„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...”
Antoine de Saint-Exupéry
Gazdinkat keressük!
 
MACSKAEGÉSZSÉG
ÉLET A CICÁKKAL
MACSKATENYÉSZTÉS
 ÁLLATVÉDELEM
NAPSUGARAK
 

Házi cicák

- 2006. júliús - 2007. júniús között tett bejelentések -

Sürgősen gazdit keres: 2006. júliús - 2007. júniús között tett bejelentések

S.O.S. jó gazdit vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk!
A képen látható kiscicákat tegnapi napon találtuk Újpesten, egy bölcsőde pincéjében! Anyukájukat hiába vártuk, nem jött egész nap, így hazahoztam őket ideiglenesen.

Kb. három hetesek lehetnek, csak szopiznak (fecskendőből), odafigyelést, napi rendszeres ellátást (3-4 óránként) igényelnek. Szemüket kamillával kezelem, a javulást látni! :)

Én sajnos szerda (2007. 06. 20.) délutánig tudom őket megtartani, mert csütörtökön hajnalban elutazom, így addig, ha nem találunk szerető családot, sajnos el kellene altatni őket :(

Aki segíteni tudna a megmentésükben, kérem hívjon!

Köszönök minden segítséget, Andrea, 30-515-4754

(2007. 06. 19.)

Pár napja a III. kerületben egy utcára kitett cipősdobozban találtunk rá erre a kiscicára!

Körülbelül 2 hónapos, fekete kandúr, nagyon hamar alkalmazkodott az új helyhez, teljesen szobatiszta, játékos, barátkozó, máris a szívünkhöz nőtt, de sajnos a többi cicánk mellett mi már nem tudnánk befogadni Őt!

Aki befogadná és jó gazdája lenne, kérem, hogy a -30-450-4842-es telefonszámon érdeklődjön, (hétköznap, ha lehetséges 17 óra után) Csepeli Veronikánál!

(2007. 06. 03.)

Mia egy 6-8 év körüli cicalány. Korát nem tudni pontosan, 2 éve (?) találtuk az utcán soványan.

A fogai nagyon rossz állapotban voltak így nemrég az összeset kihúzták.

Végtelenül kedves, nyugodt természetű, érzékeny. Igényli a szeretetet, cserébe még többet ad!

Nem igazán játékos, inkább szeret az ember ölében heverészni és élvezni a simogatást, vakargatást.

Csakis olyan leinformálható gazdit keresünk neki, aki kizárólag lakásban tartja, felelősen gondoskodik róla élete végéig, aki vállalja a vele járó esetleges orvosi költségeket is.

Csakis olyan gazdit keresünk neki aki szeretni fogja, ami nem nehéz, hisz mindenkihez kedves, barátságos és érzékenyen reagál a gazdija minden rezdülésére.

És elviseli, hogy szeretnénk tudni róla, követni a sorsát.

Egyedüli macskának mehet csak, mert lehetséges, hogy valamiféle fertőző macskabetegsége van.
Jelenleg ideiglenes befogadónál van de ez nem megoldás számára.

Érdeklődni: 20-312-7841, lulu@hylea.net

 

Korábbi beírás:
S.O.S... Mia csontsoványan került jelenlegi gazdáihoz, ahonnan néhány nap múlva el kell költöznie.

Szerettek volna rajta segíteni rajta, mert ha nem hozzák el előző gazdájától, valószínűleg agyonverték volna.

Nagyon hamar alkalmazkodott kis szobájához és új gazdáihoz. Szeretetreéhes, hízelgő, igazi cica. Nyugodt természetű, legszívesebben az ember ölében tanyázik, társaságkedvelő. Körübelül 5-6 éves lehet.

A cica egy sajnos igen gyakori - fertőző - leukózis nevű macskabetegséget hordoz (?), mely jól karbantartható gyógyszeres kezeléssel (2-3 naponta az ételébe keverve).

Ha ezt megkapja, ugyanolyan teljes életet élhet, mint egy egészséges cica, de más macskák mellé csak akkor ajánlott, ha azok rendszeresen oltva vannak leukózis ellen.

