/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

HírekArchívumTagokMeccsekLetöltésekFórumLinkekKontakt
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Csak röviden... 2008.04.16. by Striker

Elég rég került fel akármi is az oldalra, így épp ideje volt, hogy összedobjak valami szösszenetet. Történt pár esemény az elmúlt hetekben amit jobb kiadni, mint elfolytani.

Kezdjük talán a 2vs2 kupával. Mint ahogy azt láthatjátok az első kört se tudtuk lenyomni. Egyedül a Myst!c + Adam páros mérte össze tudását a Nufi + Striker párossal, ami meglepő módon az előbbi győzelmével végződött. Ám 1 kört ígyis hoztunk Nufival, köszönhetően egy bugnak Foodwall-on. A másik két pár nem tudom mit csinált, de sajnos nem tudták lejátszani a mérkőzést. Ha akarunk még ilyen kupákat előtte 10szer is gondoljuk meg, mert így sok értelme nincs.

Folytassuk egy kicsit vidámabb hírrel. Myst!c + Adam páros Clanbase 2vs2 Swat 4 Open Cup-ban jelenleg dömperként halad előre, legyűrve pár komolyabb csapatot. A legutóbbi eredmények: {IST} ellen 175 - 115 győzelem és az {F} ellen 292 - 106 győzelem. Gratula ezekért a szép eredményekért, és reméljük lesz egy pár ilyen még a közel jövőben.

2vs2 AoK Cup#1.kör 2008.02.25. by Striker

Csapat Pont @ 1.map Pont @ 2.map

Végeredmény

B2K + 5LoTTo      
Zero + Ricsipeat      

2vs2 AoK Cup#1.kör 2008.02.25. by Striker

Csapat Pont @
Wolcott Project
Pont @
Foodwall

Végeredmény

Adam + Myst!C 109 (2) 47; 62 90 (1) 59; 31 199 (3)
Nufi + Striker 44 (0) 34; 10 54 (1) 14; 40 98 (1)

2vs2 AoK Cup 2008.02.22. by Striker

Arra gondoltunk páran a klánban, hogy lehetne egy 2vs2 BS házi kupát rendezni. Nos a kupában 4 csapat vesz majd részt.
Úgy nevezett ,,eliminate" rendszerben fog zajlani, ami annyit jelent, hogy mindenki játszik mindenkivel. 2 map lesz, mindegyiken 2 kör. Értelemszerűen 1 kör susp és 1 kör officer. Lássuk a csapatokat:

  • Myst!C + Adam

  • 5LoTTo + B2K

  • Nufi + Striker

  • Ricsipeat + Zero

Sorsolás: [[ #1. kör ]]
Csapat vS Csapat
     
Myst!C + Adam vS Nufi + Striker
5LoTTo + B2K vS Ricsipeat + Zero

Magyar Kupa röviden!! 2008.02.21. by Striker

Újabb hét újabb eredmények!
RD:
Az "A" csoportban a F és a WiC mérkõzött meg egymással! Az elsõ mapon(Northside) rutinosan játszva a két csapat 2-2-õt játszott(1 támadás - 1védés). Majd a második mapon(Kórház) már ennél egyértelmûbb küzdelem volt! a WiC megtudta védeni mind a kétszer a bombákat, emellett le is szedték õket a következõ két körben! a war végeredménye 6-2
Az "A" csoportban az UPH - NAS mérkõzés NOSHOW lett!
A "B" csoportban az elsõ mérkõzés a KO - Q meccs volt! a war végeredménye 8-0 a Q-nak! Egyértelmû mérkõzés botrányokkkal tömítve! A részletek Bambuccsa keze által talán lelesznek írva!
A második mérkõzés az
AoK - HST mérkõzés volt! AoK keményen játszott de a HST mégkeményebb volt ami egyértelmûen a végeredményenis meglátszik! 7-1 az RD-ben jártas HST csapatának!

VIP:
Az "A" csoport elsõ mérkõzése sajnos NOSHOW lett mivel a HST nem jelent mega waron így az UPH nyert!
A "B" csoportban már korábban lejátszott meccs volt az ISC - F war! Ahol mindkét csapat megakarta mutatni hogy márpedig õk a jobbak fontos személyek kimentésében  De végül az ISC klán emelkedett ki gyõztesen 5-3-mas végeredménnyel
A második mérkõzés a Q és a KO klán között ismételten egy NOSHOW mivel a KO nem jelent meg war helyszínén!

Forrás: www.magyarswat4.extra.hu

Kommentár (Striker):

,,Mivel a HST után a WiC csapata is 7-1re nyert ellenünk, csapatunk kiesett a Magyar Kupából. Persze a kieséshez hosszú út vezetett, kezdve azzal, hogy ezelőtt nem nagyon játszottunk RD-t, így rendes taktikunk sem volt. Nem volt jó csapat összhang. Bár a Q csapata ellen ígyis hoztunk 3 kört, ami azért szép teljesítmény, tekintve, hogy most a Q az első Clanbase RD ranglétráján.
Úgy gondolom szépen fejlődünk, egyre jobbak vagyunk, a következő MK-ban már simán esélyesek leszünk a dobogó - ha nem is a legfelső - de valamelyik fokára. Végezetül csak annyit, hogy hajrá AoK és mindent bele!!"

 

 

Legutóbbi meccsek

vs F [292-106]
vs IST [175-115]
vs KO [3-1]
vs WiC [1-7]
vs HST [1-7]
 

Bannerek/Banners


 

 

 

  Arrest Or Kill since 2007.  

Design: Striker. Minden jog fentartva. 2007