Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 

Fórumos neved mellé fénykép

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A fórum használatáról
El?z? téma megtekintése :: Következ? téma megtekintése  
Szerz? Üzenet
Sík Dániel
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 3. (Hétf?) 07:25    Hozzászólás témája: Fórumos neved mellé fénykép Hozzászólás az el?zmény idézésével

Talán többetekhez nem jutott el:
A fórumos felhasználói nevetek mellett lehetőség van arra, hogy megjelenjen egy kicsike kép is rólatok (ún. avatar). Az évfolyam magas létszámát tekintve, nagyon klassz lenne, ha minél több fórumozó feltöltene magáról képet is, mert csak a név alapján néha bajos beazonosítani, hogy ki is írt, ki is kérdezett vagy válaszolt...

Három lehetőség van a fénykép feltöltésére:

1. A 'Profil' menüpont alatt (legalul) található az 'Avatar beállítás', ahol mindenki fel tud tölteni magáról egy picike képet, ami nem lehet nagyobb 60x60 pixelnél és max 6 KBytos lehet.

2. Akinek mindez teljesen kínai, fogja magát és e-mailen elküld nekem egy képet magáról (az email címem mindig megtalálható az avkfovo.atw.hu oldalon az elérhetősgek menüpont alatt), és megkér rá, hogy variáljam át kicsire a képet és tegyem fel a fórumra.

3. Akinek még ez is bonyolult, egyszerűen kiválaszt a fényképet magáról, ráírja a hátoldalára a nevét (ami remélhetőleg megegyezik a fórumos felhasználói nevével), és behozza nekem a főiskolára. Ezt én otthon beszkennelem, megfelelő formátumúra varázsolom s végül feltöltöm a fórumra.

Az utolsó két lehetőséget csak akkor használjátok, ha máshogy tényleg nem tudjátok megoldani (pl: nincs a környéken olyan ismerős, családtag, 9éves fiúgyermek, aki ezeket a dolgokat meg tudja csinálni)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kálmán Júlia

HozzászólásElküldve: 2007. November 28. (Szerda) 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az el?zmény idézésével

próbáltam képet betenni. ha gépről választom ki hiába van lekicsinyítve (5kb) nem teszi be. próbáltam belinkelni, akkor meg ezt a szép piros x-et kaptam. ez akkor szokott lenni ha valami hiányzik a címből, de az egészet átmásoltam...
tipp?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sík Dániel
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007. November 28. (Szerda) 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az el?zmény idézésével

Ezt passzolom, mert én a gépről tettem fel, és azonnal sikerült.
Esetleg küldd el a képet, mint adminisztrátor hozzányúlhatok a regedhez, megpróbálhatom betenni a képedet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kálmán Júlia

HozzászólásElküldve: 2007. November 28. (Szerda) 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az el?zmény idézésével

köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A fórum használatáról Id?zóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.