ANGYAL VAGY ANGYAL KÁRTYÁK

Ezoterikus könyvek

Gyógyítás tündérekkel

Forrás:Lótuszvirág Pagoda

KLIKK

Ez a jóskártya segíthet tisztázni egy döntést, megismerni a (lehetséges) jövődet, megérteni azokat az esetlegesen benned rejlő akadályokat, amelyek a boldogságod vagy a sikered útjában állnak, vagy felismerni valakinek a valódi indítékait. Másoknak szintén értelmezést adhatsz e kártyák használatával.

A legtöbben meglepődnek e jóskártyák pontosságán. Tapasztalni fogod, hogy hasonló kérdésekre újra meg újra ugyanazokat a kártyákat húzod majd válaszul. Valószínűleg pozitív eredményeket fogsz elérni, függetlenül attól, hogy mennyire vagy járatos a jóskártyák használatában. Nem tudsz hibázni a kártyák értelmezésében! Mégis, gyakorlással minden egyes kártyát mélyen megértesz majd, és saját, személyes értelmezésed segítségével jöhetsz rá, hogy az egyes kártyák pontosan mit üzennek neked.

 

 

Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel


 

A nap kártyalapja

Kérd az angyalokat, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyújtsanak segítséget. Használd az intuíciódat, majd húzz egy lapot. Olvasd el az értelmezést, és közben figyelj őrangyalod csak neked szóló üzeneteire önmagadban.

Minden kihúzott lapnak jelentősége van. Meglehet, hogy elsőre nem érted meg az összefüggéseket, így jóslás közben légy nyitott, és figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra és a testi érzeteidre.

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is segíteni tudj. Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya.

Kiadja:

KLIKK

Doreen Virtue

Könyveit és kártyáit Akár 15% kal kedvezményes áron megvásárolhatod.

KLIKK

Napi útmutatás angyalodtól

rangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. Az angyalok azon erős és szeretetteljes mennybéli hírvivők, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni neked minden apró-cseprő dologban.

KLIKK

Copyright C. 2009 {Angyal vagy}