Ezoterika Magazin

  Megosztás   Add a Startlaphoz 
Menű


 

Gyógyító angyalok

Az angyalok ősidők óta velünk vannak. Sőt sokunk az angyalok rendjéből született le,hogy ezekben az időkben jelen legyen és segítse a nagy változásokat. Amit felemelkedés néven szoktunk emlegetni. A hírek vivői ők. Persze vannak gyógyítok és őrzők. Védő angyalok. Valójában mindenre ami itt született van angyal. Sokféle módon kommunikálhatunk velük. Lehet ráhangolódással és lehet ezen a kártyán keresztül.

Ha kérdésed van akkor azt pontosan fogalmazd meg és akkor húzz kártyát. Meglepően pontos választ kapsz. És érezni fogod,hogy a válasz igaz mert a válasz benned van.

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is segíteni tudj. Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban. A mellékelt füzet elmagyarázza, hogyan tehetsz szert „angyali olvasatra” mind a magad, mind szeretteid, ismerőseid számára. A kártyák igazán a gyógyítást szolgálják, s már a puszta szemlélésük, a gyönyörű festmények feletti meditáció is gyógyító. A lapok Doreen Arkangyal kártyájához hasonlóan varázslatosak és egészen kiváló minőségűek, a kis segédkönyv pedig nagyon jó tanácsokkal szolgál az értelmezésükhöz, mellyel segíti a személyes fejlődést. Nincs negatív kártya a csomagban, hiszen az angyalok tanácsait mindig a szeretet vezérli.
Gyönyörű kártyák, csodálatos gondolatok... az Angyalokkal gyógyító kártya állandó társunk lehet jó időkben, rossz időkben egyaránt.

A nap kártyalapja

Kérd az angyalokat, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyújtsanak segítséget. Használd az intuíciódat, majd húzz egy lapot. Olvasd el az értelmezést, és közben figyelj őrangyalod csak neked szóló üzeneteire önmagadban.

Minden kihúzott lapnak jelentősége van. Meglehet, hogy elsőre nem érted meg az összefüggéseket, így jóslás közben légy nyitott, és figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra és a testi érzeteidre.

 

Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya.

Kiadja:

 


©2008-2010