Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok


Az asztrológia lehetőségei


Az asztrológia ősi tudás, nem a "jóslás" a lényege, nem arra való, ahogy mostanában elég sokan gondolják, hanem az önismeretről szól. Aquinoi Szent Tamás mondta: "A bölcs uralkodik a csillagok fölött, ahogy önmaga fölött uralkodik". Önmagunk fölött úgy tudunk uralkodni, ha megismerjük önmagunkat, ehhez nyújt segítséget az asztrológia.

Létezik szabad akarat, és eleve elrendelés, a sorsunkat meg kell élnünk, mese nincs, de hogy hogyan, milyen szinten, az a szabad akaratunkon múlik. Például egy betegséget nem feltétlenül kell betegség formájában, fizikai síkon megélnünk, ha azzal az adott analógiával, amit akkor, ott meg kell tapasztalnunk, más módon is képesek vagyunk találkozni, másképp is megélhetjük, és elvileg képesek vagyunk erre, akkor nem szükséges, hogy betegség formájában tapasztaljuk meg a megtanulnivalónkat.

A bolygók nem hatnak ránk, és nem kényszerítenek minket semmire, szimbólumok, mint például egy közlekedési tábla az út szélén, és rajtunk múlik, hogy figyelembe vesszük-e azt a jelzést, például egy stop táblát, vagy megállás nélkül tovább hajtunk, és vállaljuk az esetleges következményeket, például egy baleset, vagy a rendőri büntetés formájában.

Egy pontos születési időpontra kiszámított horoszóp megbízható képet tud adni az illető jelleméről, tulajdonságairól, életsorsáról, az életeseményeinek várható bekövetkezésének időpontjáról. Pontos születési időpont hiányában is lehetőség van a horoszkóp elkészítésére, ha az illető legalább egy körülbelüli időpontot tud, ebben az esetben a fontosabb életeseményei alapján kiszámítható, pontosítható a születési időpont.

A kapcsolatokról:

Két ember horoszkópjának összehasonlításával megtudhatjuk, hogyan jönnek ki egymással, mint barát, munkatárs vagy házastárs. Megérthetjük mik lehetnek kapcsolatuk buktatói, hogy mire számíthatnak egymástól. Ez hatalmas ajándék, hiszen előre látva és készülve az örömök és lehetőségek mellett a nehézségeket is, jó és felelős döntéseket hozhatunk meghatározó kapcsolatainkról.

A fogantatásról:

Meddő asszonyok, akik hosszú időn keresztül nem estek teherbe, és már sok mindent kipróbáltak, vagy akik szeretnék megválasztani gyermekük nemét, segítséget nyújthat az asztrológia a fogamzásra megfelelő időpont kiválasztásával.

A sorsdöntő eseményekről:

Életünk meghatározó eseményeinek időpontját érdemes úgy megválasztanunk, hogy a természet erői, a bolygók ereje segítse betölteni az esemény célját.
Jelentős döntéseket hozni, fontos lépéseket tenni, házasságot kötni, új munkahelyet kezdeni, vállalkozást indítani mindig érdemes az asztrológia segítségével. Egyéni terveink nem maradnak a mindent átható erők befolyásán kívül. Bölcs döntés a hatások fölmérésével, az egyetemes rendbe illeszkedő választásokat tenni.


Vissza a főoldalra