A nyaralóról

Fekvése:Csendes helyen, az orfűi kilátó közelében, az orfűi kistó strandtól gyalog kb.300 méter távolságra található egyedülálló panorámás helyen, kilátással a Mecsekre és a Kistó homokos strandjára. A vendégház autóval az orfűi szerpentinen közelíthető meg a Napfény utcáról. Gyalog a tótól egyenes gyalogút vezet a strandtól a nyaralóig, meredek úton. A felső harmadon lépcsőzni kell, lásd a mellékelt térképen.

Összes területe: 85 m2. Férőhely: 4+4 pótágy.

 

A földszinten egy nagyméretű nappali-konyha-étkező található. A konyha jól felszerelt,(edények, gáztűzhely, nagy hűtő,TV). A konyharész az étkezőtől konyhapulttal van leválasztva. Az étkezőasztalt 10 személy tudja körbeülni. A nappali részben a fekhely 2 fő részére normál méretű faágy, melyek pótágyként funkcionálnak. Ezen a szinten található a zuhanyzó és külön a WC. A nappali előtt a 40 m2-es terasz napernyővel és kerti bútorral felszerelve. Grillezési és bográcsozási lehetőség.

Az első szinten van a négyágyas teraszos családi szoba (franciaágy + 2 személy részére felnőtt méretű emeletes ágy, televízió USB csatlakozóval) függönnyel van leválasztva a lépcsőtől, mely továbbvisz az emeletre. Ezen a szinten van kialakítva egy játszósarok sok játékkal. Rácsos ágyat előzetes kérésre biztosítunk.

A második szinten, a tetőtérben kettő darab kétágyas szoba található, mely pótágyként funkcionál a szobák mérete miatt. A nagyobbik hálószobában nagyméretű franciaágy és egy heverő, TV, a kisszobában kisméretű 140 cm x 180 cm-es kétszemélyes franciaágy.

 

 

Fontos tudnivalók

 

 

A fürdővizet tisztított házi vízmű rendszer biztosítja. Ivóvíznek és főzéshez palackozott ásványvizet adunk.

Ágynemű huzattal együtt áll rendelkezésre.

Fűtési időszakban a vendégház földszinti része fatüzeléses kályhával fűthető, ahonnan a meleg a nyitott lépcsőn keresztül az emeleti szobákba felszáll. Fűtéshez fát biztosítunk, az ár tartalmazza a tüzelő árát. Az emeleti szobákban a hőmérséklet alacsonyabb, mint a földszinten, kérésre elektromos ágymelegítőt tudunk adni.

 

Parkolás: Az épület előtt 2 db autónak nyitott autóleálló van kialakítva, a nyaraló nincs kerítéssel bekerítve.

Házirend a nappaliban van kifüggesztve, kérjük betartani.

 

Takarítás: A nyaralóházat kitakarítva, fertőtlenítve, tiszta ágyneműhuzattal felhúzva adjuk át. Napi takarítás nincs, az a vendégek feladata. Végtakarítás költségét is tartalmazza az ár. Kivéve: konyha. A konyhát tisztán, az edényeket elmosogatva és helyre rakva kérjük visszaadni.