Aki szeretne gazdája lenni ennek a végtelenül ragaszkodó, szófogadó, kedves cicusnak, kérjük jelentkezzen a következő elérhetőségeken: 20-312-7841, 1-230-0436 vagy lulu@hylea.net

Képek Miáról: www.smoke.hu/mia

(Ill 2004. 06. 28. - 2007. 05. 06.)

Nagyon-nagyon szerető új gazdit keresek Mozartnak, 1,5 éves ivartalanított vörös kandúromnak, költözés miatt! Móci egyik szeme egy balesetben megsérült, de ettől függetlenül rendkívül eleven, kedves, szeretnivaló cicó.

Leginkább egy családban érezné jól magát, imádja a gyerekeket, és más cicákkal is nagyon barátságos!

Aki befogadná és igazán nagyon tudná szeretni Őt, kérem hívjon vagy írjon: 70-5342-697, klara.honeybee@gmail.com

(2007. 04. 15.)

Kedves Állatbarátok! Sajnos nem tudom megtartani a macskámat, az új albérletembe nem vihetek állatot.

Kika nyolc éves, nagyon szép ivartalanított lány. Kicsit félénk, de nagyon kedves tud lenni ahhoz, akit megkedvel. Utóbbi időben nem volt oltva, mert lakásban volt, nem mozdult ki, és nem találkozott más állattal, de örökbefogadás előtt elviszem az állatorvoshoz beadatni neki a szükséges dolgokat.

Április 15-ig van helye, utána nem tudom hova rakni!

Örülnék, ha akadna neki hely valahol, kérem segítsenek!

Köszönettel: Barják László, 20-443-0381

(2007. 04. 09.)

Kedves látogatóm! Örülök, hogy benéztél hozzám! Ha kíváncsi vagy a történetemre, szívesen megosztom veled.

Sajnos, nem emlékszem, hogy hol születtem, hiszen még vak voltam. Az idő pedig mint bizonyára tudod, nálunk cicáknál nem számít semmit. Mi a jelenben élünk. Egy dolgot viszont biztosan tudok: előbb volt saját honlapom, mint hajlékom!

Egy tiszafa tövében éldegélek. Emberek (és sajnos autók is) jönnek-mennek. Sokféle embert látok nap mint nap. Néhányan csodálkozva néznek. A pici emberekék, akik még csak tipegnek, mutogatnak, és mosolyognak rám. Én pedig visszahunyorgok. Ez nálunk a cimbizés, és a szimpátia jele. Szerencsére akad olyan is, aki ad ennem, és innom is. Sajnos nem mindig ugyanaz az ember lát el, hanem mindig más és más. Hát ki az én gazdim?

Ha tudsz, kérlek segíts rajtam! Adj nekem szállást, ételt, add a barátságodat, a szeretetedet, és én örökre tiéd leszek!

Barátságos természetű fiatal kandúr vagyok. A simogatásod azonnal dorombolással jutalmazom. Szeretem az életet, és szeretnék egy gondoskodó gazdit!

Az alábbi címen érhetsz el, ha szeretnél örökbefogadni:
Budapest XVIII. kerület,
Telefon: 70-361-3420
E-mail: vzsolt@vsh.hu

Aki a többi képet is meg szeretné nézni, a merlincica.uw.hu/ -ra menjen fel!

(2007. 04. 08.)

A hét elején a házunk pincéjében találtunk egy kiscicát. Nagyon megsajnáltuk, enni adtunk neki, gyógyszert is kapott, mert meg volt fázva.

Már nagy terveink voltak vele, de ma reggel láttam, hogy a szomszédunk (sajnos társasházban élünk) el akarja kapni. Már évek óta nem szólunk egymáshoz, és tudom, hogy ha pár napig még itt marad a cica és egyszer nem lesz itthon senki, akkor kirakja az utcára, vagy kitekeri a nyakát, esetleg megmérgezi...

Bent a lakásban pedig nem szeretnénk tartani. Nagyon sajnáljuk szegényt, mert nagyon hálás mindenért, hihetetlenül aranyos. Kb. 6-7 hónapos lehet, vörös-fehér (most szürke, mert koszos szegény) kandúr cica.

Aki gondos, szerető gazdája lenne, hívjon: 70-376-4072

(2007. 04. 08.)

Ezt a két cicát egy ismerősöm etetgeti Csepelen egy lakótelepen.

