nagy belmagasságú terek fotózása
 • régészeti feltárások támogatása
 • műemléképületek, turisztikai látványosságok fényképezése
 • településképi jelentőségű épületek fotózása
 • nehezen megközelíthető helyek felmérése, fényképezése
 • mezőgazdasági területek fotózása, termény - vagy kárbecsléshez
 • természeti katasztrófák felmérése, dokumentálása

Igény szerint vállaljuk az elkészített felvételek utómunkálatait, a képek retusálását, videók vágását, zenei aláfestéssel, feliratozással.

Áraink

Drónunk egy feltöltött akkumulátorral 8-10 perces repülést tesz lehetővé. Csomag ajánlatainkat ehhez igazítva alakítottuk ki:

Alap csomag 8 500,- Fényképek videók készítése egy felszállással, 8-10 perc repülési- idővel, a nyers felvételek átadása a helyszínen utómunkák nélkül

Kivánság csomag 20 500,- Fényképek videók készítése egy helyszínen, több felszállással, 20-25 perc repülésidővel, a nyers felvételek átadása a helyszínen, és három kiválasztott kép retusálása vagy három perces video szerkesztése

Luxus csomag 32 500,- Fényképek videók készítése legfeljebb két közeli helyszínen, több felszállással, 40-45 perc repülésidővel, 15 kiválasztott kép retusálása vagy 10 perces szerkesztett video készítése

Minden csomaghoz: További képek retusálása 500,- Ft/db További videofilm szerkesztése 1000,-Ft/perc Természetesen a fentiektől eltérő igényeknek is igyekszünk megfelelni. Ehhez kérje egyedi ajánlatunkat

Kapuváron a kiszállás ingyenes Vidéki kiszállás 60,-Ft/km

Áraink ÁFA nélkül értendők.

Nézze meg részletesen szolgáltatásainkat!

Képarchiv

Kapuvár

Sopron - Balf

 

www.golyafeszekbalf.atw.hu szobák, apartman

www.kocsagapartman.atw.hu szobák, apartman

 

 

 

Webhelyünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen:
Copyright © 2015 Bau - Agent Bt.
Utolsó módosítás: 2015.07.26.