Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 

Jelszó az olvasáshoz + regisztráció lezárult

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A fórum használatáról
El?z? téma megtekintése :: Következ? téma megtekintése  
Szerz? Üzenet
Sík Dániel
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007. Június 11. (Hétf?) 23:01    Hozzászólás témája: Jelszó az olvasáshoz + regisztráció lezárult Hozzászólás az el?zmény idézésével

Mostantól a fórumot csak a regisztrált hallgatók olvashatják!

Arra gondoltam, hogy mivel ezen a fórumon nincs inkognitó, mindenki a teljes nevén szerepel, csak olyanok olvashassák a bejegyzéseket, akik regisztrálva vannak. Ez a fórum ennek az évfolyamnak a segítségére született, ezért ha jól gondolom, nincs szükség arra, hogy az itt "elhangzottakat" külsős is elolvashassa.

Mindenkit kérek, hogy ha lehet, továbbra is őrizzük meg a nyomdafestéket eltűrő stílust. Egyben mindenkit biztatok arra, hogy ha valamit nem írt le, mert tartott tőle, hogy olyasvalaki is elolvashatja, akinre nem tartozik az adott bejegyzés, azt mostantól bátran írja meg.

A fentiekkel együtt a nyilvános regisztrációt lezártam.
Ha valaki elszalasztotta, ne pánikoljon, küldjön helyette egy emailt nekem (honlapon megtalálja) teljes nevével és természetesen regisztrálom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A fórum használatáról Id?zóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.