Anyjuk és testvérük rejtélyes módon eltünt... Ők is nagyon félnek! Sokaknak nem tetszik, hogy a lépcső alatt húzzák meg magukat, pedig nem zavarnak senkit! Örülnek, ha enni kapnak és nem rúgnak beléjük.

Ha valaki szeretné örökbe fogadni őket, hívja a következő számot: 30-9083-708

(2007. 03. 24.)

Szerető új gazdit keres ez a kedves vörös cica! Kicsit reményvesztetten, de mégis bizakodva írom ezeket a sorokat, melyek azokhoz szólnak, akik szeretnék egy lelkileg betegecske, depressziós, szeretetre éhes, 13 és fél éves cicus utolsó pár évét boldoggá tenni!

Egy nagyon kedves és szeretetreméltó cicus, minden egyes simogatást borzasztó nagy örömmel fogad. Félig perzsa, félig házi, ivartalanított kan.

Az előző gazdája sajnos nem úgy bánt vele, ahogy kellett volna… elhanyagolta, nem foglalkozott vele. Így szegény cicus nem büszkélkedhet valami boldog előélettel. És természetes, hogy ezek miatt kész vannak az idegei és elvesztette minden reményét, hogy végre boldog legyen...

Most a „gazdája” végérvényesen kiteszi a szűrét (talán ez lesz neki a megváltás), a segítségeteket kérném!

Ha tudtok valakit, akinek kellene, és nem sajnálna jó sokat adni neki a szeretetéből, írjatok ide: rozsa.ibolya@chello.hu

Kérem jelentkezzetek! S.O.S.

(2007. 02. 11.)

S.O.S. jó gazdit keres egy szép, fiatal vörös cirmos cica!!!

Egy primitív macskagyűlölő házban ma reggel a ... gazdája kidobta, ezután bemenekült szegény egy hölgyhöz, akinek a családja nem engedi, hogy macskát tartson :(

Nagyon kérjük aki legalább ideiglenesen biztonságos helyre be tudná fogadni, ezt a kedves, szép cicát, SÜRGŐSEN SEGITSEN NEKI MEGMENEKÜLNI!

A hölgy telefonszáma, akinél most van, de onnan sürgősen el kell jönnie: 1-256-4666

(2007. 02. 01.)

Sürgősen szerető gazdit keresünk ennek a kedves fiatal teknőctarka kóbor lánycicának, mert ahol most „helye van” - Miskolcon - etetik, hamarosan megszűnik, nincs hova mennie!

Aki tud kérem S.O.S. segítsen!!!

Köszönettel: Hornyákné Takács Éva, 30-293-6150

(2006. 12. 27.)

A Fiam az utcán megmentett egy 4-5 hetes kiscicát, amit éppen a buszmegállóban rugdostak, le volt öntve szegény festékkel, beteg volt.

Haza hozta, bár tudta, hogy kistestvére allaergiás a kutya, macska szőrre. Elvitte orvoshoz és mára teljesen meggyógyult. Sajnos a pici miatt nem engedhetem sokáig a lakásba, így is el van szegényke különítve, de így sokat van egyedül. Mindent megeszik.

Szeretnénk minél előbb új helyre adni, hiszen télire nem tehetjük ki az udvarra sem.

Aki szeretne jó gazdája lenni, kérjük jelentkezzen! Köszönettel, Cserhátiné Laki Ildikó, 20-462-0198

(2006. 12. 04.)

Ennek a kedves, szép cirmoscicának az idős gazdája kórházba került, a cicát szélnek akarják ereszteni :(

Nagyon szép cirmos, kb. 6-8 éves, szelid, kedves, a gazdája nagyon szerette, szoktatott, oltott és elköttettett.

Sürgös segitségre van szükség, gyorsan el kellene a cicust hozni, mert most nincs biztonságban!

Kérem segítsenek! Köszönettel: Szabóné Kovács Erzsébet, csupp@freemail.hu - 387-0795, 30-4522-198

(2006. 10. 24.)

Budapest II. kerületi családi házban gondozunk, oltatunk, ivartalaníttatunk idetévedt cicákat, ez jelenleg 5 állando és 3 bejárogato cicát jelent.

