Internetes Bankok

Paypal


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Ez a leg ismertebb internetes bank ahová átutalhatod a megkeresett pénzedet.Ha lenne kérdésed akkor írj nekem és megpróbálok válaszolni minnél hamarafbb. E-mail…

Alertpay


Ez számomra a második leg ismertebb internetes bank olyan mint a Paypal utobbi időben ezt használom. Ha lenne kérdésed akkor írj nekem és megpróbálok válaszolni minnél hamarafbb. E-mail…


Libertyreserve

Egy kicsit eltérő mint a fenti két bank de ezt is sok helyen elfogadják ezt is használtam régebben. Ha lenne kérdésed akkor írj nekem és megpróbálok válaszolni minnél hamarafbb. E-mail…

E-gold

Ez mindegyik internetes banktól eltérő internetes ban ezt is használhatod.Ha lenne kérdésed akkor írj nekem és megpróbálok válaszolni minnél hamarafbb. E-mail…Ha érdekel a Linkcsere

Linkcsere.org
Bannercsere.info
Elektromos cigaretta
005-Linkcsere Központ
DOMAIN - .eu domain regisztráció tanúsítvánnyal

Hermareszdekor
Linkcsere.eu

Fordítás

Linkgyűjtemény, linktár
Linkgyűjtemény, linktár
Items.hu Linkgyűjtemény
LinkBank
MEGAPORT

Üdvözöllek a pénzkereső oldalon


Alkalmi munkával kereshetsz pénzt, ha az alábbi linkeken regisztrálsz. Ezt úgy veheted mint bedolgozást ill. mint mellékállást. Dollárban fizetnek és kell internetes bak számlával rendelkezned. Néhány bank fell van sorolva az oldal bal részén és ott tudsz regisztrálni nem kerül pénzbe. Felhívom a figyelmedet arra, hogy bármennyire bíztosak is az internetes bakok nagyon ügyelj arra, hogy mennyi pénzt utalsz rájuk. A bankokba nem csak dollárt hanem forintot is tudsz utalni, de erről bővebben írok a bakok honlapján. Az alábbi cégek mind pay per click cégek és mindegyik 1 $ felett fizet és mindegyik időben . Ha jól munkálkodsz, vagyis ha tudsz magad alá minnél töb tagot gyűjteni akkor ezek segítségével bíztos pénzhez jutsz, mert ezek bíztosan fizetnek. Ez nem egy olyan mellékállás mint ahol regisztrálnod kell és várnod, hogy adjanak valami munkát hanem egy olyan bedolgozási forma ahol annyi pénzt kereshetsz amennyit akarsz. Ezeket a pénzeket dollárba kapod meg amit internetes bankokon kersztül át tudod utalni a te magán bankszámládra. A cégek legtöbje centeket utal át kattintásonként de ebből csak úgy lehet komolyab pénzt összeszedni ha refeket gyűjtesz magad alá.


Egy kicsit átrendeztem a cégeket elöltettem azokat amik biztosan már fizettek, ezek lehet, hogy kevesett fizetnek de biztosan kifizetet edig mindig minden időben. Ha esetleg kérdésed van akkor írj. Utánna teszem azokat akik nem fizetek még és várom a kifizetésüket de ha fizetni fognak akkor eggyel fejjebb rakom.

Ez után jönnek azok a cégek akik szerintem nem fizetnek de jó jöhet ahhoz, hogy a honlapunkat tudjuk reklámozni.

Itt van egy nagyon Új lehetőség a WAZZUB nem kell mást tenned csak regisztrálnod Április 9-e elött és ezért pénzt kaphatsz. Az alábbi linkre kattintva tudsz regisztrálni.

Keres pénz a WAZZUB-al

Ha szeretnéd kipróbálni magad a tőzsdén akkor kattints az alábbi linkre és regisztrákj és nagyon kis pénzösszeggel elkezdhetsz kereskedni.

Plus500Biztosan fizető cégek:

Ezek a cégek már töbször is fizettek mindig nagyon gyorsan. Ha találsz bennük olyant aki nem fizet, akkor kérlek, hogy jelezd nekem .

