Szalay Csongor

        személyi edző

 

Üdvözöllek honlapomon!

 

 

Szalay Csongornak hívnak. Idestova 15 éve űzöm a testépítésnek nevezett, gyönyörű sportot. Ha tömeget növelni, izmosodni, vagy éppen fogyni, szálkásodni szeretnél, én rendelkezésedre állok, hogy sok éves tapasztalatommal segítségedre legyek a kívánt cél elérésében.

 

 

 

Miért szükséges a személyi edzés?

 

 

Hadd soroljak fel 3 érvet, amiért érdemes személyi edzővel edzeni.

 

 

1. Elsősorban érdemes azért, hogy tisztában légy a gyakorlatok helyes kivitelezésével. Bizony nem egyszer láttam már több éves sport múlttal rendelkező embereket is ész nélkül rángatni a súlyokat. Általában az ilyen emberek azok, akiknek  fáj a válluk, könyökük, térdük és rendszerint elintézik a dolgot azzal, hogy ez a gyúrással jár. Pedig az igazság az, hogy a gyakorlatok helytelen kivitelezése és a rosszul megválasztott súlyok használata okozza az ilyen jellegű problémákat.

 

2.A megfelelő tréning mellett elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás is. Akár nőni akarsz, akár fogyni, az étrendedet ennek a célnak a szolgálatába kell állítanod. Enélkül nincs valódi eredmény. (Ha százalékokat akarnánk felállítani, a sikerhez vezető út körülbelül így nézne ki: 30% az edzés, 30% a pihenés, a többi a táplálkozás.) A személyi edző feladatai közé tartozik a táplálkozási tanácsadás is.

 

3. Hiába a megfelelő edzés, táplálkozás és pihenés, mai túlhajszolt világunkban bizony gyakran előfordul, hogy feszülten, kedvetlenül érkezünk le a terembe. Ilyenkor van szükség leginkább egy társra, aki motivál bennünket és kisajtolja belőlünk az utolsó ismétlést is, vagy egy könnyebb programot ír elő aznapra, ha valóban olyan a helyzet, hogy könnyebb fokozatra kell kapcsolni éppen.

 

 

 

Nos ezek után, ha készen állsz a változásra, vedd fel velem a kapcsolatot és építsünk neked együtt egy szebb, jobb, egészségesebb testet!

Ne feledd azonban; bár én segítelek tanácsokkal és motivációval, az utat neked kell végig járnod!

 

 

 

 

 

Email:

 

Szalay.csongor@gmail.com

 

 

Tel.:

 

06 70 527 82 43

 

 

 

 

 

 

Bemutatkozás

Ha bármi gond lenne az oldal megjelenítésével, használj Mozilla Firefox böngészőt! (Pl.: a

3.0.13-as verzióval hibátlanul működik. )