„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...”
Antoine de Saint-Exupéry
Gazdinkat keressük!
 
MACSKAEGÉSZSÉG
ÉLET A CICÁKKAL
MACSKATENYÉSZTÉS
 ÁLLATVÉDELEM
NAPSUGARAK
 

Újfoundlandi

Sürgősen gazdit keres

Felszámolnak egy kutyatenyésztőt! 2007. október 9-én az önkormányzat felszámolt egy kutyatenyésztőt Budapesten a III. kerületben :( (Az ilyen akciókról megvan a véleményünk, de erről inkább később, most S.O.S. segíteni kell a bajbajutottakon! PZs.)

Főként Újfoundlandi kutyákat tenyésztett, és így kb. 30 különböző nemű és korú kutyus válik „hajléktalanná” 8-10 hónapostól kezdődően. A kutyák fajtatiszták, nem eladásra vannak szánva, de ha nincs mit tenni, egy jelképes összegért a barátod is lehet.

Megbízható gazdikat keresünk nekik elsősorban, de minden segítséget köszönettel elfogadunk!

Várjuk olyan emberek jelentkezését is, akiknek van autójuk, és tudnak kutyákat szállítani, vagy esetleg a saját házába/lakásába akár csak pár napra is, de be tudna fogadni egy ilyen szép kutyust.

Pár nap is sokat számít!

Olyanok is jelentkezhetnek, akiknek még nem volt kutyájuk és kipróbálnák, milyen néhány napig, vagy egy hétig egy kutyussal együtt élni.

A tenyésztőtől elveszik az önkormányzati házat-telket, lakásba költöztetik, ahová max. 2 kutyát vihet. Azokat a kutyusokat, akik november 9-ig nem találnak gazdit, vagy ideiglenes szállást, kóborkutyaként fogják kezelni, aminek szerintem mindenki tudja, mi a következménye.

Ha szeretnél segíteni, keresd Némethy Andreát a 20-385-4725 telefonszámon! Október végéig jó volna, ha találnánk ideiglenes gazdikat. Előre is köszönünk minden segítséget!!!

(2007. 10. 11.)

BOBO sürgősen új gazdit keres: 3 éves fajtatiszta (törzskönyv nélkül) újfoundlandi fiú, tipikus fundi, édes, hízelkedős, azonban, mivel láthatólag semmit sem foglalkoztak vele, eléggé szertelen, tanulás szükséges.

A szomszéd nyulának elfogása miatt halálra ítélték, azonban az utolsó pillanatban sikerült a gazdát lebeszélni. A szomszéd vasvillával öli meg, ha nem tüntetik el a kutyát, egyenlőre megpróbáljuk elhozni onnan.

Érdeklődni: Horváth Henrietta 20-9680-941 (Zala megye), hh@nagykanizsa.hu

(2006. 05. 27.)


Elveszett

KÉREM SEGÍTSETEK!!! 2007. JÚNIÚS 9.-ÉN REGGEL ELTŰNT EGY UJFUNLANDI-KUVASZ KEVERÉK 13 ÉVES SZUKA KUTYUS A XVI.-IK KERÜLETBŐL! ALAPSZÍNE FEKETE, MELLÉNYÉN KICSI FEHÉR FOLT, A POFIJA ŐSZÜL, kÖZÉPHOSSZÚ-HOSSZÚ SZŐRE VAN!

MIND A NÉGY LÁBA IZÜLETES, ÍGY NEM JUTHATOTT MESSZIRE, ESETLEG „SEGÍTSÉGGEL”! SAJNOS EPILEPSZIÁS IS!

ELTŰNÉSEKOR NYAKÁBAN ZÖLD NYAKÖRV ÉS EGY FOLYTÓ LÁNC, DE BILÉTA SAJNOS NEM VOLT RAJTA!

A SZOMSZÉDOK RENDSZERESEN IJESZTEGETTÉK, GYERMEKPUSKÁBA VALO MŰANYAG LÖVEDÉKKEL ZAVARTÁK, MERT HANGOSAN SÍRT, HA DOLGOZNI MENTEM ÉS EGYEDÜL MARADT (ezt önkormányzatnál, rendörségnél is jelentettem)!

KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK, HA VALAKI LÁTTA, VAGY BÁRMILYEN INFORMÁCIÓVAL TUD SEGÍTENI, KÉREM TEGYE MEG!

TELEFON: 70-5333-653

ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNJÜK!

(2007. 06. 11.)

2007. április 7-én Agárdról eltűnt Iza, a 3 év körüli újfoundlandi szuka!

Nagyon barátságos, nagyon szelíd, mindenkivel szóbaáll...

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel: Pusztai Andrea, 70-546-8951

(2007. 04. 12.)

Bp III. kerületből március 12-én pénteken elveszett egy 9 éves újfoundlandi kan kutya. Otellónak hívják, nagyon szelíd, barátságos. Eltűnésekor egy soros fém nyakörv volt rajta, tetoválva is van, de a gazdája már nem emlékszik pontosan a tetoválására. Nagyon várják haza!

Kérjük aki bármit tud róla, hívja Puskás Marikát a 20-4777-180-as mobilon, vagy hívja a 20-9660-700-as számot!

Előre is nagyon köszönjük!

(Ill 2004. 03. 15.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUTYAEGÉSZSÉG
ÉLET A KUTYÁKKAL
KUTYATENYÉSZTÉS
A SÖTÉTSÉG BIRODALMA