Szerezzen használható nyelvtudást kényelmesen, otthonában!

Események

2014. Januártól

Elindult Skype-on  történő oktatásunk, hogy Önnek még kényelmesebbé tegyük a tudás megszerzését.  Beszédközpontú, használható angol tudás bármikor.

 Bővebben...

2014.Szeptembertől

 Elindult a levelező angol oktatás. Kényelmesen megismerkedhet az angol nyelvtannal, izgalmas feladatokon sajátíthatja el a tanultakat

 

2014. Október

Informatika korrepetálás elérhető Skype-on  Teamview-vel otthonról kényelmesen. Az így megvalósult órákon úgy érzi mintha Ön mellett ülve kapna segítséget tőlem.

Üdvözöljük oldalunkon!

 Segítséget nyújtunk Önnek és gyermekének

legyen szó angol korrepetálásról, állás interjú felkészítésről vagy csak hobbi nyelvtanulásról, keressen bizalommal. Évek óta foglalkozom felkészítésekkel, de még egy család sem csalódott a módszeremben.


Rólunk

Tegyünk együtt a sikerért!
óráim jó hangulatúan, családias légkörben telnek. Beszéd orientált, szituációk gyakorlása során bárki könnyedén megszólal később angolul, félelem és gátlások nélkül.
• Angol online oktatás (Skype)
• Külföldi munkavégzéshez gyorsan
• Levelező angol oktatás
 Angol online oktatás és levelező angol képzés

Előfordult már Önnel is az, hogy gyermeke a segítségét kérte a tanulásban, de Ön a házkörüli teendők miatt nem ért rá vagy esetleg iskolai tanulmányai már kissé homályba merültek az évek során és nem tudta megoldani a problémáját?

Segítséget nyújtok Önnek és gyermekének!

Angol oktatással immár 5. éve foglalkozom ez idő alatt még egy család sem csalódott munkámban. Forduljon bizalommal Ön is, hogy gyermeke jeleskedjen a tanórák során. Tanítványaim sikereket értek el az iskolákban,látványosan javultak eredményeik, sikeresen és gond nélkül szereztek nyelvvizsgát, külföldi munka vállalásnál nagyobb előnnyel vették az akadályokat.

Partnereink

Távoktatás,angol,angol oktatás, skype angol,online angol oktatás,távoktatás, e-learning, online-oktatás, angoltanár, angoltanítás, nyelvoktatás ECDL oktatás,Informatika oktatás Debrecen