Elérhetőségeim:

A fordításról

"Fordításnak nevezzük azt a tevékenységet, amelyet egy kiinduló nyelv (L1) és egy célnyelv (L2) ismerője végez abból a célból, hogy az általa megértett kiinduló nyelven megfogalmazott bizonyos közleményt - amely rendszerint hangzó szó, vagy leírt, többnyire összefüggő, néha szerteágazó, inhomogén stb. szöveg - a fordítás célnyelvén előállítsa olyan eredménnyel, hogy az adott közlemény témájához értő, és mind a két nyelvet legalább a fordítóval azonos szinten ismerő más (szak)emberek a kész munkát azzal egyenértékűnek, jónak és hitelesnek fogadják el."

- hu.wikipedia.org

Üdvözlöm látogatóimat!

Szűcs Gergely vagyok. Rövid, pontosan betartott határidővel, kedvező áron, számlaképesen vállalom elsősorban ingatlanos szakszövegek és értékbecslések fordítását, mind angolról magyar, mind magyarról angol nyelvre.

Szakterületeim: ingatlan értékbecslés, építészeti műszaki szakvélemény, marketing és hétköznapi levelek, brosúrák, leírások, használati útmutatók és egyéb dokumentumok. Angol nyelvű prospektus, hirdetés, levél stb. fordítása magyarra, vagy magyar nyelvről angol nyelvre.
Komplett internetes honlap fordítás angol nyelvre, vagy angolról magyarra!

Example content image - aligned to the right

Ha Önnek is fontos, hogy könnyen érthető, olvasmányos, jól követhető fordítást kapjon kézhez, forduljon hozzám bizalommal.

Tájékoztató árak:

Ingatlanos szövegek fordítása angolról magyarra:           
1,60 Ft / leütés + ÁFA
Magyarról angol nyelvre:       
1,80 Ft / leütés + ÁFA

Az ár mértéke esetenként eltérő lehet megállapodás szerint. Az árakat sok tényező befolyásolja: a szöveg nehézségi foka (szakszöveg, nehezen olvasható, stb.) ill. a fordítás sürgőssége. Árajánlat kéréséhez küldje el a lefordításra szánt teljes szöveget e-mail-ben csatolt állományként, levelében feltüntetve a kívánt határidőt és fizetési módot.

Referenciáim:

Wienerberger Téglaipari Rt. részére a Karcagi Téglagyár értékbecslése

Benkő Team Bt. részére  különböző ingatlan értékbecslések fordítása, melyek között szerepeltek ipari ingatlanok, családi házak, lakások értékbecslése.

Solaris Kft. részére több építési műszaki szakvélemény, szakértői munka fordítása.