Az egyik anyacica sajnos befogahatatlan volt és mütés hiányában
hozott 5 db kiscicát, amelyek most 8-9 hetesek. Az anyát most befogtuk, ivartalanitottuk, de a szaporulattal már nem birunk.

A két kis fekete - Négus és Kormi - és a 3 cirmos - Golyoka, Gömbi és Moncsicsi - névre kereszteltek :-) szerető gazdit keresnek!

Aki jó gazdájuk lenne, hívjon: Bényi András, 30-922-0931

(2006. 10. 24.)

Utcáról mentett kedves szép kamasz cicák várják sürgősen szerető gazdájukat!

Érdeklődni lehet a 30-472-3724-es mobilon!

(2006. 10. 15.)

Budapest XVIII. kerületében jó gazdit keres egy vöröscirmos, borostyánszemű macskacsalád: Anyamacska négy kölykével (kb. 4 hónaposak), barátságos de kissé félénk állatok.

Érdeklődni: 20-368-6286

(2006. 08. 03.)


Talált: 2007. júniúsig tett bejelentések

2007. január 25-én (?) Újpesten a Víztorony környékén a vasúti felüljárónál találtuk ezt a fiatal vörös-fehér cirmos kandúrkát!

Gazdáját keressük!

Telefon: 70-221-5708, Szücs László

(2007. 02. 06.)


Elveszett: 2007. júniúsig tett bejelentések

2007. júniús 08-án a XVI. kerületi Hámfa utcából veszett el a képen látható fekete-fehér, 3 éves ivartalanított nőstény házicicánk!

Nagyon várjuk haza!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Palotai Zoltán, 30-206-8381

(2007. 06. 11.)

2007. április 13-án Biatorbágyon elveszett családunk nagyon-nagyon szeretett, hófehér, Virág névre hallgató cicája!

Kérem, ha valaki tud róla vagy esetleg befogadta, értesítsen bennünket a következo számokon: 30-9495-508 vagy 30-3654-334

Minden információt nagyon köszönünk elore is, Tulliusz Éva

(2007. 04. 15.)

2007. március 31.-én elveszett Dunakeszin a tóváros lakóparkból egy éves ivartalanított vörös színű házi macskánk! A cica nagyon szelíd, nyitott kocsiba is beszáll.

Aki bármit tud róla, kérem hívjon a 70-3723-554 vagy a 20-942-6604-es telefonszámon!

(2007. 04. 10.)

2007. március 30-án, pénteken Zuglóban, a Jeszenák János utcában elveszett egy fekete-fehér ivartalanított kandúr cica, Kistehén!

Különös ismertetőjele: fekete farkán fehér „gyűrűt” hord, illetve az állán van egy seb.

Nagyon várjuk haza!

Aki bármit tud róla, kérjük hívjon: 30-612-2055

(2007. 03. 30.)

Csepelen elveszett ez a 2 éves, Lina névre hallgató, ivartalanított cicalány!

Nagyon jóindulatú, egyfajta terápiás cica a mozgássérült húgomnak! Mindig körülötte vagy az ölében pihent.

Kétségbe vagyunk esve, mert eddig sose ment távolabb a szomszéd kertjénél és hívásra mindig hazajött! Most meg se égen se földön nem találjuk napok óta!

Eltűnésekor barna nyakörvet viselt.

Bárki bármit tud róla kérjük szóljon telefonon, vagy küldjön e-mailt!

Előre is köszönünk minden segítséget, Kovács Dóra, Réka és Ildikó, 420-9483, 20-940-8138, hikarimiko81@yahoo.com vagy sakura81@t-online.hu

(2007. 03. 29.)

2007. március 24.-én szombaton reggel eltűnt Újpestről, a Nádor utcából, Mazsi névre hallgató, fekete-fehér félperzsa, 10 hónapos, ivartalanított nőstény cicánk!

Nagyon várjuk haza!

 

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Segítségüket előre is megköszönve: Béres Diána és Varga Róbert

E-mail: angyaldia@yahoo.co.uk vagy robika1@yahoo.com

Telefon: 70-3812-899, 70-3106-222

(2007. 03. 28.)

