Official Punk Site


Hogy miért is jött létre az oldal?

Hello emberek!

Létrejött az oldalam, ami igazán hozzám közelálló dolgokkal foglalkozik! Szerkesztettem már mindenfélét de végre azzal foglalkozhatok ami számomra igazán FONTOS! Nah elég a szófosásból, lássuk konkrétan miről is van itt szó!

Beirtad már a Google-ba, hogy punk? Kiadott bizony sok-sok oldalt! Azt sem lehet tudni melyikkel is kezdje az ember! :) Itt egy helyre szedtem a minket érintő érdekes infókat, oldalakat, képeket, cikkeket, stb..... Ha olyan oldalt keresel ahol az éppen aktuális koncerteket találod  rossz helyen jársz... Arra ott van a Punk portál!
Ez az oldal nem konkurenciája az oldalnak (hogyan is lenne az egy amatőr oldal?) és nem is annak gyenge utánzata, ez csak a saját ízlésem, véleményem közérdekű megosztása....


Ez az oldal már a második arculat eredetileg nem ezt szántam neki de sajnos egy vírus miatt elveszett az előző oldal arculata, így nem azzal voltam elfoglalva, hogy  helyrehozzam, hanem inkább új arculatot kapott! Remélem tetszik ez is! Ha kiváncsi vagy a régire akkor katt ide! És hogy veled garantáltan ne forduhasson elő ilyen mint velem tölsd le a nod32 vírusirtó programot innen!
És hogy ki is vagyok Én? Csak egy porszem a gépezetben akit érdekel a téma, és szeretné megosztani veletek! Amennyiben kiváncsi lennél rám csak katt a logora!
Kattanj.hu

Néhány infó amit tudni kell:

Amennyiben Webmester lennél, vagy van saját oldalad akkor reklámozd az Anarchy Zone oldalt! Tölsd le a bannerem, (innen) jelezd a perepunk@citromail.hu címen, és a kölcsönösség jegyében természetesen Én is kihelyezem bannered, linked ide az oldalra!


  Hát ennyi lenne a néhány infó amit meg akartam veletek osztani További kellemes bőngészést kívánok és köszönöm, hogy itt jártál, gyere máskor is

Antifasiszta Mozgalom! y Mindenféle punkos-oi-ska-hardcore ruhák webshopja


Ízelitő az oldal tartalmából:

 

Néhány muzsika:

Auróra: 88 telén         
Auróra: Meddig tart     
Fegyelmező: 5 pont      
Hatóságilag Tilos: Tél 
                          
Néhány képecske:

Vissza

Előre


Pólóműhely partnerprogram reklám
Most 20%os kedvezménnyel juthatsz pólóhoz a Pólóműhely Webáruház jóvoltából, amennyiben rendeléskor megadod a "freedom" kedvezménykódot! ;)

„A punk nem holmi zenei műfaj, nem egy stílusirányzat, a punk egy életérzés…”

Kattanj ide is:
Köszönjük, hogy itt jártál! Nézz vissza máskor is! Punk's not Dead!

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.