FONTOS!

A honlap tartalmának megtekintéséhez Internet Explorer ajánlott!

Az Alienoid 2004 májusában alakult. A játékfejlesztő csapatot két testvér, Nemes Gergő és Nemes Krisztián alkotja. A csapat freeware-játékok fejlesztésével foglalkozik, valamint játék-engine-eket is ad a The Games Factory programhoz. Ha bármilyen problémátok van a játékokkal, vagy szeretnétek ötleteket kapni a játékfejlesztéshez bátran írjatok a Fórumra, vagy a következő e-mail címek valamelyikére:

nemesgery@citromail.hu

chrisnemes@freemail.hu

 

 

 

Fontos!

A játékok teljesen ingyenesek, forgalomba nem hozhatóak! Bármilyen részlet, elem felhasználásához - az egyes játékokból - az Alienoid beleegyezését kell kérni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 

 

Land of Legends 2 - A népszerű kalandjáték folytatásában Ron lányát, Mirandát irányíthatjuk. Az első rész hibáit figyelembe véve a második rész sokkal összetettebb lesz. Az, hogy hogyan reagálunk egyes eseményekre kihat majd a történetre, növelve így a játék újrajátszhatósági rátáját!

 

 

 

Naruto Shippuuden - A sokak által ismert anime-sorozat játék formában is visszaköszön! Maga a játék Mortal Kombat típusú verekedős játék lesz, szép grafikával, rengeteg harcossal, japán hangzással, és sok-sok alkalmazható kombóval!

 

 

 

RPG Maker 2000 Kézikönyv - Ha kedvet kaptál a játékkészítésre, de túl bonyolultnak tűnik az RPG Maker, akkor csak ide kattintasz, és letöltöd ezt a kis útmutatót hozzá! Remélem sokaknak segítünk vele!

 

 

 

Programok

 

 

M.U.G.E.N. - Ha még nem hallottatok erről a programról, akkor itt az ideje megismerkedni vele! Hogy mire jó? Szuper verekedős játékokat lehet vele készíteni á la Mortal Kombat! A Naruto játék is ezzel készül!

 

 

 

Fighter Factory - Egy csodálatos kiegészítő program a fent említett M.U.G.E.N.-hez! Egyszerűen lehet nagyszerű figurákat készíteni a saját játékodhoz!