Hírarchívum

2009. 10. 29.
Kicsit talán megkésve, de tömören összefoglaljuk nektek mi is történt a zenekarral az elmúlt pár hónapban. Először is tavasszal basszusgitárost kényszerültünk cserélni. Szabolccsal sajnos megromlott a viszony, így a továbbiakban nem tudtunk együtt dolgozni. Egyúttal új próbahelyre is költöztünk, pár hét kemény munka után lett is egy nagyon komfortos kis próbatermünk. Ezúton köszönjük szépen Szalai Lászlónak, hogy biztosítja nekünk a helyet.
Szerencsére elég hamar ráakadtunk az új basszerünkre, Szabó Ádám személyében. Ő egy nagyon tehetséges fiatal zenész és ahhoz képest, hogy az AFD az első zenekara, könnyen beilleszkedett a bandába. Az idei Sz.A.R. Fesztiválon már Ádámmal vállvetve léptünk fel, nagyon jól érzetük magunkat, ismét remek közönséget hordott össze a szél fesztivál területére :)
Októberben lenyomtunk két bulit Kecskeméten és Dunaújvárosban, ahol szintén találkoztunk sok ismerős és új arccal is. Köszönjük mindenkinek aki eljött! Ezekről a bulikról megnézhettek pár fényképet a Galéria menüpont alatt.
Ebben az évben már nem sok koncertet adunk, December 11-én Székesfehérváron, December 12-én pedig Szentesen toljuk a talp alá valót.

2009. 06. 10.
A www.gitarvilag.hu oldal szerkesztői készítettek egy interjút Andrással. Főbb témakörök a zenekar, koncertek, a Sz.A.R. Fesztivál és egy kis bepillantás a zenekar kulisszái mögé. Az interjút elolvashatjátok itt.
2009. 03. 30.
Fontos lépést tett meg a zenekar a hét folyamán. Minden bizonnyal többen is észrevettétek, hogy pár koncerten két énekeses felállásban játszottunk, mert egy időre beszállt a csapatba Bognár Ferenc, de sajnos nem sikerült megszilárdítani a hatos felállást, így továbbra is csak András fog énekelni a zenekarban.
Továbbá Kiss Szabolcs sem folytatja már basszusgitáros poszton a zenekarban. Jelenleg új basszusgitárost keresünk!

2009. 03. 11.
Egészen meg is feletkeztünk róla, hogy András benevezett egy fotópályázatra a www.gitarvilag.hu oldalon, aminek az eredményhírdetése 1-2 héttel ezelőtt volt. András sikeresen megnyerte a versenyt, így egy hónapig kint van a GitárVilág oldalon a győztes kép. Nézzétek meg!

2009. 03. 04.
Felkerült a zenekarunk a Bandland szavazó portálra, ahol zenekarokra tudtok szavazni, akik a voksotok alapján kerülnek be különböző nyári fesztiválokra. Szeretnénk megkérni Titeket, hogy szavazzatok ránk! Ehhez csupán csak annyit kell tennetek, hogy regisztráltok a www.bandland.hu oldalon, majd kikeresitek a zenekarunk profilját és rányomtok a szavazás gombra.

2009. 02. 26.
Sajnálattal kell közölnünk, hogy a szentesi koncertünk elmarad. A szervezőségnek kellett visszamondania a bulit, mert a helyet az előző koncert alkalmával eléggé leamortizálták és a vezetőség úgy döntött, hogy nem csinálnak egyelőre több koncertet. Reméljük azért valamikor a közeljövőben sikerül eljutnunk Szentesre.
Addigis készüljetek, a következő koncertünk április 4-én lesz Kiskunfélegyházán a Rocktárban az Insane és a Pigs Might Fly zenekarok társaságában!

2009. 02. 19.
Két friss koncertünk van kilátásban. Az egyik Szentesen lesz márciusban, a másik áprilisban Kiskunfélegyházán a Rocktárban. Részletek a Koncertek menüpont alatt.
Elkezdtünk egy három számos demot rögzíteni a próbatermünkben. A felvételek haladnak, viszont előrelátható megjelenési dátumot még nem tudunk mondani. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy minél előbb elkészüljünk vele.
Továbbá a Passzio.hu internetes hírportálról ZuzuP. készített velünk egy interjút, amiben András válaszolt. Az interjút megnézhetitek itt.

