Elektronikus cigaretta - Elektronikus élvezet

Tilos
a dohányzás?

Mostantól: dohányzás, következmények nélkül! A dohányzás több, mint káros!

A dohányzás több mint káros. Hazai legális (!) cigarettaforgalom: 1960-ban: 15,3 milliárd szál, 2002-ben: 20,8 milliárd szál volt és azóta is növekszik. A dohányosok havonta 50 Milliárd forintot költenek cigarettára! A dohányzás miatt 20 percenként meghal egy ember Magyarországon. A dohányzás 25 halálos betegség forrása.  A világ felnőtt lakosságának harmada dohányzik, hazánkban 3 és félmillió dohányos rongálja naponta saját és a környezetében élők egészségét. A döntés már megszületett, ezen változtatni kell, de vajon mindegy, hogy hogyan, milyen áron? Elegendő csak a nikotinfüggőséget kezelni? A dohányosok úgy gondolják, hogy nem!

A fejlesztés

A JP Morgan befektetési bank szerint 2015-re 20 milliárd dollárt kaszírozhatnak azok a dohánygyárak, amelyek egészségesebb cigarettákat állítanak elő. Jelenleg az USA-ban 50 milliárd dollár értékben adnak el dohánytermékeket, és a dohányipar folyamatosan kutatásokat végez arról, hogyan lehetne kevésbé kártékony, úgynevezett Preps (potentially reduced exposure products) termékeket előállítani. Az elmúlt öt évben 3 milliárd dollárt fordítottak erre a célra a JP Morgan becslése szerint. A kutatásban a Marlboro gyártója, a Philip Morris (PM) és a British American Tobacco jár az élen. A fejlesztésekre mind az amerikai kormány nyomása, mind a lakossági igények miatt nagy szükség van. /Financial Times/

És a valóság mit mutat?

A dohányos ember az elmúlt években mégis csak annyit tapasztalt, hogy egyre több cigarettát kíván. Aki korábban 1 dobozzal szívott, már másfél – 2 dobozzal szív. Vajon mi történt? A kutatások alatt találtak néhány ammónium vegyületet, amelyek meggyorsítják a nikotin felszívódását. Azt hinnénk így a cigaretta veszélytelenebbé vált. Csakhogy, az agynak hiányzik a nikotin, tehát még több cigarettát fog elszívni, aki dohányzik, ez egy ördögi kör!

Mi hát a megoldás?

"Ha a nikotinéhséget kielégítjük és a dohányzás érzését meghagyjuk, kiírthatjuk az igazán káros részeket és megmaradhat a szenvedély."

Az új lehetőség egy egészséges megoldás. Az új elektronikus cigaretta már az első nap érezteti hatását. Több oxigén jut a tüdőbe, szénmonoxid viszont egyáltalán nem. Az első héten javul a szaglás és az ízlelés. 1 hónap múlva elindul a csontok, a fogágy, a nyálkahártya és az immunrendszer regenerálódása. Mostantól következmények nélkül hódolhat szenvedélyének étteremben, tömegközlekedési járműveken, repülőn, vonaton, moziban, színházban, kórházban, bárhol, ahol eddig tiltva volt!

Megszűnik a passzív dohányzás!

Hogyan juthat hozzá? Megrendelheti webáruházunkban:

http://elcigi.boltaneten.hu

További információkat kaphat a http://cigizzegeszsegesen.5mp.eu weboldalon