ARANYHAL ÜZLETHÁZ

    horgász-papír-írószer szakkereskedés

 

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06 30 870 0388 / 06 56 457-157
Cibakháza, Bem u. 17.
E-mail:  wadedwyane03@hotmail.com

 

 

az üzlet kívülről

Kedves Látogató!

Üzletünk 2003-ban nyílt Cibakháza központjában, a buszforduló mellett. Elsősorban horgászcikkek forgalmazásával foglalkozunk (botok, villantók, orsók, élő csalik, botzsákok, etetőanyagok, aromák, télen csalihal is), de papír-írószer és beiskolázáshoz szükséges tanszerek is megtalálhatók nálunk. Amennyiben szükséges, vevői kérésre egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Rendszeres akcióink során vásárlóink kedvezményes áron juthatnak  árucikkeinkhez.

Cibakháza mellett terül el Magyarország legnagyobb tiszai holtága, mintegy 34 km hosszú partszakaszon. Ez kiváló lehetőséget biztosít a horgászathoz és a teljes kikapcsolódáshoz. A faluhoz közel, kb. 4 km-re található a Tisza folyó is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reklámtábla a főút mellett

az üzlet belülről

a falu alatt

alkonyatkor

verőfényben

Cibakháza közelében számos látványosság is akad, amit az erre látogatóknak érdemes megtekintenie. Ilyen a Tiszakürti Arborétum, Cserkeszőlő Gyógyfürdő, Lakitelek-Tőserdő holtág, Tiszakécske Termálfürdő, Szarvasi Arborétum és a  Holt-Körös.

 

Horgászok, átutazók és a pihenni vágyók számára egész évben szállást is tudunk biztosítani a Kata Horgásztanya falusi szálláshelyünkön 4+1 fő részére.

                                                                                                        

Részletekért  kattintson ide >>>