Nagyon Új cég


Nagyon új oldal, jól fizet!


Az alábbi banner egy surfbar nagyon jó dolog mivel nem kell semmit csinálnod csak elondítanod a gépeden és megjelenik egy reklám felület a képernyőd alján és amíg ez müködik addig számolja a bevételde. 20 dollár után fizet ki.

make cash

Itt szeretnék bemutatni néhány új BUX céget akik biztosan fizetnek.


A PHD-clix egy nagyon új PTC oldal nagyon jól fizet Payza és Paypal-re.


A ptc2012 is egy új PTC oldal nagyon sok hirdetéssel rendelkezik Payza és Paypalre lehet kikérni a pénzt.


A PHD-bux is új oldal nagyon sok firdetéssel rendelkezik.


A legjobb magyar BUX lap nagyon jól fizet és nemcsak hirdetések vannak, hanem befektetni is lehet nekem már töbször is fizetett.


Nagyon jó BUX oldal kevés de jól fizető hírdetés van.

WordLinx - Low Cost Traffic


A Neobux nagyon régóta müködő cég nekem is már 3-szor fizetet érdemes kipróbálni.


A BUXP is egy régótamüködő mebízható cég nagyon sok klick van.

A ClixSense is egy régótamüködő mebízható cég kevés klick van de jól fizet.

Az alábbi cégnél is nagyon sok a hirdetés napi 33 db és 1 dollár felet fizet ki Alertpay Paypal és LibertyReserve -re

Szerintem ez az egyik legjobban fizető cég naponta kb. 9-12 click van. Nagyon alacsony a kifizetési szint vagyis 1 dollár. Reklámozási lehetőség is van, vagyis a saját oldaladat is tudod reklámozni, szerintem elég olcson. Ha tetszik, akkor próbáld ki és regisztálj az alábbi linkre kattintva. Ha több pénzt akasz keresni, akkor keress magad alá refeket.
Ez az elöbbi cég társoldala ugan úgy müködik mint az elöbbi naponta itt is kb. 9-12 click van. Nagyon alacsony a kifizetési szint vagyis 1 $ (dollár). Reklámozási lehetőség is van, vagyis a saját oldaladat is tudod reklámozni, szerintem elég olcson. Ha tetszik, akkor próbáld ki és regisztálj ac alábbi linkre kattintva. Ha több pénzt akasz keresni, akkor keress magad alá refeket.
Ez egy jól fizető BUX. Érdemes kipróbálniEz a cég egy kicsit más mint a fenti cégek mégpdig a kezelési felületében változik de itt is nagyon sok link van és ez is mindig rendzseresen kifizet. Az a különbség még, hogy itt több internetes bankra lehet kérni a pénzed.

DonkeyMails.com: No Minimum Payout


Itt is rengeteg reklám van a cég is elég biztos.

Nem rég regisztráltam ide szerintem érdemes kiprobálni.Ezt nem rég fedeztem fel igéretesnek tünik. Érdemes kipróbálni
It kevés link van de ez is jól fizet és ami nagyon fontos,hogy gyorsan.

Cégek ahol elértem a kifizetési limtet de még nem fizettek Az alábbi cégeknél elértem a kifizetési limitett de még nem fizettek.

Itt is rengeteg reklám van a cég is elég biztos.

Ha van valamilyen véleményed illetve megjegyzésed vagy kérdésed akkor az alábbi részen megteheted. Igyekszem minnél hamarabb válaszolni.Az alábbi linkre kattintva megnézheted az egyik munkámat.ETresearch: (eye tracking & emotion tracking) szemkamerás, érzelemváltozást méro vizsgálatok alkalmasak arra, hogy a vásárlások érzelmi alapú, tudattalan döntéseinek hátterét feltárja. A vizsgálatok laboratóriumi (ET labor), és mobil (vásárláshelyi) körülmények között is elvégezhetoek.
szemkamerás érzelmi mérés

Ha van valamilyen véleményed illetve megjegyzésed vagy kérdésed akkor az alábbi részen megteheted. Igyekszem minnél hamarabb válaszolni.Kapcsolat:
Társkeresés