Blikk - | 2008.01.15 |

Alain Delon: Új film, új kedves

PÁRIZS - Igazi sztárparádé az Asterix 3. része, az Asterix az olimpián, amelyet január 30-án mutatnak be a mozik.


A 80 millió eurójával (20 milliárd forint) a legnagyobb költségvetésű francia filmben olyan nagyágyúk szerepelnek, mint Alain Delon (72), Michael Schumacher (39), Tony Parker (25), vagy a franciák kedvenc labdarúgója, Zinedine Zidane (35). A Blikk bejutott a párizsi díszbemutatóra, ahol sikerült megörökítenünk a Julius Caesart alakító Delon legújabb barátnőjét is. Mint kiderült, senki nem kért pénzt a szerepért, a pénz jótékonysági célokra ment, többnyire agykárosodással született gyermekek megsegítésére.

- Clovis Cornillac Alain Delon nevét hallva teljesen transzba esett, ezért vállalta el a produkciót, Zidane pedig Schumacher neve hallatán írta alá a szerződést. Alain Delon már rég kijelentette, hogy nem vállal semmilyen szerepet, mert a modern filmek nem tetszenek neki. De amikor meghallotta, hogy ő maga lesz Julius Caesar, készségesen rábólintott – mondta a Blikknek a rendező, Frederic Forestier.

A párizsi díszbemutatón nem kis feltűnést keltett, hogy Alain Delon a lánya, Anoushka mellett egy másik csinos hölgygyel jelent meg. Nem csinált belőle titkot, hogy új szerelemről van szó, végig kéz a kézben sétálgattak a rendezvényen, a hölgy kilétét firtató kérdésekre azonban nem volt hajlandó válaszolni. Így a francia bulvársajtó is egyelőre csak a sötétben tapogatózik, hogy ki csavarhatta el a sármos színészóriás már erőteljesen őszülő fejét.

Híres Gabriella

 

Vissza a cikkek főoldalára