Szomorú gazdik és kedves kis göri pajtása keresik elveszett Gyurma nevű, 8 hónapos vörös ivartalanított lány cicájukat! A cicus Budapesten, a III. kerületi Kinizsi utcában veszett el 2007. március 19-én este!

A cicuson nyakörv nem volt, egyetlen ismertető jele, hogy a bal szeme fölött egy régi borsónyi sebnek a helye látszik. Esetleg még ismertetőjeleként feltűntethető, hogy borostyánszínű a szeme.

Aki esetleg látta, vagy megtalálta, kérjük hívja a 30-626-3257-es telefonszámot!

A cicus nagyon hiányzik az otthon maradtaknak... Előre is köszönjük!

(2007. 03. 24.)

2007. március 10-én szombaton, Budapest XVI. kerületében, a Vadruca utcából elveszett Bandi nevű, 11 hónapos ivartalanított kandúr, fekete-fehér házicicánk!

Mivel meglehetősen félénk, elképzelhető, hogy beeshetett valahová, vagy valahol tévedésből rácsukták az ajtót...

Nagyon várjuk haza!

A megtaláló JUTALOMBAN részesül!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Kovalik Melinda, 409 1961, 70-514-3553

(2007. 03. 15-20.)

2007. február 23-án eltűnt a XXII. kerületi Bartók lakótelepről MALŐR nevű, 3,5 éves kandúr, fehér alapon fekete foltos házicicánk! A farka vége is fehér, eltűnésekor a nyakában sárga bolhanyakörvet viselt.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Telefon: 207-4829
E-mail: kisurance@freemail.hu

(2007. 03. 05.)

2007. március 1-én elveszett Budapest XVII. kerületében az Újlak utcai lakótelepen Mikkamakka nevű 8 hónapos, cirmos-fehér félperzsa (?) házicica kandúrkánk! Fehér tappancsa és mellénye van, a hasa zsemle színű és szürke pöttyös, a nóziján fehér csík és fekete folt van.

20.000 forint JUTALMAT fizetek annak, aki megtalálja!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Foldvary Betti, 20-220-3046 - nonstop

(2007. 03. 05.)

2007. február 21-én a XX. kerületi Nagyszalonta utcából eltűnt egy félperzsa fehér színű fiúcica!

A feje tetején halvány fekete folt van, a hátán kis részen rövidebb a szőr mert műtve volt. Eltűnésekor kék nyakörvet viselt.

A becsületes megtaláló JUTALOMBAN részesül!

Aki bármit tud róla, kérjük hívjon: 20-9469-745

(2007. 02. 25.)

2007. január 5-én Budapesten a VII. kerületi Verseny utcából elveszett Kitti nevű, kisebb termetű, sötétszürke, 2 éves lány cica!

Kérem, aki látta, vagy megtalálta, értesítsen az alábbi telefonszámon! Nagyon várjuk haza!

Köszönettel: Császi Alicia, 30-423-4068

(2007. 02. 11-24.)

2007. február 7-én elveszett Budapest V. kerületében az Irányi utca - Molnár utca környékén Mocsi nevű, 10 éves nőstény fekete-fehér házicicánk!

Ismertető jele: a jobb szeme könnyezik, gyerekkori macskanátha maradványaként (talált cica).

A cica nagyon félős, nem túl talpraesett, lehet, ha egyszer elbújt, nem mer előjönni!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Lukács Éva, 20-526-1228

(2007. 02. 11.)

2007. január 22-én elveszett Veszprémben a Kopácsi tér környékéről Pocak nevű, 2 éves teknőctarka nőstény házicicánk!

Ismertető jele: az orrán hosszanti világos csík látható.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Pados Zita, 70-365-8090

(2007. 02. 11.)

2006. október 1-én elveszett Zuglóban az Egressy térről Zsiga nevű 2 éves kandúr szürke cirmos
házicicánk!

Ismertető jele: Farka töve törött, ezért a földre lóg. Egyébként nagyon beszédes...

Remélem, még nem túl késő keresni!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Major Marietta, 30-284-1172

(2007. 02. 11.)

2007. január 28-án elveszett Budapest XVIII. kerületéből Pestimréről a Csokonai utcából Kleó nevű vörös cirmos 8 hónapos kandúr házicicánk!

