Belső erőforrásaink felfedezése az asztrológia és a pszichológia segítségével


Önismereti csoport, igény szerint Budapesten, és vidéken is, ahol a résztvevők a horoszkópjuk alapján megismerhetik a tanulnivalójukat, feladatukat, a horoszkópban jelzett feszültségeket, és ha már felismerte valaki, akkor tanulhat egy újfajta megélési, viselkedési módot, és ezáltal képes lehet szabad akaratának érvényesítésére, kezébe veheti sorsa irányítását.

Érdeklődés, jelentkezés: Péterfy Gabriella: 06-30-981-1157, 06-20-974-3157

Önismereti csoport, amelynek segítségével felfedezheted a belső erőforrásaidat. Rátalálhatsz visszatérő családi, párkapcsolati, egészségügyi problémáid gyökereire, és azok megoldására.
A tréning lényege, hogy a pszichológiai, asztrológiai tudást egyesítse azon cél megvalósítása érdekében, hogy a családon belüli és a párkapcsolatban fellépő ismétlődő zavarok, egészségügyi problémák lélektani és asztrológiai hátterét feltárjuk, és egyénre szabott megoldási módokat találjunk.
Élete során minden lélek azokból az adottságokból, képességekből, vágyakból építkezik, amije van. Ha abból akar létrehozni egy "tökéletes" életet, amije nincs, csak keserű létet tud teremteni. Gyakran azért nem találjuk saját értékeinket, mert a mások szerinti értékeket keressük.
A tréning segít abban, hogy megtaláljuk személyes gyökereinket, és így közelebb jussunk a derűs, kiegyensúlyozott élethez.
A foglalkozások havonta egyszer, hétvégén lesznek. Igény szerint, a jelentkezés függvényében indulnak.

Érdeklődés, jelentkezés: Szautner Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta: 06-20-961-3658, vagy Péterfy Gabriella okleveles asztrológus: 06-30-981-1157, 06-20-974-3157
p-gabi@freemail.hu
szautner.erika@mail.datanet.hu

Szautner Erika csoportja:

Öngyógyító pszichés technikák - tanfolyam krónikus betegek számára:
A súlyos testi betegséggel való megküzdés, a testtudatosság fejlesztése, mint a személyes változás és a lelki fejlődés egyik lehetősége. Pszichés stratégiák a felelősségvállalás, az elszigeteltség, és az értelemnélküliség kérdésében.
A tanfolyam kezdete: Áprilistól folyamatosan, heti 2 óra. Érdeklődni, jelentkezni Szautner Erikánál lehet.

Mottó: "Aki teste - lelke egységét megőrzi, azt a kétség nem bontja meg." Lao Ce: Út és erény könyve.


Vissza a főoldalra