A pizzéria 2004-es nyitása után, 2005. július 5-én tulajdonosváltás történt. Az új tulajdonos a vendégek igényeinek teljes kiszolgálását tűzte ki céljául, ezért termékeit - amelyek eleinte csak pizzákból valamint különféle gyros tálakból álltak - kibővítette frissensült ételekkel, étvágygerjesztő desszertekkel valamint salátákkal.

Az új ételek, valamint a növekvő kereslet egy új, modernebb és nagyobb helyet követelt meg, amit az Árpád u. 2. szám alatti ingatlan már nem tudott volna kielégíteni. Ezért a pizzéria 2013 márciusában átköltözött a frissen felújított és a modern kornak megfelelő gépesítéssel felszerelt Nyírbátor, Szentvér utca 17. szám alatti ingatlanba.

A költözéssel ismét bővült a kínálatunk, hiszen már kisebb rendezvényeknek tudunk helyet biztosítani 22 főig. Hideg illetve meleg tálak elkészítést is vállaljuk akár kiszállítással is. A 2013-as nyár beköszöntével kerthelységünk is nyitva áll kisebb baráti társaságok vagy céges rendezvények kiszolgálására grillezési illetve bográcsozási lehetőséggel egészen 16 főig. Természetesen a kerthelységben lehetőséget biztosítunk a finom grill vagy bográcsban főtt ételek egyéni elkészítéséhez is.

A kínálat időről időre bővül, valamint tervezés alatt van egy kerti kemence megvalósítása is, amit a 2014-es nyártól már vendégeink is igénybe vehetnek.

Állandó megrendelőink közé tartozik - a teljesség igénye nélkül - az MSK, a Serioplast, a Farmol, a Gastor, valamint a Napsugár Panzió és a Hotel Pálma is, ahová nap, mint nap szállítunk.Created by MEDE