Használja ki szervezete saját energiakészletét!

 

Nevem Kardos Beáta, és negyedik éve foglalkozom alakformálással és a bőr esztétikai problémáival.
Rohanó világunk, helytelen táplálkozási szokásaink, a méreganyagokkal felturbózott élelmiszerek és kozmetikumok mind hozzájárulnak a súlytöbblethez és a bőr idő előtti öregedéséhez.  Szervezetünk a felhalmozott méreganyagokat zsírsejtekbe csomagolja és ott raktározza hosszú-hosszú ideig. Minél több méreganyaghoz jut szervezetünk, annál több zsírsejtre van szüksége. Ezt a fajta súlytöbbletet már kegyetlen diétákkal és testmozgással sem lehet megszüntetni, illetve az elért eredmény semmiképpen nem lesz tartós.
Egy olyan összetettebb megoldás kell, amely a szervezetből eltávolítja a méreganyagokat és a zsírsejteket, egyben formálja is az alakot, feszesíti a bőrt.
Egy olyan szolgáltatást kínálok Önöknek, amely minden problémára megoldás.

 

 

A kezelés menete:

Első lépésként egy teljeskörű állapotfelmérés történik, majd megvizsgálom a bőr minőségét. Nagyon fontos megbeszélni az étkezési szokásokat, a bevitt folyadék mennyiségét, mert ezek mind befolyásolják a kezelés típusát és mennyiségét.
A kezelés teljesen egyéni, személyre szabott, hiszen más kezelés kell egy fiatal szövetnek és más egy érettebb alkatnak. Megint más kezelés kell annak, aki csak feszesíteni akarja a bőrét, és más annak, aki fogyni szeretne.
Minden kezelés sorozatot egy alapprogrammal, egy nyirok nyitással kezdek. Ez azért nagyon fontos, hogy a fellazított zsírsejtek és a méreganyagok zavartalanul tudjanak távozni a szervezetből.

Maga a kezelés:

A kezelés egy rádiófrekvenciás géppel történik. A test kritikus helyeire kis öntapadós tapaszok kerülnek, erre csatlakoznak a pozitív és negatív pólusú elektródák. Ezután maga a vendég állítja be magának a megfelelő értékeket, amely számára kellemes. A programok     20-50 perc közöttiek, attól függően hogy milyen problémára alkalmazzuk.
Az érzés nagyon kellemes, egy finom masszázsra hasonlít.

Szabadalmaztatott technológia:

A svájci gyártmányú gép precízen megtervezett technológia, melyet nemzetközi tudósokkal kooperálva hoztak létre, szem előtt tartva mindenekelőtt az embert és a hatékonyságot. Egy szabadalomnak köszönhetően az eredmények - minden más kezeléstípussal összehasonlítva - rendkívül tartósak. Ez a szabadalom a HFT® Human Frequency Technology, amely a hagyományos rendszerekkel ellentétben, amelyek monoton és testidegen impulzusokat hoznak létre, a test saját impulzusaival dolgozik. Ennek köszönhető, hogy az eredmények nagyon hamar jelentkeznek és tartósak.

 

Milyen problémákra ajánlom a kezelést:

 

Testkezelés:

 1. Pontszerű zsírcsökkentés­/kerületcsökkentés
 2. Anti-Agin valamint ápoló preparátumok bejuttatása
 3. Rehabilitáció gyorsítása
 4. Izomépítés                                  
 5. Narancsbőr és lovagló nadrág
 6. Hátfeszülés csillapítása              
 7. Anyagcsere elősegítése
 8. Súlycsökkentés                          
 9. Salaktalanítás
 10. Revitalizálás                               
 11. Visszaállítás terhességet követően
 12. Izomtónus növelése                   
 13. Vizelettartási problémák csökkentés
 14. Ödéma megszüntetése

 

Arckezelés:

 1. lazult szövetek erősítése
 2. Izomsorvadás
 3. Ráncosodás
 4. Anti-Aging
 5. Szennyezett arcbőr

 

Elérhetőség:

8000 Székesfehérvár, Kossuth udvar 3. (Kovács Jenő zenélő órája mellett a belső udvaron)
Kardos Beáta              06 20/55-2006, 06 20/477-0314