Welcome

Üdvözlök minden új és régi látogatót az oldalamon!

Mostanra az andcsil folle és én is megérettünk a költözésre, így gportal helyett html-en folytatom a szerkesztést. Remélem továbbra is elnyeri az oldal a tetszéseteket és tudok érdekességekkel szolgálni.

Azoknak akik új látogatók itt elmondanám, hogy ez egy vegyes animés oldal, ami az alábbi animékkel foglalkozik:

Ah My Goddess
Ai Yori Aoshi
Air
Elfen Lied
Full Metal Panic
Kiddy Grade

Ha pedig még több animére vágysz nézz fel az aloldalra (andcsil folle - Chiisai), ahol újabb elemzéseket találsz.

Köszönöm a figyelmet és további jó böngészést!
andcsil

Frissek, Hírek

Végkifejlet

2006. 03. 09. - 2016. 03. 09.

Nagy büszkeséggel jelenthetem be, hogy az andcsil folle betöltötte 10. születésnapját, ugyanakkor azonban szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam, a mai naptól fogva hivatalosan bezárom az oldalt. Az eddigi tartalmakat természetesen változatlanul fent hagyom, de frissítés már nem lesz a jövőben.

Az elmúlt évtized során rengeteg boldog pillanatot nyújtott számomra a honlapszerkesztés, élveztem, hogy elmélyedhettem kedvenc animéim rejtett titkaiba, és sok kedves ismeretségre tettem szert, akik közül néhány emberrel máig tartó barátságom született. Mindig is a legkedvesebb emlékeim közé fog tartozni ez az időszak, de az elmúlt és az idei év teljesítményét látva rá kellett ébrednem, hogy itt az ideje méltó búcsút venni. Amit szerettem volna, már nagyrészt feltöltöttem számotokra, és mostantól más tevékenységekben fogom az örömömet lelni. Nagyon köszönöm minden kedves látogatómnak, hogy itt volt, és támogatott, a jövőben idetévedőket pedig továbbra is szívesen látom szeretett anime-birodalmamban.