2011. 11. 02.
Gyapi visszatért!

Legutóbb arról adtunk hírt, hogy Szabó Endre gitárosunk elhagyta a bandát. Hát most visszatért! :)

2011. 09. 07.
Ismét gitárost keresünk!

Szabó Endre gitárosunk nemrég kilépett a csapatból, hogy több időt szentelhessen a magánéletének. Sok sikert kívánunk neki mindenhez! Mivel a megüresedett poszt nem maradhat betöltetlenül, így hát várjuk a kreatív, hasonló stlíusban mozgó gitárosok jelentkezését a zenekarba. Főleg Szabadszállás és Kecskemét környékéről keressük a megfelelő embert.

2011. 08. 04.
Történések!

Régóta nem jelentkeztünk, azóta történt egysmás a zenekar életében. Nem álltunk meg, gyártjuk a zenéket ezerrel.
A szerencsések láthattak minket egy-két koncerten az év eleje óta. Például jártunk Baján és persze az idei Szarfesztet sem hagytuk ki. Mindkét buli nagyon jól sikerült, az utóbbiról ITT tudtok megnézni egy videót. A későbbiekben közzéteszünk még pár felvételt erről a koncertről. Ezúton is köszönjük a Concertphotosnak a közreműködést!

Legutóbb arról adtunk hírt, hogy Dávid kiszállt a bandából és gitárost keresünk. Azóta ő visszatért hozzánk és ott folytattuk ahol abbahagytuk. Újdonságképpen viszont Nánai József gitáros helyére Szabó Endre került, akit a MegaMag zenekarból ismerhettek. Ő régi cimboránk és nagyon jól beilleszkedett közénk.

Nemrégiben készült egy interjú a Tilos Rádió Gorezone műsorában Andrissal, melyben a tavaly elkészült demónkat mutatta be és elmesélte a zenekar történetét. Az adást meg tudjátok hallgatni, ha INNEN letöltitek a fájlt és egy zenelejátszó programmal elindítjátok.

2010. 12. 25.
Gitárost keresünk!

Sajnálattal kell közöljük, hogy nemrég egyik alapítótagunk, Balogh Dávid elhagyta a zenekart. Nem vesztünk össze, semmi ilyenre nem kell gondolni. Dávidnak már egyszerűen nem volt kedve tovább csinálni ezt a zenekart és békében elváltunk. A haverság megmaradt és azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy mindig is tiszteletbeli bandatagként fogunk rá tekinteni. Köszönjük neki a munkáját és az együtt tölött időt!
Azonban mi nem adjuk fel és új gitáros után kutatunk. Szabadszállás és Kecskemét környékéről keresünk tapasztalt gitárost aki hasonló zenei közegben mozog és alig várja, hogy megvalósíthassa ötleteit.

2010. 09. 27.
Az első lemezkritika

A vaskarc.hu közzétett egy kritikát a demónkról, amire nagyon büszkék vagyunk! A cikket itt tudjátok elolvasni.

2010. 08. 14.
III. Műszakos válogatás

Megjelent a III. MŰSZAK ingyenes punk-rock-metal online fanzine! Ami önmagában nem is lenne olyan meglepő, DE a mi kedvenc fanzine-ünkhöz ezalkalommal is hozzácsaptak egy mellékletet, amire felkerült az első demónk Road To Nowhere című szerzeménye. Nagyon nagy köszönet érte a vaskarc.hu és a III. Műszak szerkesztőinek! Megtiszteltetés, hogy felkerülhettük a válogatásra.

2010. 06. 27.
Újdonságok!

Van pár jó hírünk, de sajnos van rossz is.
Végre elkészült az első demónk, amely 3 számot tartalmaz. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, reméljük nektek is tetszeni fog. A felvételeket a bajai Cyanide Studióban készítettük Laca mester felügyeletével, ezúton is nagy köszönet neki! A számokat meghallgathatjátok többek között a myspace és bandland profilunkon. Nemsokára viszont letölthetővé tesszük nektek a www.concertphotos.hu weboldalon.

Ha tetszik nektek a demó és szeretnétek élőben is hallani a szerzeményeket akkor látogassatok el koncertjeinkre. Július 2-án a nagyszerű SZ.A.R. Fesztiválon fogunk fellépni, még nagyon sok jó banda kíséretében. Szeptember elején lesz szerencsénk játszani két buli alkalmával a méltán híres Insane zenekarral, Szarvason és Szentesen, ahol először lesz alkalmunk bemutatni a szabadszállási metalt.

Végére hagytuk a rossz hírt. Miután úgy láttuk, hogy Jancsovics Lászlóval nem tudunk a továbbiakban együtt dolgozni, így közös megegyezés alapján el válnak útjaink. Még egy utolsó buli alkalmával fellép velünk a SZ.A.R. Fesztiválon, aztán átveszi a helyét egy másik gitáros, akinek a kilétét egyenlőre nem szeretnénk felfedni, nem akarunk semmit elhamarkodni.

Találkozunk a színpadnál!

HírarchívumKövetkező koncert:
2011. 11. 04. Kiskunhalas - Vízmű Klub