AZ OLDAL LÁTOGATÁSA 18 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NAGYON NEM AJÁNLOTT!
 
  A FÜGGETLEN FILMALKOTÓ LÁNYCSAPAT

Ez az ANTONFILM néven szerveződő cégektől független, kisközösségi (játék)film-készítő lánytársulat.

Ne keressen senki zsákbamacskát vagy egyéb átverést! Műfajunk a minden eddigitől eltérő stílust képviselő közösségi játékfilmek összehozása. Tény: a társulathoz majdan csatlakozó lányok ötleteit alapul véve együtt gondoljuk ki, a – nyilván erotikus töltettel is bíró – ám valóban szórakoztató, elegáns, humorral és lökött kalandokkal fűszerezett történeteket.

Nyilvánvaló, hogy a fiatal lányok döntő többsége igen nyitott a látványos, ám még eltűrhető erotikus képi (mozgóképi) megnyilvánulásokra. Sokan komoly sikert is kovácsoltak ebből (lásd: Madonna, Cheer, A. Diamond) hosszan lehetne sorolni a neveket.

Várjuk a magukat érintettnek és alkalmasnak érző 18-28 év közötti budapesti lakhellyel és sok szabadidővel rendelkező csajok előzetes érdeklődését. Mindegy, hogy (színészi) szerepet kíván vállalni a jelentkező, vagy más közreműködőként lennének ötletei és lehetőségei az együttműködésre. Figyelem! Ez egy csajközösség lesz, pasik nélkül. Itt mindent a lányokon múlik majd – leszámítva Antont.

Fontos: Alapvetően most pénzkereseti lehetőségről van szó. (Ám a későbbiekben sokat is hozhat az ötlet!)

A FÜGGETLEN FILMES LÁNYTÁRSULAT

Alakuló független filmes lánytársulatunk csak azon fiatal bp.-i lányok előjelentkezésére számít, akik megbízható anyagi körülményekkel rendelkeznek és izgalmas színészi feladatok - olykor bizony elég macerás - megoldásához kellő szándékkal és megfelelő intelligenciával, humorérzékkel megáldottak, továbbá, legalább átlagosan arányos testalkatúak.

Produkcióinkban kitalált karaktereket kell eljátszani, amelyek lehet, hogy egyébként távol állnak a szereplő személyiségétől (na ez a kihívás és a színészi lehetőség is).

Történeteink lányokról szólnak (titkos lánytörténetek), így pasik egyáltalán nem kapnak szerepet az erotikus töltésekben, legfeljebb a semleges "mesében".

 

VÁRJUK AZ ELŐZETES ÉRDEKLŐDÉST

Az első produkcióhoz az öt főszereplő teljesen eltérő karakterének megformálásához várjuk az érdeklődő lányokat. Valamint + két szerep, amely a történethez rugalmasan igazodik.

Várunk továbbá néhány (max. 3-6) olyan érdeklődő leányt, akik bár nem szerepelnének, de igen  tevékenyen közreműködnének a produkció létrehozásában (pl. szervező-asszintes, sztori-menedzser, operatőr, webszerkesztő, stb.).

Előny, ha a jelentkezőnek - alapfeltételek megléte esetén - egyéb képességei léteznek: pl.: jó énekhangja van, játszik hangszeren, ír dalszöveget, stb.

KINEK ÉRDEMES JELENTKEZNI, ÉRDEKLŐDNI?

Bp.-i lakhellyel és sok szabadidővel rendelkező, legalább átlagos testalkatú, intelligens és a színészkedést kötetlen formában kipróbálni óhajtó és biztos anyagi háttérrel is rendelkező 18 - cca. 28 éves független, önálló döntéseket hozható leányoknak.

Ez a lehetőség különösen érdekes és színvonalas lehetőséget adhat a médiában komoly feltűnési alkalom iránt érdeklődő lányoknak, akik megfelelő átgondolás után ezt a szabadidős tevékenységet választanák. A majd beválogatott lányoknak egy izgalmasan érdekes kihívás lehet ez a történet, amely szerencsés esetben akár meglepően szép médialehetőséget és komoly jövedelmet is hozhat a későbbiekben.

A weblapjainkhoz és a hirdetésekhez (film promócióhoz) szükséges fotókat és esetleges klipeket díjtalanul - közös elgondolás alapján - készítjük el, mini-stúdiónkban és külső helyszíneken. Az elkészült fotók - nem kereskedelmi alapon - a modell részéről szabadon felhasználhatók az Internet közösségi oldalain is.

CSAK BUDAPESTI (vagy nagyon közeli) LAKHELLYEL ÉS SOK TERVEZHETŐ SZABADIDŐVEL RENDELKEZŐ (FÜGGETLEN) LEÁNYOK ELŐZETES ÉRDEKLŐDÉSÉT, JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK.

FELNŐTT-FILMEKBEN MÁR SZEREPELT HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT SAJNOS NEM TUDJUK FOGADNI!

Érdeklődj, jelentkezz most! Csak egy beszélgetés!

(ILLUSZTRÁCIÓ, ugye nagyon elijesztő a látvány?)

(Pedig semmi durva... - ahogy mondják a csajok.)

 

MIELŐTT JELENTKEZNÉL, OLVASD EL!

Az átlagember nem is gondolja, hogy akár egy viszonylag egyszerű film elkészítése igen macerás történet lehet, hiszen ez már nem látszik a vásznon vagy a képernyőn. Elszántság, türelem és baromi nagy kitartás szükséges, hogy fel ne add menet közben. Viszont sok érdekes, derűs és meglepő kalandot is hozhat. (Úgy 30 év tapasztalat alapján...) Mielőtt jelentkeznél, érdemes nagyon átgondolni, hogy valóban szeretnél-e belekeveredni abba közösségbe, amely valami érdekeset - szerintünk - ötleteset és mindannyiunk számára talán hasznos eredményeket hozhat. Ez nem lesz egy rövid úton lezavart, pénzhajhászósan összecsapott baromság. Lehet, hogy nem is keresünk majd rajta, de talán akkor is megéri majd minden közreműködőnek.

KOMOLY ELŐZETES ÉRDEKLŐDÉSI SZÁNDÉK ESETÉN ITT VEHETED FEL A KAPCSOLATOT:

E-MAILBEN ADD MEG AZ ALÁBBI ADATAIDAT:

- NÉV (becenév):

- LAKHELY (csak a kerület):

- SZÜLETÉSI ÉVED:

- JELENLEGI FOGLALKOZÁSOD:

- EGY IGEN RÖVID BEMUTATKOZÓ

  LEÍRÁS MAGADRÓL:

- NÉHÁNY EGYSZERŰ BEMUTATKOZÓ

  FOTÓ CSATOLÁSA.

Az esetlegesen elküldött anyagodat bizalmasan kezeljük - és ha a személyes egyeztető és információs beszélgetés létre nem vagy ha annak az eredménye úgy kívánja, okafogytán nyilvánvalóan véglegesen töröljük. 

A jelentkezés természetesen visszavonható!

További rövid információt a fényképes jelentkezésedre küldünk, ahogy az előzetes beszélgetésre is majd e-mailben egyeztetünk.

KÖSZÖNJÜK MEGTISZTELŐ LÁTOGATÁSODAT!
  A FÜGGETLEN FILMALKOTÓ LÁNYCSAPAT