„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,
ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi

www.allatvedo.atw.hu

Illatos út - a sintértelepek állataiért...

 
 
 
 
 
 

Ez NEM „állatvédelem”

Blöki Állatotthon Alapítvány...


A Blöki Állatotthont az állatok folyamatosan ismétlődő rettenetes körülményei miatt felszámolják!

Az életben maradt kutyák ideiglenes befogadóknál, vagy más, felelősségteljesen működő állatotthonokban várják gazdáikat.

Érdeklődni az örökbefogadható állatokról Nagy Henriettánál lehet a 70-70-111-75-ön!

Az újlengyeli és inárcsi megkínzott kutyák mentésének honlapja: www.kutyasegitseg.com - itt értesülhet minden érdeklődő a történetükről, megtudhatja, hogyan segíthet nekik, mire van szükségük, amíg új otthonra lelnek. Nekik egy zsák táp is sokat jelent! Ha tudsz segíts, a menhelyek erőn felül vállalták a mentést!

Skobrák Teréziánál jelentkezzen, aki tárgyi vagy anyagi támogatást szeretne juttatni a Blöki Alapítványtól mentett állatok gyógyíttatásához, sorsuk további rendezéséhez, ill. az állatkínzó elleni jogi eljárás sikeres lefolytatásához: 20-2222-780, info@idosallatok.hu - www.idosallatok.hu - Alapítvány az Idős és Sérült Állatokért

Számlaszám - UniCredit Bank: 10918001-00000027-62060003
MEGJEGYZÉSBE írjátok be: ÚJLENGYEL!!!

SWIFT KOD: BACXHUHB

Adószám: 18716030-1-13

Természetesen az adományról adóigazolást kaphat az, aki igényt tart rá. Ebben az esetben a magányszemélynél adóazonositóra, gazdálkodó szerv esetében adószámra van szükség, amelyet e-mailben elküldhettek az alapitványnak. Ha valaki késöbb dönt úgy, hogy mégis szüksége van igazolásra, ugyanezzel az eljárással 2008. január 31-ig ki tudják adni.

Minden segítséget köszönünk!

2007. 11. 19.

 


A MÁTSZ és a MÁOSZ közleménye a Blöki Állatotthon Alapítvánnyal kapcsolatban:

Kedves Tagtársak!
Bizonyára többen láttátok a TV2 november 3-i Tények műsorában a Blöki Állatotthon Alapítványban uralkodó állapotokról szóló riportot. Az Újlengyelből kitiltott szervezet mintegy 150 kutyáját egy inárcsi istállóban zsufolták össze, aggasztó körülmények között.
Érthető, hogy a helyi polgármester rendezni kivánja az ügyet, ugyanakkor személyes igéretet tett, hogy a kutyákat nem altatják el.
Fel szeretnénk hivni a figyelmeteket, hogy egy évek óta megoldatlan, és ismétlődő problémával állunk szemben, mivel az Alapítvány kutyáit már két izben helyezték el az állatvédő szervezetek, az üzemeltető újra kutyákat gyűjt, majd új szervezeteket alapit, és az állatokat elhagyva, vagy azok egy részével más helyiségekbe távozik, ahol új szponzorokat keres és sajnos többnyire talál is.

A MÁTSZ és a MÁOSZ közös álláspontja az ügyben a következő:
"Ideje lenne nem átvállalni a terheket, és rábirni az üzemeltetőt, hogy hagyjon fel az állattartással, az állatvédők rossz hírbe hozásával és a közvélemény manipulálásával. Ezért, és saját érdekünkben elhatárolódunk az ilyen, magát állatvédőnek nevező, de ezt csak eszközként használó szervezetektől és személyektől."

Tudomásunk szerint az ügyben több feljelentés van folyamatban és a rendőrség is vizsgálódik. Amint többet tudunk, tájékoztatunk Benneteket. Felhivjuk a figyelmeteket, amennyiben mégis kutyákat hoztok el, feltétlenül figyeljetek a karanténozás szigorú betartására, mivel az állatok sem oltva, sem nyilvántartva nincsenek.

MÁTSZ Intéző Bizottság, és a MÁOSZ Vezetősége - 2007. november 7.

 

 

Megjegyzés:

Kovács Gabriella soha NEM volt állatvédő! Legutóbb a Bajai Állatotthon vezetőjének, a küzdelmes életű Warndorfer Imrénének volt a „segítője”... Warndorferné Matildka nekem személyesen mondta anno, hogy KG-t az egyik Illatos úti sintérlány ajánlotta neki, és Warndorferné sajnos volt olyan naív és volt annyira nehéz helyzetben, hogy elfogadta ennek a kutyapecér sintérpartnernek a „segítségét”... Matildka halála után KG-ra maradt az alapítvány (melyet azután átnevezett) és a szerencsétlen állatok...

P.Zs. 2007. november

 

 

Képek Kovács Gabriella telepéről:

 

Vigyázat, sokkoló képek!

 

 

 

További részletek: www.kutyasegitseg.com

 

Az Illatos Úti Állatvédő Projekt információtárából