Ma/hu: 2006.02.21.

"Nem akarok melegeket!"

Alain Delon számos különleges kívánsággal állt elő a 2006-os Operabál szervezőinek.

A francia lapok szerint a súlyos depresszióval küszködő, legendás színész kikötötte: milyen márkájú autóban hajlandó utazni, sőt szigorú utasítást adott arra vonatkozóan is, hogy milyen nemű és szexuális beállítottságú személyzet tartózkodhat a közelében.

A hetvenegy esztendős Alain Delon budapesti tartózkodása idején a Hilton elnöki lakosztályában száll meg. A világsztár, aki a 2006-os Operabál díszvendége, körültekintően felkészült magyarországi látogatására, kikötötte, hogy csak francia márkájú autóban hajlandó utazni.

- Eredetileg azt terveztük, hogy egy hat méter hosszú luxuslimuzint bocsátunk a rendelkezésére, amiben hatalmas bár van, de a színész visszautasította az ajánlatot, mondván: csak Peugeot-ba hajlandó beszállni - mesélte Gyulai Mihály, az Operabál marketingigazgatója. Ráadásul nem ez volt az egyetlen kikötése a sztárnak.

Alain Delon kérte, hogy az őt kísérő személyzet, a tolmácsoktól kezdve egészen a testőrökig csak heteroszexuális férfi lehet. A színésznek ugyanis elege van az olyan férfiakból és nőkből, akik felfalják őt a szemükkel. Erre nincs szüksége, nyugalmat akar - tudta meg a Színes Bulvár Lap marketingigazgatótól.

Nagy változás ez Alain Delon korábbi életstílusához képest. A legendás színész ugyanis esztendőkkel ezelőtt falta a szebbnél szebb nőket, és állítólag gyakran kezdett szexuális kapcsolatot férfiakkal is.

 

Vissza a cikkek főoldalára