„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...”
Antoine de Saint-Exupéry
Gazdinkat keressük!
 
MACSKAEGÉSZSÉG
ÉLET A CICÁKKAL
MACSKATENYÉSZTÉS
 ÁLLATVÉDELEM
NAPSUGARAK
 

Groenendael

Talált

A szentendrei szigeten Szigetmonostor és Surány között bandukolt az autóuton egy fiatal, kb. 2-4 éves, kiképzett, ápolt fekete belgajuhász szuka, aki a lakásban tökéletesen viselkedik. Barna bőr nyakörvet visel, nagyon szomorú, nem akar enni, nagyon hiányzik a gazdája!

A megtaláló várja a gazdi jelentkezését 26-394-200, 70-324-3403, 30-982-3138 telefonszámok egyikén.

Hann Judit, vega@tar.hu

(2007. 02. 07.)

Ezt a középkorú (6-7 év körüli) belga szukát a XIV. kerületi Mogyoródi úti autós tanpályán fogtuk be 2005. január 22-én, ahol sokkos állapotban szaladgált körbe-körbe már pár napja. Többen próbálták megfogni, sikertelenül. Mi is másfél napig őriztük, de mindig elszaladt tőlünk. Aztán végre megtört a jég, és meg tudtuk fogni.

 

A fogai elöl kopottak, de hátul jó állapotban vannak. Mára már felengedett, őrzi a házat, folymatosan vigyorog. A bal hátsó combján a tetoválási szám nem olvasható (több tenyésztőnek is mutattam), a bal hátsó mancsán kis fehér folt van. A póráznak ugrik, örül, ha elmegyünk sétálni. A kutya és cicatársakkal jól kijön, de az ennivalóért nagyon morcol (csak más állatokra, emberre nem morog).

Füttyszóra nagyon figyel. Próbáltam már mindenhol érdeklődni (plakátoltunk, internetes fórum, állatorvosi rendelők stb.), de eredménytelennek bizonyult. Kizárólag csak a gazdáját keressük, mert ha nem nem várják vissza, megtartjuk. Nagyon megszerettük, de hátha a gazdája is keresi, csak elkerültük egymást.

Érdeklődni: Bujdosó Klára, 30-350-3233

(Ill 2005. 06. 07.)


Elveszett

Júliús 11-én a viharban elveszett Agárdról, a Mátyás Király utcából egy 7 éves kan fekete belga juhász, a mellkasán elől fehér hosszirányú csík van, tetovált.

Gazdáival frissen költöztek Agárdra Biatorbágyról, tehát könnyen lehet, hogy a két település között, környékén menekül, kóborol!

Kérjük aki bármit tud róla, hívja Csorba Esztert a következő számon: 30-688-5074

A megtaláló, nyomravezető jutalmat kap!

(Ill 2004. 07. 12.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUTYAEGÉSZSÉG
ÉLET A KUTYÁKKAL
KUTYATENYÉSZTÉS
A SÖTÉTSÉG BIRODALMA