„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...”
Antoine de Saint-Exupéry
Gazdinkat keressük!
 
MACSKAEGÉSZSÉG
ÉLET A CICÁKKAL
MACSKATENYÉSZTÉS
 ÁLLATVÉDELEM
NAPSUGARAK
 

Szeretne Ön takarékoskodni
a macskaalommal?

A zebegényi Zebinett macskaalom használatával takaríthatja meg a legtöbb pénzt, időt, fáradságot és bosszúságot!


A Zebinett ajánlható mindenkinek, aki lakásban tartja kedvenceit, de ragaszkodik az embernek is kellemes környezethez, a tiszta, szagmentes levegőhöz, a higiéniához.

A Zebinett csíramentes, természetes ásványi alapanyagból készült speciális granulátum, mely mentes bármiféle káros anyagtól, vegyi adaléktól, ezáltal sem az állatokra, sem a növényekre nem ártalmas, környezetbarát.

Az almot kb. 5-8 cm vastagságban kell elsimítani a cicák almos edényében, ahol az alom egy-egy gombócot képezve magába szívja a vizelet és az ürülék nedvességtartalmát, tehát azok az almos lapát segítségével könnyűszerrel, maradéktalanul eltávolíthatóak.

 

Mit mondanak a Zebinett-ről azok, akik már használják?

Egy tenyésztő: „A Zebinett több cicánál használva is nemcsak tökéletesen szagtalanít, hanem mivel kiemelkedően jó folyadékfelvevő képességgel rendelkezik, HASZNÁLATA RENDKIVÜL GAZDASÁGOS ÉS KÉNYELMES: benne a vizelet nem folyik szét — nagy felületen szennyezve ezáltal az almot és a dobozt is — hanem egy gombóccá összeáll, tehát amíg a legtöbb más macskaalomból akár 2-3 lapátnyival is ki kell dobnunk, addig a Zebinett-ből elég csak azt az egyetlen kis gombócot lapátra tenni, ráadásul a doboz sem szennyeződik.”

Egy fehér perzsacica gazdija: „A cicám nagyon érzékeny, de a Zebinett nem szennyezi a bundáját, nem sérti a talpát, nem okoz sérülést, fertőzést sem a szemébe jutva, sem belélegezve, sem lenyelve.”

Egy nyugdíjas néni: „Mivel a Zebinett-ből sokkal kevesebbet kell kidobni, ezért nemcsak kevesebb pénzbe kerül, hanem kevesebbet is kell vele cipekedni.”

Egy kandúr gazdija: „A Zebinett színe lehetővé teszi, hogy este, villanyfénynél is tökéletesen össze lehessen takarítani a kandúrom által esetleg lefröcskölt vagy szétkapart szennyezett alomszemeket is.”

Egy szépséges cicalány gazdija: „Azt a pénzt, amit a Zebinett használata révén megspórolok, nyugodtabb lelkiismerettel költhetem inkább jó minőségű, egészséges, finom tápokra, vitaminokra.”

 

A Zebinett macskaalom használata:

Az almos edényt mindig egy nyugodt, csendes helyre tegyük! Fontos, hogy az almot egy legalább kb. 35x45x15 cm-es alomtálban célszerű tartani, különben a cicák kényelmetlennek találják! Az alom kb. 4 ujjnyi (kb. 5-8 cm) vastagságban legyen a tálban, akkor tudnak gombócok keletkezni a folyékony végtermékből, és a cicák is akkor tudnak - szokásuk szerint - szép rendesen eltakarítani mindent maguk után! Vannak cicák, akik jobban szeretnek két alomtálat használni, a békesség miatt érdemes ezt a kívánságukat tiszteletben tartani!

A cicák nagyon kényesek a tisztaságra, ezért lehetőség szerint minél többször, de legalább naponta háromszor távolítsuk el a speciálisan erre a célra szolgáló kislapáttal az almos edényben keletkezett gombócokat! Hetente egyszer ajánlatos az almos dobozt kimosni, fertőtleníteni is!

 

A Zebinett macskaalmot gyártja:

MÉSZKŐ Bányászati és Feldolgozó Kft.
2627 Zebegény, Márianosztrai út Tel./Fax: 27-370-203

 

A Zebinett forgalmazói:

A Zebinett kapható a jobb állateledel boltokban,
ill. legolcsóbban (2007. tavaszán 299 Ft/5 kg) a Penny Market boltokban.

 

Keresse Ön is a fehér alapon piros csíkos zacskójú
Zebinett macskaalmot!


Mókusfalvi Állatbarát Szolgálat

 

Kapcsolódó cikkek: Viselkedés a cicávalA cicákra leselkedő veszélyekA macskák etetéseA jó macskaalomMacska vagy gyerek? Mindkettő!Ajánlat macskaszőr allergiásoknakFUS: macskák alsó húgyúti megbetegedéseiFIP: macskák fertőző hashártyagyulladásaPKD: policisztás vesebetegségLézersebészetCica-tanácsadás

 

KUTYAEGÉSZSÉG
ÉLET A KUTYÁKKAL
KUTYATENYÉSZTÉS
A SÖTÉTSÉG BIRODALMA