Ezoterika Magazin

  Megosztás   Add a Startlaphoz 
Menű


 


Arkangyal kártya

ArkangyalTisztelet az Arkangyaloknak. A sok kártya közül ez az egyik leg kedvesebb számomra. Ők akik felügyelik az őrangyalokat és üzeneteket hoznak egyenesen a forrásból a teremtőtől. A felemelkedés napjaiban különösen nagy feladat hárul rájuk is hiszen segíteni kell sok embernek a felébredésben. Oltalmuk alatt állunk . Segítenek békét teremteni úgy a földnek és embereknek egyaránt. Van akkora hatalmuk,hogy rábírjanak minket a cselekvésre. Persze az örök szabad választás tőrvénye betartásával,hiszen őket is kötelezi a lelki törvények betartása.

Valójában amikor meg kívánsz kérdezni egy arkangyalt akkor elég ha rágondolsz. Ezt úgy nevezném rá hangolódsz . És megkérdezed tőle mára mit üzen neked. Én valamikor több lapot is húzok,azért hogy teljesebb képet kapjak. Bár rendszerint az első lap is világosan rámutat mi is a teendő.

Ajánlom minden napra. Nem csak jó kikapcsolódás hanem hasznos segítség is a minden napok stresztől terhes pillanatainak enyhítésére esetleg teljes megszüntetésére.

Minden kihúzott lapnak jelentősége van. Meglehet, hogy elsőre nem érted meg az összefüggéseket, így jóslás közben légy nyitott, és figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra és a testi érzeteidre.


Unique - Angyal

 

©2008-2010