| El?z? téma megtekintése :: Következ? téma megtekintése |
| Szerz? |
Üzenet |
Sík Dániel Site Admin

Csatlakozott: 2007.01.24. Szerda 10:17 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Január 24. (Szerda) 14:27 Hozzászólás témája: a forumról |
|
|
üdvözlet mindenkinek, aki bejutott
A félreértések elkerülése végett:
Nem vagyok porofi számítógép-buherátor
Ezt a fórumot egy előre elkészített sablon felhasználásával, ún. fórummotorral hoztam létre. Nem tudom, hogy pontosan hogyan is működik. Minden hasznos észrevételt itt írhatunk meg egymásnak:
az első
Mindig a "tartalomjegyzék" feliratra kattintva lehet a főoldalra visszajutni, nem teljesen egyértelmű néha, hogy hol is van ez a felirat. Nekem úgy tűnt, hogy a privát levelezés olvasásakor pl nincs sehol és ezért, ha vissza akarok menni a fórumtémákhoz, újra indítottam a fórumot. Biztos csak én vagyok vak.
:Dani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sík Dániel Site Admin

Csatlakozott: 2007.01.24. Szerda 10:17 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Január 24. (Szerda) 14:46 Hozzászólás témája: Re: a forumról |
|
|
| admin írta: | üdvözlet mindenkinek, aki bejutott
A félreértések elkerülése végett:
Nem vagyok porofi számítógép-buherátor
Ezt a fórumot egy előre elkészített sablon felhasználásával, ún. fórummotorral hoztam létre. Nem tudom, hogy pontosan hogyan is működik. Minden hasznos észrevételt itt írhatunk meg egymásnak:
az első
Mindig a "tartalomjegyzék" feliratra kattintva lehet a főoldalra visszajutni, nem teljesen egyértelmű néha, hogy hol is van ez a felirat. Nekem úgy tűnt, hogy a privát levelezés olvasásakor pl nincs sehol és ezért, ha vissza akarok menni a fórumtémákhoz, újra indítottam a fórumot. Biztos csak én vagyok vak.
:Dani |
Ezzel a bejegyzéssel azt szeretném megmutatni, hogyan lehet egy üzenetbe beilleszteni azt a bejegyzést, amire válaszoltok, vagy amihez hozzászóltok:
Amikor egy bejegyzést (post-ot) olvastok, a jobb felső sarokban van egy "idézet" nevű buborék. Erre kell rákkattintani. Ekkor megnyílik a post-szerkesztő ablak, de már benne van az is amire hivatkoztok, amire válaszoltok.
Ezt nagyon hasznosnak tartom, mert megszűnteti azt a zavart, ami a yahoo-n volt, amikor nem lehetett tudni, "hogy ez a levél most akkor melyikre válaszol?" Biztos ti is többször találkoztatok ezzel |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thomka Noémi

Csatlakozott: 2007.01.24. Szerda 14:01 Hozzászólások: 153 Tartózkodási hely: Salgótarján
|
Elküldve: 2007. Január 24. (Szerda) 17:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Halihó!
Idő kell, míg átszokunk ide...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sík Dániel Site Admin

|
Elküldve: 2007. Január 24. (Szerda) 17:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia
Az nem is kérdés
Sürgősnek nem sürgős.
De pl meg lehet majd találni valami olyat, ami eszedbe jut hogy fontos volt és valaki írta 3-4 vagy öt (?) napja. A yahoon erre tű a szénakazalban esély van.
:dani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pál Kata
|
Elküldve: 2007. Január 24. (Szerda) 17:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Á, sikerült bejutni, most próbálgatom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vékony Andrea
Csatlakozott: 2007.01.24. Szerda 13:39 Hozzászólások: 118 Tartózkodási hely: Pilisvörösvár/Budapest
|
Elküldve: 2007. Január 29. (Hétf?) 13:59 Hozzászólás témája: próba |
|
|
probi
Talán sikerül is  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|