Biográfia Filmográfia Gyermekei & Brad Angie kiskorában Képek   Díjak és Jelölések
 Címlapok, Újságcikkek, Könyvek
Extrák Hírek, Újdonságok Külföldi Rajongói oldalak Linkcseréim
Vendégkönyv


Hirek

Széthulló házassága miatt csont és bőr Angelina Jolie?
2009. szeptember 24., csütörtök

Aggódnak Angelina Jolie egészségéért az ismerősei; szerintük széthullóban van a színésznő házassága, ami nagyon megviseli őt.

Nem eszik rendesen Angelina Jolie, mert abban bízik, hogy karcsúságával újra el tudja csábítani férjét, Brad Pittet. "Ange a szemünk láttára fogy, vékonyabb, mint valaha. A kapcsolatuk Braddel hónapok óta romlik, Ange gyakran sír" - mondta a színésznő egy ismerőse a brit Closer című bulvármagazinnak.

A forrás hozzátette: úgy tűnik azonban, hogy minél vékonyabb a színésznő, férje annál kevésbé vesz róla tudomást.

"Angelina olyan sovány, hogy kilátszanak a csontjai. Segítségre van szüksége, mielőtt egyszerűen elfogy. A barátai figyeltek fel arra, hogy milyen szomorú mostanában, és mennyit küzd azért, hogy összetartsa házasságát" - magyarázta egy másik belső forrás az amerikai National Enquirer magazinnak.

A hat gyereket nevelő sztárpár otthonában a hírek szerint állandóak a veszekedések. "Brad néhányszor már lelépett, és egy ideig nem is aludtak egy ágyban" - fűzte hozzá a meg nem nevezett forrás.

Forrás: inforadio.hu

Angelina Jolie hazavitte örökbefogadott kislányát
2009. szeptember 17., csütörtök

angelina_jolie

Míg Angelina Jolie régebben vad szexuális kalandjairól, és töménytelen mennyiségű tetkójáról volt híres,
mára már inkább Szent Angie-ként él a köztudatban, mint az árvák megmentője...

Most úgy gondolta itt az ideje visszatérni a gyökerekhez, így kézen fogta kislányát, Zaharát, és elrepült vele annak születési helyére, Kenyába.
Állítólagosan a cél az volt, hogy a csöppségben táplálják a hazafias érzelmeket. Reméljük azért katonalányt nem csiálnak belőle.
Mindenesetre Angelina tervei szerint alapít majd egy kórházat, amit utódjáról nevezne el.

Forrás: neon.hu

Angelina Jolie Romániában is küzd a pedofília ellen
2009. szeptember 16., szerda Az amerikai filmcsillag októberben látogat majd Bukarestbe egy, a szexuálisan zaklatott kiskorúakat támogató jótékonysági esemény keretében. Az Intercontinental szállodában megrendezendő jótékonysági bálra október 21-én kerül majd sor. Az est során a meghívottak személyes tárgyakat bocsátanak licitre.

Az először Romániába utazó Jolie kifejezett kérése volt, hogy nem szeretne sokat utazni az esemény helyszíne és a szállása között, ezért nagy valószínűséggel az Intercontinentalban fog megszállni.

E karitatív célból Cristian Chivu, Ilie Năstase, Silvia Dumitrescu, Maia Morgenstern, Leonard Doroftei, Mădălina Manole és Cătălin Botezatu is felajánlott már néhány személyes tárgyat. A visszajelző hírességek között van még Nadia Comăneci is, aki egy portrét és egy autogrammal ellátott pólót hoz magával. A fotó annak az arcképnek a mása, mely az oklahomai Nemzetközi Gimnasztikai Hall of Fame-ben is látható. Ugyanakkor az eseményen részt vesz még Monica Columbeanu, aki kislányának, Irinának a keresztelő ruháját és cipőjét ajánlotta fel a nemes cél érdekében.

Forrás: www.kitekinto.hu

Angelina szomáliai menekülteket látogatott meg
2009. szeptember 12. , szombatAngelina Jolie, az UHCR (ENSZ Menekültügyi Főbiztosság) jószolgálati nagykövete Kenyában járt, hogy felhívja a figyelmet a szomáliai menekültek helyzetére, illetve, hogy megoldást találjon a túlnépesedettség és a vízhiány problémájára.
Angelina szeptember 12-én látogatta meg a szomáliai határ mentén fekvő daadabi menekülttábort, és hosszasan elbeszélgetett az ott élő gyermekekkel. Az 1991-ben nyílt tábort 90 ezer férőhelyesre tervezték, de jelenleg 285 ezren lakják, s számuk havonta további 7 ezer fővel növekszik. A túlnépesedettség és a közeledő októberi esőzések kedveznek a kolerajárvány kitörésének. "A szomáliai családok, akikkel beszélgettem - mesélte Angelina -, tele vannak melegséggel és ragaszkodással. Bárcsak többeknek lenne lehetősége találkozni velük, így ők is kötelességüknek éreznék, hogy segítsenek rajtuk."

A színésznő elmondása szerint a dadaabi táborban tett látogatás volt eddigi legszörnyűbb élménye, és kénytelen volt azon eltöprengeni, hogy ha a szomáliai családok számára ez tűnt a legjobb megoldásnak, hazájukban szinte elképzelhetetlenül mostoha körülmények közt élhettek. Egész napos látogatása alatt Angelina több olyan édesanyával találkozott, akik több napos gyaloglás után érkeztek kisgyermekeikkel a szomszédos országba. Tanúja volt annak is, amint a családok órákon keresztül állnak sorba a vízgyűjtő helyen, hogy tiszta ivóvízhez juthassanak.

"A mosdókból visszafolyik a víz, a csapokat elzárták, és akkora a tömegnyomor, hogy még a hulladéklerakók számára sincs elegendő hely, így az emberek szó szerint a szeméthegyek között élnek." - mondta a sztár. Angelina olyan menekültekkel is találkozott, akik évek óta huszadmagukkal laknak egy akkora helyen, ahol legfeljebb egy négytagú család férne el kényelmesen. "Csodálatos, ahogyan a menekülttáborban élők viselkednek az újonnan érkezőkkel. Mindig adnak nekik abból a kevésből, ami nekik van; még akkor is, ha így saját maguknak és gyermekeiknek kevesebb víz vagy élelem jut." - tette hozzá a színésznő.

Forrás: mixonline.hu