Untitled Document
LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
Untitled Document Untitled Document

Üdvözlünk Ansalon Világában kedves átutazó!


Ansalon Világa nyitva tartja kapuját minden megfáradt vándor előtt, így bárki nyugodtan beléphet erre a különleges és elvarázsoló földrészre. A DragonLance fantasy könyvek világába kalauzolunk el Téged. Itt találkozhatsz különös lényekkel, szerezhetsz magadnak barátokat, vagy akár ellenségeket is. Harcok, kalandok és titkos küldetések is várhatnak Rád. Harcolhatsz lovagként a jóság mellett csatában, zsoldosként pénzért vonulhatsz háborúba, barbárként védelmezheted szülőföldedet a többi törzzsel szemben, vagy varázslóként állhatod meg a helyed, papként pedig Te vigyázhatod a nép hitét az Istenekben. Elfként kalandozhatsz szerte a földrészen, hogy megmentsd Silvanesti erdejét, vagy akár törpként kovácsolhatod a legerősebb acélpengéket. De surranóként is felfedezheted a világot és megrajzolhatod a legtökéletesebb térképeket.


Ha szeretnél mindezek részese lenni, nincsen más dolgod, mint körülnézni az oldalon, ismerkedni a világgal és persze a legfontosabb, hogy regisztrálj a fórumon, ahol minden szükséges információt meglelsz, jó olvasgatást kívánunk!


A főoldal még folyamatos szerkesztés és feltöltés alatt áll, de a fórumon minden megtalálható, amire szükséged lehet. Hamarosan a főoldal is rendelkezésetekre áll majd!


Ansalon Világának Vezetősége

Az oldalon található írások, cikkek, leírások csak a szerzők engedélyével publikálhatóak!

Ajánlott oldalaink

Untitled Document
OLDAL
OLDAL2
OLDAL3
OLDAL4