Gyakran Ismételt Kérdések, avagy mondd el te is véleményed!Üdvözlünk a
Magyar Anti-Emo Szövetség
Hivatalos honlapján!


Az oldalon nem lesz sok minden feltüntetve, csak apróságok, amiről a fórumon TI tudtok beszélgetni! Használjátok ki, mondjátok meg a magatokét!:)

ÚJ! Echo tv riportBagollyal

2006.11.13. Új designunk van, véleményeket írhatsz a fórumra vagy ide az üzenőfalra.

Mostantól ti is tölthettek fel képeket a galériánkba! Ha van kedved, klikk a linkre, ott pedig lépj be abba a kategóriába, majd jobb felső sarokban "Upload".

Sablonbeszólások...
Ide is kiírom, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként az üzenőfalra/fórumra, mivel már nagyon sokan mondtátok ezt...De: Nekünk nem azokkal az emos emberekkel van bajunk, akiket nem is ismerünk, hanem az egész stílussal, életfelfogással. És persze hogy vannak emosok, akik nem ilyenek. De a nagyrészük ilyen. Ennyi.
És ne mondja senki, hogy nem bántottak minket az emosok. Nagyon sok stílusból másoltak, és akinek a stílusát ellopták, azt pont ugyanúgy emonak nézik, pedig semmi közük egymáshoz... (hc-sek, rockerek, punkok, stb) (by: Woldygirl)

GY.I.K.
Nyitottunk egy új részt, egyelőre csak próba, szóval ha nem működik jól, törölni fogom. A Gy.Í.K. lényege, hogy a Gyakran Ismételt Kérdésekre összegyűjtsük a válaszokat. Ide írhat bárki bármilyen, EMOhoz kapcsolódó témában, a többiek pedig véleményezhetik. Erre azért van szükség, mert a fórumon sajnos elvesznek az ilyen hozzászólások a többi között, és szinte lehetetlen megtalálni.. Nézzétek meg, és írjatok :)
2007.jan.2. Két új cikk, 21!-től és alterpunk-tól.
2007.3.2.Két új cikk a gyík-ban!
Most páran valószínűleg nem fogtok örülni. De egyelőre nincs üzenőfal. Viszont a fórum vár mindenkit!
Ha valaki még szeretné elolvasni az üzeneteket a régi falon, akkor itt megteheti. De mostantól HASZNÁLJÁTOK A FÓRUMOT!
látogató onilne.

Site by Bagoly és Seb
Design by Woldygirl (c) 2006
Minden jog fenntartva!