Üdvözöllek
    ...honlapom már azt sem tudom hányadik változatán!


Utolsó frissítés: 2005. december 17. (24 új játék)


Az oldalról

Sokszor adódik, hogy az embert leültetik egy számítógép elé, ráröffennek, hogy "Dolgozz!", az ember pedig már csak az "Imádkozz"-ra gondol. Azonban a sok unalmas és fárasztó perc közé be lehet szúrni egy kis szórakozást, értem ezalatt a flash játékokat, amiket ez az oldal hivatott valamilyen szinten összegyüjteni. Megtalálható itt minden kategória követe, az aranyos nyuszis-ugrabugrálós játékoktól, a mérhetetlenül brutális öljük-meg-a-szomszédot stílusuakig. Az, hogy ki melyik nézi, már ízlés és pofon dolga.

Minden játék, mi ezen a honlapon található szabadon terjeszthető, hogy a szó flancosabb változatával érjek: freeware-k. 


Történet

2003. augusztusában neki kezdtem egy honlapnak, nagy zérónyi honlapszerkeztő tudással. Legalábbis elvileg, a statisztikákból ugyanis messze nem ezt lehetett leszűrni, az oldal igen széles körben elterjedt lett fél éven belül. 2004 nyarán például arra lettem figyelmes, hogy a DC++ nevű fájlmegosztó program társalgó/chat felületén egy számomra teljesen idegen ember, egy számomra teljesen idegen embernek azt válaszolta, hogy "az armin.atw.hu-n megtalálod amit keresel!".
Sokáig igen tisztességesen frissítettem is az oldalt, aztán úgy 2004 vége felé kezdtem megunni a játékokat úgy általában. Másik probléma, ami oldalt érinthette, hogy ekkortájt egy rivális oldal ügynökei (hogy finoman fejezzem ki magam) kesztyűt dobtak felénk; vagy ha ez túl burkolt megfogalmazása a dolgoknak, mondjuk úgy: hadat üzentek. Értelmetlenül elpocsékolt hetek teltek el, hogy a két honlap brigádjai egymást anyázták fórumon és e-mailen keresztül. A háború eredményeként mindkét honlap elérte amit eleinte célul volt kitűzni, a másik honlap tönkretételét. Ôk is lehibernálták honlapjukat, én is. De itt jön a csavar a történetbe! Az armin.atw.hu feltámadt, és remélhetőleg továbbra is élve marad, hogy aranykorát is felülszárnyalja! 


Kapcsolat

Ha netán olyan elvetemült lennél, hogy véleményed óhajtád az oldallal kapcsolatban kifejteni nékem, tedd azt. Írjál a fórumba vagy a vendégkönyvbe, ha minden igaz, így eljut hozzám (is) üzeneted.