Eltűnésekor zöld színű bolhanyakörvet viselt.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Dr. Szabó Szilvia, 70-942-7453

(2007. 02. 10.)

December 13-án eltűnt világosszürke cirmos kandúrom Nagymarosról, a Csillag utcából! A cica nagytermetű, 3 év körüli, és Pamacs névre hallgat.

Ha valaki befogadta, vagy tud hollétéről, kérem, értesítsen, mert nagyon hiányoljuk! Előre is nagyon köszönöm!!!

Elérhetőségeim:
Mobil: 20-252-7551
Vezetékes: 27-355-534
E-mail: lindavalo666@gmail.com

(2007. 02. 01.)

2007. január 20-án elveszett Kiskőrösön, a Kossuth Lajos utcából Cila nevű, 7 éves, szürke, fehér mellényes, félperzsa nőstény cicám!

JUTALOMBAN RÉSZESŰL AKI MEGTALÁLJA!!!!!!!!!!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Suba Szilvia, 70-611-3079

(2007. 01. 23.)

Budapesten a XVII. kerületi Gázló utcából 2007. január 10-én elveszett Pupi nevű, 1 éves fekete-fehér kandúr cicánk!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Tóközy Ferenc, 30-332-5370

(2007. 01. 13.)

Pesterzsébetről a Szígligeti utcából 2006. november második felében elveszett Hani nevű, 2 éves, kb. 7 kg-os herélt kandúrom! Színe vörös cirmos-fehér, a vöröse egészen sötét, majdnem barna. Az arcán szabálytalan a fehér folt, a mellénye és a hasa is fehér.

Eltűnésekor bolhairtó nyakörv volt rajta. Sajnos csak ez az egy fényképem van róla.

Nagyon hiányzik, kérem segítsenek megtalálni! Aki bármit tud róla, kérem hívjon!

Köszönettel: Tóthné Németh Rita, 70-616-2729, 1-283-7442

(2007. 01. 09.)

2006 december 4-én elveszett Kiskunlacházán Márkusz nevű, nagytermetű 6 éves nagyon szép vörös cirmos ivartalanított kandúr házicicánk!

Nagyon várjuk haza! Aki bármit tud Róla, kérjük hívjon!

Köszönettel: Zayzon Gabriella, 70-3363-516

(2006. 12. 31.)

Keressük Pécel, Csatári dűlőn elveszett Tigris névre hallgató házi-cirmos, ivartalanított 2 és fél éves kandúrunkat! Az átlagnál nagyobb termetű, kb. 7 kg.

2006. december 20-án reggel eltűnt, és még nem jött haza!

Nagyon barátságos, de fél az idegenektől és az autóktól.

20.000 forint jutalom a megtalálónak!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Majorné Hajdú Brigitta, 30-9999-338

Minden segítségért hálásak vagyunk!

(2006. 12. 31.)

2006. december 2-án elveszett Lujzi névre hallgató 2 éves, fekete-fehér félperzsa cicám a XI. kerületből, Kelenvölgyből!

Nagyon hiányzik!

Kérem jelentkezzen, aki látta!

Telefon: 30-908-0226

(2006. 12. 14.)

2006. december 13-án Nagymaroson elveszett Pamacs nevű, világosszürke nagytermetű cirmos cicám! Ismertető jele, hogy ha ül, az egyik hátsó lábát mindig emelgeti.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Szigeti-Benedek Melinda, 202527551, lindavalo@citromail.hu

(2006. 12. 13.)

Keressük a Budapest, II. kerületi Szász Károly utcából 2006. december 2-án este eltűnt, feltűnően hosszú farkú cirmos házimacskát, Hapcit.

Ha befogadtad, vagy akár csak láttad, kérjük, jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 20-972-6295, 20-513-9268, hapcitlattam@krank.hu

További infó és fotók: ->

Minden segítségért hálásak vagyunk!

(2006. 12. 11.)

Még mindig keressük!!! 2007. november 15-én Újpest, Káposztásmegyerről eltűnt herélt kandúr macskám! Teljesen sötétszürke, nehezen felfedezhető még sötétebb szürke cirmokkal. Vékony, hosszúkás testalkatú.

Eltűnésekor rózsaszín nyakörv volt rajta, ami lehet, már nincs a nyakán.