2008. 11. 15.
Feltöltöttünk jópár új képgalériát az elmúlt koncertjeinkről és egy line-up képsorozatot is. Nézegessétek őket a galéria menüpont alatt.
Továbbá november 28-án láthattok minket újra Kalocsán a Barlang sörözőben, ahol a Radio Criminals és a Dózer.hu társaságában lépünk fel.
Az október 31-i szabadszállási Halloween bulin a Radio Criminals énekeséből, Vasálarcból kipattantak hihetetlen operatőri és riporter ambíciói és kamerával rögzítette az estét, aminek a kivonatát megtekinthetitek a frissen alakult szabadszállási CrewTV ideiglenes honlapján. Jó szórakozást hozzá!
És a legújabb koncertplakát:


2008. 10. 04.
Elkészült az új honlapunk! Az infókat töltjük fel szépen fokozatosan, úgyhogy nézegessétek szorgalmasan a menüpontokat. A fórumba továbbra is lehet írogatni, várjuk a véleményeket.
Legközelebb október 31-én láthattok minket Szabadszálláson, az Amstel sörözőben egy Halloween est keretein belül az Ironside és a Radio Criminals zenekarokkal együtt.
Azután pedig Kiskunfélegyházán lépünk fel a The Idoru és a Velvet Stab zenekarok társaságában!


2008. 09. 13.
A szerbiai koncertjeink elmaradnak, mert úgy döntöttünk, nem éri meg még a zenekarnak bevállalni egy ilyen külföldi utat. Egyelőre inkább a magyarországi klub- és fesztivál koncerteket fogjuk előtérbe helyezni egy minél nagyobb ismerettségi kör kiépítése végett. A tervek szerint stúdiózni is fogunk pár hónap múlva, de ez még a jövő zenéje.
És ha már klubkoncertek, tegnap játszottunk Kecskeméten és a visszajelzés igen pozitív volt és elég sokan el is látogattak az Amstelba. Köszönjük mindenkinek! Ma pedig Baján láthattok minket!

2008. 08. 28.
Elkészültek a szeptember 12-13-án lévő koncertek plakátjai, amit jobb oldalt meg is tekinthettek. 12-én Kecskeméten, 13-án Baján leszünk láthatóak mindkét alkalommal a Dózer.hu-val és 1-1 plusz zenekarral.
Továbbá egyre jobban kezdenek körvonalazódni a szerbiai koncertek is, igaz az esetleges plusz fellépő zenekarok nevét még nem tudjuk, de idővel biztos fény derül erre is. Aki szeretne velünk jönni egy jót bulizni, az jelentkezzen e-mailben vagy itt a fórumon. Útlevél mindenképpen legyen!

2008. 07. 10.
Felkerültek a Sz.A.R. Fesztivál fényképei. Nagy köszönet érte Renátónak! Igazán szuper képek lettek! Továbbá szervezzük a koncerteket a nyárra ezerrel. Ha valaki tudna koncertlehetőséget, vagy szeretné, hogy menjünk velük játszani egyet, szóljatok bátran! Ja és jövőre is Sz.A.R. Fesztivál! A Márklár legyen veletek!
Frissítés: Feltöltöttük az első saját számunk videóját a YouTube-ra! A szám címe No More Me, nézzétek, kommenteljétek, akár itt a fórumban vagy a videó alatt!

2008. 06. 23.
Sikeresen lezajlott a kecskeméti koncert. Nem volt túlzottan nagy közönség, de annál inkább lelkesek voltak. Köszönjük mindenkinek aki megnézett minket! A képeket itt oldalt meg is nézhetitek, továbbá felkerült pár próba utáni fénykép is! Találkozunk hamarosan a Sz.A.R.-on!

2008. 06. 12.
Mostanra két biztos koncertet sikerült leszerveznünk a nyárra. A jövő héten játszunk Kecskeméten a Malgatum zenekarral, utána pedig Szabadszálláson a Sz.A.R. Fesztiválon. Teljes gőzzel zajlanak a próbák, készítjük a számokat és próbáljuk betáblázni magunkat minél több koncerttel a nyárra!

2008. 05. 23.
Elindult az új, ideiglenes honlapja a zenekarnak. Egyelore ez a leegyszerusített "dizájn" lesz, amint lesz idonk, lesznek frissítések. A fórum attól függetlenül él és a zenekar is!Következő koncert:
2011. 11. 04. Kiskunhalas - Vízmű Klub