Avarian


Avarian csodás világ

Millió sok vadcsapás.

Szabad lélek, szabad világ

Itt téged már senki se bánt

Menj merre a szíved hajt

Fő szabály, hogy ne hozz bajt

Egy törvény van, tartsad észbe’

Vésd be szíved közepébe:

Szabadságod végtelen,

Ártó szándék ne vezessen!

képÜdvözöllek művészeti portálomon!

Mielőtt belépsz, kérlek olvasd végig az alábbiakat:

Az oldalon szereplő írásokat én alkottam saját kútfőmből, ha valamit szeretnél vele  kezdezi (például saját portálra átmásolni stb.) kérlek, egyeztess velem előtte és kérdd el! A szerzői jog megsértését a törvény bünteti, kérek mindenkit, ehhez tartsa magát. Néhány műnek csak társszerzője vagyok, ez esetben a szerzőtárs(ak) nevét a cím előtt tűntetem fel (így: XY és Jessica Angel: Mű Címe).

Az oldalon lévő némely írás korhatáros, homoszexuális tartalma miatt, ezeknek a címét pirossal jelölöm, a frissítéseket sárgával, az ezekbe a kategóriákba nem esők címe sötét kékkel fog megjelenni.(A korhatáros frissítések sárgával jelennek meg, a cím mellett zárójelben egy piros felkiáltójellel. Így: (!)) Már a szándékot is korhatárosnak jelölöm, így csak annak van homoszexuális tartalma, ami jelölve van, minden mást te képzelsz oda. Aki a jelzéseket figyelmen kívül hagyva olvas mindent, ami szembe jön, és olyasmivel találkozik, amivel nem szeretett volna, magára vessen. Senki lelki károsodásáért felelősséget nem vállalok.

Amennyiben bármilyen problémád, kérdésed satöbbi lenne a jessica_angel@citromail.hu e-mail címen bármikor elérhetsz. Akik a régi oldalról jöttek át, észrevehetik, hogy nincs "Frissítések" rovat. Amennyiben érdekelnek az újdonságok, és nem csak beugrottál, vagy ötletszerűen olvasgatsz, küldj egy e-mailt a fenti címre, e-mail címeddel, és nickneveddel. Akik ezt megteszik, azokról listát vezetek, és ha bármiféle frissítés lenne, kör e-mailben tájékoztatom őket még aznap. Frissítés marad valami (tehát sárgával jelenik meg) a következő frissítésig, akkortól a kategóriájának megfelelő színnel jelenik meg. 

Az oldalon megjelenő képeket a google-ről szedtem le, ha valaki felismeri a sajátját, és nem szeretné itt viszont látni, kérem, egy e-mailben jelezze ezt felém. Kivételt képeznek az Egy élet meséjéhez készült rajzok, amik Naka-chan munkái, és ismételten millió köszönet érte.

Az oldalon mindenkitől kultúrált viselkedést várok el, elvégre értelmes emberi lények vagyunk. Egymás szidásának és politikának kívül tágasabb.

Ha mindenzt elolvastad, a belépéshez kattints a lenti képre, amit még egyszer megköszönök Vaníliának.