Minden oltással rendelkezik, féregtelenített, paraziták ellen kezelt.

Kérem, aki bármit tud róla, jelentkezzen!

Köszönettel: Schultz Ágnes, 30-294-6213, agnes.schultz@chello.hu

(2006. 11. 15. - 12. 10.)

2006. október 23-án veszett el Érd Parkvárosból, az Egervári utcából folt nélküli fehér cicám! Csipike a neve, ivartalanított, 6 éves.

Szemben állva jobb szeme nem ép, és más a színe is.

Eltűnésekor barna bolhairtó nyakörv volt rajta.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzék: 30-908-9046, venas@t-email.hu

(2006. 11. 17.)

2006. október 22-23-án eltűnt Herenden szürke cirmos, Lilla nevű cicám!

Félénk, de akivek összebarátkozik, hízeleg neki. Ha felülről nézzük, akkor egy hosszú csík van a fejétől a farka végéig. Ivartalanított, egy kis zöld varrat van a hasa alján.

Eltűnésekor világoskék nyakörvet viselt.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Schöffer Fruzsina, schfruzsi@vazsonykom.hu

(2006. 10. 24.)

Szeptember 23-án szombaton hajnalban eltűnt Kispestről, a Jáhn Ferenc utcából a képen látható cicám.

Márciusban fogadtam be őt, előtte kóborolt, azóta viszont már családtagként szerettük. Nagyon hiányzik!

Márciusban kb. féléves lehetett, azóta szépen kifejlődött, erős izmos kandúr lett belőle.

Eltűnése előtt a fehér bundájára az első lábainál a hátára egy fekete olajfolt került, amit valószíleg valamelyik autó alatt szerzett be.

Aki bármit tud róla, kérem hívjon a 441-3589-es munkahelyi telefonszámon! Hálás köszönettel: Bódi Teréz

(2006. 09. 25.)

Kérem segítsenek!

2006. 08. 27-én este a VIII. kerület Kálvária u. 25-27. szám alól elkóborolt egy vörös kiscica:

4 hónapos csíkos, hasán fehér alapon vörös pöttyös kandúr, nagy szemei vannak.

Játékos szobacica, sosem volt utcán!

 

 

 

Kérem aki látta vagy megtalálta hivja a következő számot: 70-2969-440

Köszönettel: Bagyinszki Ágnes

(2006. 08. 30.)

2006. 08. 20-án a vihar alatt Csepelen elveszett egy Berci névre hallgató szürke cirmos, 4 éves, ivartalanított fiú cica. Eltűnésekor zöld nyakörvet, rajta bilétával (név, telefonszám) viselt, amit remélhetőleg nem hagyott el.

A gond az, hogy 20-án költöztünk új helyre, a környéket még nem ismeri!

Aki bármit tud róla, kérjük hívjon: 30-598-1459
Előre is nagyon köszönjük!

(2006. 08. 23.)

Elveszett cicánkat keressük: Budapesten, a VI. kerületi Eötvös utcából júliús 15-én, szombaton tűnt el a 3 éves, teljesen fehér bundájú, ivartalanított kandúrunk!

Szelíd, de az idegenekkel szemben kissé bizalmatlan.

Aki bármit tud róla, kérjük hívjon a 344-5919-es telefonszámon! Előre is köszönjük, a nyomravezető magas jutalomra számíthat!

(2006. 07. 15.)

SEGÍTSÉG! 2006 június 5-én éjjel kiesett a cicám az ablakból :-( Azóta nem találom. Lehet, hogy megsérült!

Budapesten, a XI. kerületben, az Egry József utcában tűnt el (a Műegyetem környéke).

Cicó névre hallgat, cirmos házi cica, 4 éves, ivartalanított nőstény, a szeme sárga, a szőre rövid.

Ha valaki bármilyen információval rendelkezik róla, kérem értesítsen a zentairudi@freemail.hu email címen vagy a 20-475-8081 telefonszámon. Előre is köszönöm! Zentai Rudolf

(2006. 06. 08.)

KUTYAEGÉSZSÉG
ÉLET A KUTYÁKKAL
KUTYATENYÉSZTÉS
A SÖTÉTSÉG BIRODALMA