Ne számítsatok egy Szoftverbázisra nem rendszerezem itt e letölteni valót ahogy éppen találom, és jól esik úgy töltöm fel nektek! Persze nem  mindegyik kizárólag a punk témakörhöz kapcsolódik! némelyik csak nekem tetszett :) Letölteni --->   ikonra kattintva tudjátok! Ha ezt látod:  akkor az bizony új cucc amit feltöltöttem  Némelyik be van csomagolva megfelelő progit a kicsomagoláshoz találhattok itt!                                                    

Hogy legyen mit töltögetni.... :)

 


Ha a fentebb látott dolgok nem lennének elég akkor még néhány kis apróság ami tetszeni fog :)  Érdekes punkos Flash játékok után kutattam, és szerencsékre leltem is a neten íme néhány tűnemény: (a teljesség igénye nélkül ha találok még lesz folytatás :D) Játszani az ikonra kattintva tudtok!

Punk zenekarunk lehet virtuálisan 3 hangszert kell benne összehangolni, hogy elkészüljön a remekmű mindezt kellemes punk háttérzene alatt tehetjük! :)

Ez a játék igazából attól lesz punk hogy az irányított kis gekkonk bizony kék taréjjal küzd a gonosz ellen, nem kell mást tennünk benne mint gyűjtőgetni, meg ugrándozni, olyan mario szerű!

Lényegében a feladatunk ugyanaz mint a Punk-O-Maticben csak itt sokszinű gitárszólamokból, bobszolókból válaszhatunk itt már igényesebb punk muzsika létrehozására van lehetőségünk!

Aranyos kis flash játék ahol egy punk lánykát kell felöltöztetni a haját belőni szeme színét stb mindent meg kell rajta csinálni amit csak lehet a piercingeken átt a többi punkos kellékig!

Csak, hogy tudjátok.....

Mielőtt vadul neki álltok töltögetni, jobb ha tudjátok, hogy semilyen felellősséget nem vállalok, ha egy program valamit tönkretesz! :) Nem mindegyiket teszteltem, így müködésükről gyakran nem tudok semmitHa valami esetleg nem menne, vagy bármi gáz van vele irány a fórum ott lehet velem közölni és megpróbálok rajta segíteni, vagy ha tudsz megoldást te is elmondhatod

Ui: Ez nem a végleges mennyiség, ahogy időm, energiám engedi folyamatosan fog bővűlni

Még több töltögetni való........

Winamp Skinek 1000 Winamp Skin
Mobil cuccok (háttérképek, témák, stb..) 100 % ingyen pornó
1000 Betűkészlet (font) Minden ami PDA
Több millió szépséges ikon Játék magyarosításokWebdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.