„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...”
Antoine de Saint-Exupéry
Gazdinkat keressük!
 
MACSKAEGÉSZSÉG
ÉLET A CICÁKKAL
MACSKATENYÉSZTÉS
 ÁLLATVÉDELEM
NAPSUGARAK
 

Elveszett, talált, sürgősen gazdit kereső állatok

S.O.S. ELVESZETT, TALÁLT, GAZDÁJUKAT KERESŐ CICÁK
S.O.S. ELVESZETT, TALÁLT, GAZDÁJUKAT KERESŐ KUTYÁK

AZ ÁLLAT NEM JÁTÉKSZER!

Ha szeretnél egy kedvencet, előbb tájékozódj, mit vállalsz és GONDOLKODJ, tudsz-e majd egész életében FELELŐSSÉGGEL gondoskodni róla! NEKI IS CSAK EGY ÉLETE VAN, nem teheted őt szerencsétlenné a felelőtlenségeddel! Ha úgy érzed, nem tudnál igazán jó gazdája lenni, válassz inkább egy plüss állatot!

 

ILLATOS ÚT... A sintértelepek állataiért!

 


CICÁK


KUTYÁK

 

 

 

EGYÉB állatok

 

Elveszett, talált, gazdira váró,
segítséget kérő, ajánló
CICÁK, KUTYÁK ADATAINAK FELVITELE:


Irhatnak online is Állatvédő Fórumunk alábbi rovataiban:


A fórumon, ill. levélben tett bejelentéseik publikus részeit a lehető legrövidebb időn belül áttesszük honlapunk megfelelő rovatában a végleges helyükre!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a FÉNYKÉPES bejelentések sokkal hatékonyabbak — akinek esetleg nehézséget okoz a fényképek beszkennelése, továbbítása, annak szívesen segítünk, ha felhívja a 30-429-2923-as mobilszámot!

 

Kérjük, nézzék meg az Illatos úton, ill. a többi gyepmesteri telepen lévő állatokat is, ha közülük választanak, az életüket menthetik meg!

AKI ELVESZITETTE ÁLLATÁT, ANNAK AJÁNLATOS A LEHETŐ LEGSÜRGŐSEBBEN - és ha elsőre nem találta meg, később is legalább hetenként - SZEMÉLYESEN KIMENNI A KÖRNYÉKBELI „ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI”, GYEPMESTERI = SINTÉR TELEP(EK)RE!!! Vigyázat, telefonon nem adnak pontos felvilágosítást és honlapunk sem pótolja a személyes látogatást!!!

 

A MÁTSZ és a MÁOSZ közleménye a Blöki Állatotthon Alapítvánnyal kapcsolatban + legfrisseb információk >>>

 

VIGYÁZAT!!! Lopják a kutyákat Felső-Gödön! Az utóbbi hónapokban rengeteg kutyát lopnak ki éjszaka a kertekből. Kerítéseket, kenneleket szétvágják. Fajtára, nemre, színre való tekintet nélkül tevékenykednek. Hogy mi lesz a sorsuk???? Viadal..., szőrmegyár..., házikolbász..., belegondolni is szörnyű, milyen kínok között végzik. Kérjük vigyázzanak saját és egymás kutyáira, járjunk mindannyian nyitott szemmel!

Perlusz Mariann (Kék Angyal Kutyamentő Csapat és PETÁK Egyesület)

Kérlek setítsetek, hogy minél többen megtudják, és ne tünhessen el több kutya! Köszönjük, Szegediné Kriszta, 70-273-8396

 

FIGYELEM!!! Megjelentek mostanában különböző hírdetések, hogy megunt állatokat szívesen befogadnak... Az ilyen hírdetések mögött gyaníthatóan az áll, hogy a kedvencek fazékba kerülnek, bizonyos nemzetiségi csoport tányérjába, esetleg más rossz célra! NE DŐLJENEK BE AZ ILYEN HIRDETÉSNEK, és ne adják oda állataikat!

KUTYAEGÉSZSÉG
ÉLET A KUTYÁKKAL
KUTYATENYÉSZTÉS
A SÖTÉTSÉG BIRODALMA